Evet canım konuşmuyoruz bu konuda, canımlar falan kullanıyor ama bir konuşma yok. Evet benim için zor bir durum. Ben beyninin sulandığını düşünüyorum, kafasız tavuğa benzetiyorum.Iyi pazarlar kizlar...ozledim sizi yazamadim bir turlu.cizi; halanlar bugun yarin gideceklwr sanirim.dogru aileyle yasama zor ama o konuda biraz sansliyim akrabalara uzagiz baya bi cunku.halanin soylediklerine gelince; evet ayrilmissiniz ama erkeklere sonradan dank edermis.dogru demiyorum ama belki soylemistir eski esin.bendwn biraz buyuk bi abla var arkadasim.esiyle ayrilmisti kv.vs konulari yuzunden.ayni apartmanda oturuyordu esinin ailesiyle.neyse uzatmayim bosandiktan 1 sene sonra yeniden evlendiler.adam cokkk uzak bi yerden ev aldi karisina.altina jeep cekti.ve su an cok mutlular.yani adam baya bi pisman olmustu.simdi kadinin agirligi var.yani boyle orneklerde var.o yuzden hayirlisi olsun de arkadasim.
Sevil sen de durumlar ayni sanirim hala.bir konusma adim vs yok gibi.boylesi cok zor di mi arkadasim. Benim de oyleydi baslarda cunku yavas yavas netlesiyo.ama senin icin cok yipratici olnaz mi? Esinle konusuyonusunuz hic o ne dusunuyo?
Muhabbet kusu seninle durumumuz ayni desem yeridir yani.o ve ailesi sanki basta o teklif etmemis gibi benden adim atmami bekliyorlar.aylardir yikilan gururum hic onemli degil.ve hala o biseylere capalamiyoken ben suclu pozisyona dusuruluyorum.sanki hep ben yanlis yapmisim gibi.aslinda o da bitirmis kafasinda ama ailesinden cekiniyo sanirim.bilmiyorum nasil olacak? Yani geri donus olursa herseyi kabullenip donecegim izlenimi hissettim.suclu aramak yerine guzeli olmasi icin ugrasan yok ki.senin ki de benim ki de su aile muhabbetlerini bitirip adam gibi bize yuvalarina sahip ciksa bublar yasanmazdi ya neyse.sonucta bizim psikolojimizi bozmaktan baska birsey degil.sanki biz bosanmak icin can atiyoduk.birseyleri bitirip yeni hayatimiza adepte olmak icin ne acilar sorunlar psikolojik buhranlar yasiyoruz.zor olanin ustesinden gelneye calisiyoruz ama buna bile izin verilmiyo.cunku hala ne olup bitecegi belli degil.
Sizleri bilmiyorum ama ben cok yoruldum kizlar.istedigim sakin sessiz dingin huzurlu bir hayat sadece.cok mu zor...
Böyle bir etki yaratacağını tahmin etmiştim cizim. Normal canım böyle hissetmen, salaklık değil asla.Ay cidden çok kızgınım halama
Onun yüzünden yine eski eşimin fotografına baktım Facebook'tan
Salağım ben değil mi
Babama da çok kızgınım ama ağzımı açıp tek kelime etmedim
Anneme söylüyorum o babamın hakkından geliyor...
Çok şükür gittiler
Bende oturdum balkonumda kahve keyfi yapıyorum
Babam sevdiğim yemeklerden pişirdi
Pek konuşmayı sevmez
Pek konuşmuyoruz ama varlığı yine de huzur veriyor
Koltukta uyuyakaldı
Üzerini örttüm
Ve düşündüm ben küçülmen kaç gece üzerimi örttüğünü
Sonra düşündümde
Eski eşimde düşünür mü kaç gece üzerini örttüğümü terlerinde üzerini değiştirdiğimi
Cevabım kocaman bir hayır oldu...
Kadir kıymet bilse yanımda olurdu
Sadece halama kızgınım
Söyledikleri kafamı karıştırdı...
Muhabbet kuşu sen de eski eşine fazla geymişsin benim gibi...Merhaba kızlar, nasıldı gününüz? Ben hep evdeydim bugün. Bi ara işle ilgili bazı problemler vardı halletmem gereken. Onlarla uğraştım. Sonra da bilgisayarda tüm kayıtlı fotolarımı taradım. Çeyiz serilince çekilen fotolarımı buldum. Internetten malum şahsın ismini, kullandığı nick i arattim belki birşeyler bulurum diye. 3 sene önceye ait yonja diye bir programda kaydı çıktı. Başka birşey bulamadım. Sonra bol bol kuşumla oynadım çok yaramaz velet. Birazdan da kız kardeşimi yolculayacağım üniversite ye. Bi evin bi kızıyım artık. Yarın da iş var. Ne güzeldi tatil, boş boş oturmak evde :)
Inston tatlım söylediklerine katılıyorum. Seninle durumumuz çok benziyor. Eşlerimizse buradaki herkesinkiyle aynı zayıf karaktere sahip sanki. Hepsi kıymet bilmiyor. Hepimiz deli divane olmuşuz, dört dönmüşüz aşklarından etraflarında. Ama hiçbiri sahip çıkamamış eşine, evine, yuvasına. Bu saate kadar aramayan sormayan, eşini merak etmeyen adamın bundan sonra aklına düşsem bile anca avucunu yalar. Ha burnu sürtsün diye bekliyorlarsa canım daha çok beklerler. Onlar açık açık biz sizi haketmiyoruz diye haykırırken yaptıklarıyla (ya da yapmadıklarıyla) bundan sonra bir lafa bir kelama tav olursak bize yazık. Görünen Köy kılavuz istemezmis. Keşke adam olsalar ama bu gerçekten mucize olur. Allah'tan ümit kesilmez diyelim ne diyelim :)
Cizi halanların gitmesine sevindim kafanı dinle şimdi güzel güzel. Baba insana dağ vallahi. Babam pamuk gibi adamdır ama arkamda durup beni savunamaz ya da yumruğunu masaya vuramaz, ağırlığını koymayı beceremez pek. Bunlardan dolayı ne kadar ona kızsam da iyiki varlar. Allah başımızdan eksik etmesin anamizi, babamızı inşallah.
Halanın dediklerine çok takılma canım. Doğru ya da yanlış halanın dediği, ama bu adamla geçmişte bir yaşanmışlık var ailene bir iftira var. Allah hidayet versin akıl fikir versin keşke değişseler ama dedim ya bu anca mucize olur. O yüzden lütfen kafanı karıştırmalarına izin verme. Sen güçlüsün.
Hepinizi seviyorum. Güzel bir akşam olsun. Şeker şerbet kaderdaşlarım benim :)
Kesinlikle ben de bunu düşünüyorum...belkide hakkınızda böylesi daha hayırlıdır bide olaylara bu yönden bakmaya çalışın çok fazla yormayın kendinizi
Sen nasıl bir pırlantasın be tatlımBöyle bir etki yaratacağını tahmin etmiştim cizim. Normal canım böyle hissetmen, salaklık değil asla.
Kendin de söylemişsin kadir kıymeyit bilse böyle olmazdı. Güzelim ya senin eski hakikaten ssalağın en önde gideni , senin tırnağının ucu kadar değeri haketmiyor. Hayat bu herşey olabilir ama değer bilecek gelsin, değecek olan gelsin.
Senin o narin duyguların ona fazla be tatlım.
Canım benim, o senin pırlantalığından:)Sen nasıl bir pırlantasın be tatlım
Teşekkür ederim hep yanımda olduğun için
Kendimi kaybediyorum bazen toparla beni ne olur...
Günaydın kızlar
Mutlu haftalar diliyorum
Kocaman öpüyorum hepinizi
Çok süper musmutlı olun
Kızlar birbirimizi yüzyüze tanımadan birbirimize böyle dualar edebiliyor olmamız ne büyük mucize değil mi?Günaydinlar Kizlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum .
Huzurlu, mutlu ve bereketli bir hafta diliyorum. Insallah cizi bekledigin haber de gelir is icin.
Hepinizi kocaman öpuyorummmm
Kızlar birbirimizi yüzyüze tanımadan birbirimize böyle dualar edebiliyor olmamız ne büyük mucize değil mi?
Dilerim bir gün yüzyüze buluşuruz.
Tacor güzel dileğin için teşekkür ediyorum
Telefon elimde bekler oldum ben de
Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Iyi ki varsınız güzeller
Kalplerimizin güzelliğini kaderimize de versin Rabbim
Mesela kizlar bende bir birimizin yüzlerine yada göruntulerimizi merakt ediyorum vallah hepimizin :)Kızlar birbirimizi yüzyüze tanımadan birbirimize böyle dualar edebiliyor olmamız ne büyük mucize değil mi?
Dilerim bir gün yüzyüze buluşuruz.
Tacor güzel dileğin için teşekkür ediyorum
Telefon elimde bekler oldum ben de
Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Iyi ki varsınız güzeller
Kalplerimizin güzelliğini kaderimize de versin Rabbim
İyiyim canım ben de:) kahve sigara daha ne olsunsagol sevil ben iyim allaha sükür suan isteyim :) ....
sen nasilsin sevil?
Valla ben de merak ediyorum sizleri:)Mesela kizlar bende bir birimizin yüzlerine yada göruntulerimizi merakt ediyorum vallah hepimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?