Evliliğimiz pisi pisine bitti

kızlar basından beri yazılarınız okuyorum da ben size hiç bişey yazmadım diye tanımıyorsunuz beni. Adım SUDANCIKMIS. evlenince sudan cıkmıs balığa döndümde nik alırken bunu kabul etti sistem. bende de bazı problemler var ama şimdi anlatmayacağım, onların yerine size hayırlı haftalar diliyorum. bir de kızlar bazen sizi umutsuzca görüyorum. destek adına şöyle diyeyim. benim evlenip ayrılan bir bayan arkadasım var. kendisi birde işitme özürlü. 2 çocuğu var. işe başladı, geziyo tozuyo, tatilinden, çocukların eğlencelerinden hiç geri kalmıyor. çok mutlu valla. imreniyorum kıza. kendine ev alacak,toki çıktı. yasantısı süperrrr.bunu paylaşmak istedim. bide bir arada buluşmayı isterdim sizlerle. yazmasamda beni unutmayın. görüşmek üzere.

Hepimizi hayat bir şekilde sınıyor işte...

Tatlım ben iyiyim çok şükür. Az önce haber aldım malum şahıstan. İş arkadaşını arayıp konuşmuş, benim eşiyle konuştuğum arkadaşı. Aklım çok karışık, düşüncelerimin karışmaması için kimseyle konuşmadım demiş. Yahu annen dibinde başkasıyla konuşmasan ne olacak o yeter sana Ben eşyalarımı toplayıp çekip gidince çok şaşırmış, şok olmuş. Öyle anlatmış yani. Benden beklemiyormuş böyle bir tepki. Ha o bana vuracak hakaret edecek ben sus pus evin bi köşesinde ağlıcam. Çok bekler. Çok fazla bişi sormadım barışmayı bekliyormuş izlenimi edinilmesin diye. Keyfi bilir dedim hatta kestirdim attım konuşmayı. Çok da önemli değil ne düşündüğü artık benim için dedim.

Ama aklıma birşey takıldı. Bu akıllı mahluk, kendisine düşünecek zaman tanımış ya bunca zaman; o geldiğinde benim tıpış tıpış peşinden geri döneceğimi mi sanıyormuş acaba? Tabi evliliğin bitmesi ya da devam etmesi onun kararına bağlı, aman eksik olmasın. Biten bitmiş yavrum, kaderine küs...

Ne pişkin insanlar var ya!

Merhaba SUDANCIKMIS,

Senin de sıkıntılarının olmasına üzüldüm. Gerçi her evlilikte mutlaka oluyor bazı tatsızlıklar, ya da anlaşmazlıklar. Sonuçta iki farklı karakter ve çoğu zaman farklı kültürde iki aile. İnşallah siz atlatabilirsiniz sıkıntılarınızı. Bizler çok çabaladık ama tek taraflı çabayla olmuyormuş. İster istemez gücümüzün azaldığı oluyor, üzüntüye boğuluyoruz ama çok şükür birbirimizi tanıdık ve sürekli birbirimizden güç alıyoruz. Buradaki kimsenin bir diğerinden beklentisi, bir çıkarı yok. O yüzden de çok saf bi sevgi var aramızda. Rabbim ayrı düşürmesin canım kaderdaşlarım :) Bak yine sevdim hepinizi bi daha bi sürü sevdim ohhh sevgimizi yitirenler şanslarına küssünler :

Sen arada yaz canım inan iyi geliyor. Bu arada hoşgeldin aramıza

Merhaba kızlar,
Gününüz nasıl geçti?
Beklediğim haber bugün gelmedi
Ama olumsuz bir haber de gelmedi
Rabbim hayırlısını verecek buna eminim
O ne yaparsa o neyi uygun görürse en hayırlısı o dur...

Sudançıkmış ben de muabbet kuşuna katılıyorum
Biz burada kader birliği yaptık
Anlatırsan biz her zaman dinlemek elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz

Seviyorum sizi kızlar

Inşallah hayırlısı olacak canım. Herşeyin en hayırlı şeklini Rabbim bilir. Rabbim gönlünü tez zamanda feraha erdirsin arkadaşım.

Ben de işten çıktım doğru kuaföre. Saçımı kestirdim :) En son kestirmek istediğimde malum şahıs izin vermemişti. Uzun kalsınmış. Bence gayet cici oldum

Sonra da dolaştım dolaştım şimdi babam aldı eve dönüyorum. Yarın da alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra günler benim :)

Benimde ilk işim saçlarımı boyanmak olmuştu
Biz kızlar saçlarımıza uğraşmayı ne çok seviyoruz
Ah muabbet kuşu, güzel dileklerin için teşekkür ederim temiz kalpli arkadasım benim
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Bu gece epey bi sohbet ettik babamla
Çok üzülüyor halime farkındayım
İş değiştirmemden korkardı normalde
Şimdi nasıl mutlundan öyle yap diyor
Babam beni ne çok seviyor bir kez daha anladım gözlerindeki hüzünden...
Kız babası olmak zor zanaat...
Hele de pamuk kalpliysen

Sana hak veriyorum cizi kiz babasi olmak cok zor, bende babami havaalina göturdum bi yani gitmek istemedi. Dedi sakin bidaha agladini görmeyim o serefsiz icin deymez kizim degmez... Ama gözleri dolu dolu bana cok üzuluyor farkinadyim yani ama kader kismet iste.... Insallah yarin olUmu cvp alirsin cizi insallah rabbim gönlune göre veriir..

Ooooo yeni sacin hayirli olsun ohhh mis gibi olmusundur. Bende dip boyami cumartrsi yaptirdim ohh be kendimimize bakmak güzelnoluyor fistiklar. Vallah hepiniz cok tatlisiniz kizlar hepinizi öpuyorum

Günaydın kızlar
Kalktım hazırlanıyorum
Benimle çalışmak isteyen yere görüşmeye gideceğim
Ama bildiğiniz üzere benim asıl haber beklediğim bir firma var
Onların bugün haber vereceğini düşünüyorum
Ve hayırlısını diliyorum Allah'tan
Erkeklerin bu hayatta bize karşı daha çok sorumluluğu olduğunu düşünmeye başladım
Hem de bizim tahmin ettiğimizden daha çok
Öyle ki Kuran'ı Kerim okumaya başladım ve erkeklerin biz bayan olarak yok desek de evlilikdeki sorumluluğunun daha fazla olduğunu çıkartıyorum
Aynı şekilde boşanmada da yükümlülükleri daha fazla...
Dün gece eski eşimi düşünüp içerledim biraz
Bana yaptıklarına söylediklerine yalanlarına
Yalanlarlar iftiralara evi terkedişine
Kalbinin taş olmasına
Ailesinin bize hiç sahip çıkmamasına...
Elbet benim de hatalarım oldu...
Kader kısmet...
Sanırım en güzel anlatan 2 kelime
Allah bundan sonra hepimize hayırlısını versin
Yüzümüz hep güler bundan sonra inşallah

Gunaydin kizlar,
Hepimizie guzel bri gun daha diliyorum. her yeni gun daha bir guzel olsun :)
Cizi,
insallah istedigin guzel haberi alirsin canim, kalbimiz dualarimiz seninle.
Herseyin en hayirlisi, hayat nasil ilerleyecek bilemiyoruz. umarim hepimiz icin mutluluklarla dolu olurr.
Kizlar kendinize iyi bakin ve hayata gulumseyin....

Günaydin kizlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum insallah bekledigin haberi alirsin cizi. bende kahvemi iciyorum suan....
ama icim hala cok kirig ya, ve gecmiyor bu aci ya....

Günaydın fıstıklar,

İş yoğunluğundan dolayı en sona kalmışım bugün :) Çok ama çok güzel bir gün olsun hepinize.

Cizi tatlım inşallah beklediğin haber hayrıyla beraber gelir bugün. Daha fazla bekletmesin insanın canından can gidiyor yaw :)

Ben de bir avukatla görüştüm bugün. Elimdeki veriler tazminat davası açıp şiddet ya da hakareti ispat için yeterli olmayabilirmiş. Ziynet ve mal varlığı bölümü için dava açıcam boşanmayla beraber. Avukat bile eşinizin biraz psikopat bir yanı varmış dedi. Daha fazlasını söylemeye çekindi sanırım Ama ben de bakıyorum yaşadıklarıma şimdi de, gerçekten çekilir gibi değil. Barışmak istese dahi tutulur hiçbir yanı yok bu adamın. Bir yanını düzeltse diğerleri dökülüyor. Biliyorum bir süre üzüntüler, keşkeler, gidip gelmeler aklımı kurcalayacak, canımı yakacak ama illa ki geçecek. Bir gün kuş gibi hafif olacağım. Sırf o gün için bile boşanmaya razıyım. Yeter ki bitsin şu arada kalmışlık.

Allah hepimizin sonuna hayır koysun. Yaşadığımız geceleri tez zamanda aydınlatsın. Her gecenin bir günü var. Bizimki de en kısa zamanda gelsin inş. Güçlü olalım. Çünkü gücümüzü zorlayacak olaylar çok yakın!

Gunaydin kizlar...bende 2 gundur onunla ugrasiyorum.dune kadar cocukla ilgili herseyi halletmistik simdi ise gormek istiyorum.ailem de gorecek vs diyor.dune kadar aramadin diyorum.oyle yapmam gerekiyordu diyor.offf ya cocugum iyi ki var cok sukur ama onunla irtibatta olmak zorundaligi cok sinir bozucu.zaten farkli sehirlerde olacaz bi de su ayda yilda bir gorme mevzusu olacak.o surecte cocugum dedigi canim yavrum ne yer ne icer dustu mu kalktimi herseyinden bi haber.ama neymis ona alisirmis o 1 haftada guzel vakit gecirirmis o da istermis babasini.kac aydir ne ariyo ne soruyo herseyi engellemis.allahim ya ciksin gitsin hayatimizdan artik ne olur.
Onun disinda cok iyiyim kizlar.insan kafasinda bitirince ne beklentisi ne acabalari hicbiseyi olmuyo.gelgitler yasamiyo.inan tek guzel an bile animsamiyorum.sanki onca yil hic yasanmamis gibi.icim o kadar soguk ki.ve sanirim o yuzden daha cabuk atlatiyorum.hala kendi hayatinin alt ust olusundan bahsediyo.kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi.

Çok etkilendim ya

Unutma knusuna gelince bu yasanmisliklarla alakali bi durum.mesela ben asla onsuz birsey dusunemezdim.elim, kolun, ayagim, dostum, sirdasim,...tum anlamlari yuklemistim ona.sonrasinda nosanma karari alindigindan bugune ilk zamanlar cok agladim feryat figan ettim.bi anda 10 kilo verdim (iyi oldu gerci dogumdan onceki kilomdan bile daha zayif oldum).sonra gun gun biseyleri sorguladim.aramizdaki sorunlari vs.o ne yapti ben ne yaptim vs gibi.baska evlilerw baktim eslerine ne kadar deger verdiklerini gordum.ben o kadinlardan cok daha fedakarken karsiliginin degersizlik oldugunu gordum.evliligi kurtarmak icin cabalamak yerine daha da canimi acitmasina ve aslinda deger vermedigine anlam cikardim.al yazmalim filmindeki gibi sevgi neydi sorusunun cevabinin "EMEK" oldugunu fedakarlik oldugunu saygi oldugunu anladim.aile farkliliklarimizin aslinda cok buyuk sorun oldugunu o yuzden onu suclamak yerine o boyle yetismis.ona gore dogru buymus degistirwmem ki dedim.hayata bakis acilarimizin cok farkli oldugunu anladim.yani tabiki guzel zamanlarimiz oldu.ama bunlari hatirlayip yas tutmadim.onun hayata bakisi farkli benim farkli.sevseydik cabalardik zaten dedim.bi sure sonra onsuz yasamaya ve hic tedirgin olmadigimi anlamaya basladim.kendime hic deger vermemisim dedim.sonuc olarak suclu aramadim biz farkliyiz dedim.o iyi bi insan vs falan diye dusunmek yerine zevklerimiz hayallwrimiz planlarimiz isteklerimiz farkli dedim.o kendi gibi birini bulursa mutlu olur.benimle degil.ben de ayni sekilde onunla evli olsam bile mutlu olmak yerine onun bana cizdigi hayati yasayacagimi anladim.yani ikimizde kendimiz olamazdik mis gibi yapardik.boylesi daha iyiymis dedim.bi de ailem ciddi anlamda cok destek.oyle muzik falan hic dinlemiyorum.eski dizilerin hic birini izlemiyirum.onu hatirlatacak herseyden uzak durmaya calisiyorum. Ilk zamanlar yavrum baba derdi oturur aglardim simdi ondan bile etkilenmedigimi fark ettim.denizde parkta ailesiyle olan cocuklari gorunce cigerim parcalnirdi simdi kendimi cokkk guclu hissedip gulucukler sacip onunla oynadigimi fark ettim.face twitter vs.de o arkadaslari akravalari herseyi sildim.ki biz universiteden beri arkadastik coook ortak gecmisimiz var.inu hicbisekilde takip etmemeye basladim.resimleri falan sildim.bakma ihtiyacimin kalmadigima emin oldugumda yaptim bunu.bilmiyorum cocugun var mi ama varsa ona ver enerjini.ve bol bol Allahla konus ona sigin.

Guzel arkadasim sen bosandin mi bosanmak uzeremisin?
bosanmak üzeri avukatim izinde onda da yürek yok bosanmak icin, galiba istemiyor ama bisey de yapmiyor zaten yapsaydi 6 ay yapardi ya ama ne bileyim cok da zoruma gidiyor ya, insan hi mir bir capa göstermiyor karisina göstermiyor demek ne bileyim, zoruma cok gidiyor.... ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…