Evliliğimiz pisi pisine bitti

Evet canım konuşmuyoruz bu konuda, canımlar falan kullanıyor ama bir konuşma yok. Evet benim için zor bir durum. Ben beyninin sulandığını düşünüyorum, kafasız tavuğa benzetiyorum.
Herşeyin hayırlısı diyorum, bakalım hayat neler çıkaracak ...

Ay cidden çok kızgınım halama
Onun yüzünden yine eski eşimin fotografına baktım Facebook'tan
Salağım ben değil mi
Babama da çok kızgınım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim
Anneme söylüyorum o babamın hakkından geliyor...
Çok şükür gittiler
Bende oturdum balkonumda kahve keyfi yapıyorum
Babam sevdiğim yemeklerden pişirdi
Pek konuşmayı sevmez
Pek konuşmuyoruz ama varlığı yine de huzur veriyor
Koltukta uyuyakaldı
Üzerini örttüm
Ve düşündüm ben küçülmen kaç gece üzerimi örttüğünü
Sonra düşündümde
Eski eşimde düşünür mü kaç gece üzerini örttüğümü terlerinde üzerini değiştirdiğimi
Cevabım kocaman bir hayır oldu...
Kadir kıymet bilse yanımda olurdu
Sadece halama kızgınım
Söyledikleri kafamı karıştırdı...

Böyle bir etki yaratacağını tahmin etmiştim cizim. Normal canım böyle hissetmen, salaklık değil asla.
Kendin de söylemişsin kadir kıymeyit bilse böyle olmazdı. Güzelim ya senin eski hakikaten ssalağın en önde gideni , senin tırnağının ucu kadar değeri haketmiyor. Hayat bu herşey olabilir ama değer bilecek gelsin, değecek olan gelsin.
Senin o narin duyguların ona fazla be tatlım.

belkide hakkınızda böylesi daha hayırlıdır bide olaylara bu yönden bakmaya çalışın çok fazla yormayın kendinizi

Merhaba kızlar, nasıldı gününüz? Ben hep evdeydim bugün. Bi ara işle ilgili bazı problemler vardı halletmem gereken. Onlarla uğraştım. Sonra da bilgisayarda tüm kayıtlı fotolarımı taradım. Çeyiz serilince çekilen fotolarımı buldum. Internetten malum şahsın ismini, kullandığı nick i arattim belki birşeyler bulurum diye. 3 sene önceye ait yonja diye bir programda kaydı çıktı. Başka birşey bulamadım. Sonra bol bol kuşumla oynadım çok yaramaz velet. Birazdan da kız kardeşimi yolculayacağım üniversite ye. Bi evin bi kızıyım artık. Yarın da iş var. Ne güzeldi tatil, boş boş oturmak evde :)

Inston tatlım söylediklerine katılıyorum. Seninle durumumuz çok benziyor. Eşlerimizse buradaki herkesinkiyle aynı zayıf karaktere sahip sanki. Hepsi kıymet bilmiyor. Hepimiz deli divane olmuşuz, dört dönmüşüz aşklarından etraflarında. Ama hiçbiri sahip çıkamamış eşine, evine, yuvasına. Bu saate kadar aramayan sormayan, eşini merak etmeyen adamın bundan sonra aklına düşsem bile anca avucunu yalar. Ha burnu sürtsün diye bekliyorlarsa canım daha çok beklerler. Onlar açık açık biz sizi haketmiyoruz diye haykırırken yaptıklarıyla (ya da yapmadıklarıyla) bundan sonra bir lafa bir kelama tav olursak bize yazık. Görünen Köy kılavuz istemezmis. Keşke adam olsalar ama bu gerçekten mucize olur. Allah'tan ümit kesilmez diyelim ne diyelim :)

Cizi halanların gitmesine sevindim kafanı dinle şimdi güzel güzel. Baba insana dağ vallahi. Babam pamuk gibi adamdır ama arkamda durup beni savunamaz ya da yumruğunu masaya vuramaz, ağırlığını koymayı beceremez pek. Bunlardan dolayı ne kadar ona kızsam da iyiki varlar. Allah başımızdan eksik etmesin anamizi, babamızı inşallah.

Halanın dediklerine çok takılma canım. Doğru ya da yanlış halanın dediği, ama bu adamla geçmişte bir yaşanmışlık var ailene bir iftira var. Allah hidayet versin akıl fikir versin keşke değişseler ama dedim ya bu anca mucize olur. O yüzden lütfen kafanı karıştırmalarına izin verme. Sen güçlüsün.

Hepinizi seviyorum. Güzel bir akşam olsun. Şeker şerbet kaderdaşlarım benim :)

Muhabbet kuşu sen de eski eşine fazla geymişsin benim gibi...
O tatlı dillerini yesinler senin
Dediğin gibi geçti gitti yaşanmışlıklar
Ben bütün fotografları sildim bile...
Bir de kızlar babamla evi toparladık
Malum eşyalarını ve misafir oda takımımı götürmüştü eski eşim
Babam evimi cennet gibi yaptı
O kadar ferah ve bembeyaz ki odam
Insanın içini açıyor
Eski eşim tutturmuştu koyu renk mobilya diye
O koyu renk mobilya ve kahverengi koltuklar içimi karartıyordu
Odam aydınlık ve içerisinde huzur var sadece
Salı büyük gün, haber gelecek diye bekliyorum
Dilerim en hayırlı haber gelir
Bir de muabbet kuşu demişsin ya babam çok sakin diye
Benim babam fırtına gibidir
O da zarar emin ol
Ben sakinleştiriyorum babamı

Hakkımızda en hayırlısı buymuş kızlar
Rabbim bu sınavlardan anlımızın akıyla kalkmamızı nasip etsin

Geçmeyen bir baş ağrım var bugün
Israrla ilaç almıyorum
Kendimi ağrı kesici bile olsa uyuşturmayacağım
Baş ağırımı bile seviyorum
Hissedebilmeyi seviyorum
Aşkı da acıyı da

Sen nasıl bir pırlantasın be tatlım
Teşekkür ederim hep yanımda olduğun için
Kendimi kaybediyorum bazen toparla beni ne olur...

Sen nasıl bir pırlantasın be tatlım
Teşekkür ederim hep yanımda olduğun için
Kendimi kaybediyorum bazen toparla beni ne olur...
Canım benim, o senin pırlantalığından:)
Yanındayım tabiki, her zaman.
Toparlarız tatlım, birbirimize desteğiz bundan sonra.
Seviyorum seni güzellik:)

Günaydın kızlar
Mutlu haftalar diliyorum
Kocaman öpüyorum hepinizi
Çok süper musmutlı olun

Hepinize huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum kızlar. Sabahınız hayır, gününüz beberekt dolsun emii :)
Hepinizi kocaman öpüyorum ben de. Sulu sulu Ehueheuheu bugün sululuğum mu üstümde ne
Hadi kolay gelsin baldan tatlı kızlar. Hadi bakim kimse gününü karartmasın bugün. Herşey çok güzel olacak.
Seviyorum sizi

Günaydinlar Kizlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum .
Huzurlu, mutlu ve bereketli bir hafta diliyorum. Insallah cizi bekledigin haber de gelir is icin.
Hepinizi kocaman öpuyorummmm
Kızlar birbirimizi yüzyüze tanımadan birbirimize böyle dualar edebiliyor olmamız ne büyük mucize değil mi?
Dilerim bir gün yüzyüze buluşuruz.
Tacor güzel dileğin için teşekkür ediyorum
Telefon elimde bekler oldum ben de
Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Iyi ki varsınız güzeller
Kalplerimizin güzelliğini kaderimize de versin Rabbim

Ay valla unuttuk tatlım senin iş meselesini Kusurumuza bakma ne olur. Ne zaman haber gelecekmiş var mı bir bilgi?

Günaydın kızlar,
Ne güzel keyifler yerinde:)
Güzel bir gün, hafta, ay, yıl ve de yıllar olsun hepimiz için...
Cizi, yarın bekliyordun telefonu sanırım iş için, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
İnşallah gönlüne göre olsun hersey:)
Muhabbet kuşu kahve zamanıııı, nasıl oldun canım? Sıkma o güzel canını.
Tacor sen nasılsın?
Diğer kızlar sizlerden de ses alalım.
Hepinizi çok öpüyorum.

Mesela kizlar bende bir birimizin yüzlerine yada göruntulerimizi merakt ediyorum vallah hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…