- 5 Ağustos 2014
- 28
- 15
- 8
Hepimizi hayat bir şekilde sınıyor işte...kızlar basından beri yazılarınız okuyorum da ben size hiç bişey yazmadım diye tanımıyorsunuz beni. Adım SUDANCIKMIS. evlenince sudan cıkmıs balığa döndümde nik alırken bunu kabul etti sistem. bende de bazı problemler var ama şimdi anlatmayacağım, onların yerine size hayırlı haftalar diliyorum. bir de kızlar bazen sizi umutsuzca görüyorum. destek adına şöyle diyeyim. benim evlenip ayrılan bir bayan arkadasım var. kendisi birde işitme özürlü. 2 çocuğu var. işe başladı, geziyo tozuyo, tatilinden, çocukların eğlencelerinden hiç geri kalmıyor. çok mutlu valla. imreniyorum kıza. kendine ev alacak,toki çıktı. yasantısı süperrrr.bunu paylaşmak istedim. bide bir arada buluşmayı isterdim sizlerle. yazmasamda beni unutmayın. görüşmek üzere.
Günaydın kızlar,
Ne güzel keyifler yerinde:)
Güzel bir gün, hafta, ay, yıl ve de yıllar olsun hepimiz için...
Cizi, yarın bekliyordun telefonu sanırım iş için, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
İnşallah gönlüne göre olsun hersey:)
Muhabbet kuşu kahve zamanıııı, nasıl oldun canım? Sıkma o güzel canını.
Tacor sen nasılsın?
Diğer kızlar sizlerden de ses alalım.
Hepinizi çok öpüyorum.
kızlar basından beri yazılarınız okuyorum da ben size hiç bişey yazmadım diye tanımıyorsunuz beni. Adım SUDANCIKMIS. evlenince sudan cıkmıs balığa döndümde nik alırken bunu kabul etti sistem. bende de bazı problemler var ama şimdi anlatmayacağım, onların yerine size hayırlı haftalar diliyorum. bir de kızlar bazen sizi umutsuzca görüyorum. destek adına şöyle diyeyim. benim evlenip ayrılan bir bayan arkadasım var. kendisi birde işitme özürlü. 2 çocuğu var. işe başladı, geziyo tozuyo, tatilinden, çocukların eğlencelerinden hiç geri kalmıyor. çok mutlu valla. imreniyorum kıza. kendine ev alacak,toki çıktı. yasantısı süperrrr.bunu paylaşmak istedim. bide bir arada buluşmayı isterdim sizlerle. yazmasamda beni unutmayın. görüşmek üzere.
Merhaba kızlar,
Gününüz nasıl geçti?
Beklediğim haber bugün gelmedi
Ama olumsuz bir haber de gelmedi
Rabbim hayırlısını verecek buna eminim
O ne yaparsa o neyi uygun görürse en hayırlısı o dur...
Sudançıkmış ben de muabbet kuşuna katılıyorum
Biz burada kader birliği yaptık
Anlatırsan biz her zaman dinlemek elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz
Seviyorum sizi kızlar
Benimde ilk işim saçlarımı boyanmak olmuştuInşallah hayırlısı olacak canım. Herşeyin en hayırlı şeklini Rabbim bilir. Rabbim gönlünü tez zamanda feraha erdirsin arkadaşım.
Ben de işten çıktım doğru kuaföre. Saçımı kestirdim :) En son kestirmek istediğimde malum şahıs izin vermemişti. Uzun kalsınmış. Bence gayet cici oldum
Sonra da dolaştım dolaştım şimdi babam aldı eve dönüyorum. Yarın da alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra günler benim :)
Benimde ilk işim saçlarımı boyanmak olmuştu
Biz kızlar saçlarımıza uğraşmayı ne çok seviyoruz
Ah muabbet kuşu, güzel dileklerin için teşekkür ederim temiz kalpli arkadasım benim
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Bu gece epey bi sohbet ettik babamla
Çok üzülüyor halime farkındayım
İş değiştirmemden korkardı normalde
Şimdi nasıl mutlundan öyle yap diyor
Babam beni ne çok seviyor bir kez daha anladım gözlerindeki hüzünden...
Kız babası olmak zor zanaat...
Hele de pamuk kalpliysen
Ooooo yeni sacin hayirli olsun ohhh mis gibi olmusundur. Bende dip boyami cumartrsi yaptirdim ohh be kendimimize bakmak güzelnoluyor fistiklar. Vallah hepiniz cok tatlisiniz kizlar hepinizi öpuyorumInşallah hayırlısı olacak canım. Herşeyin en hayırlı şeklini Rabbim bilir. Rabbim gönlünü tez zamanda feraha erdirsin arkadaşım.
Ben de işten çıktım doğru kuaföre. Saçımı kestirdim :) En son kestirmek istediğimde malum şahıs izin vermemişti. Uzun kalsınmış. Bence gayet cici oldum
Sonra da dolaştım dolaştım şimdi babam aldı eve dönüyorum. Yarın da alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra günler benim :)
Gunaydin kizlar,Günaydın kızlar
Kalktım hazırlanıyorum
Benimle çalışmak isteyen yere görüşmeye gideceğim
Ama bildiğiniz üzere benim asıl haber beklediğim bir firma var
Onların bugün haber vereceğini düşünüyorum
Ve hayırlısını diliyorum Allah'tan
Erkeklerin bu hayatta bize karşı daha çok sorumluluğu olduğunu düşünmeye başladım
Hem de bizim tahmin ettiğimizden daha çok
Öyle ki Kuran'ı Kerim okumaya başladım ve erkeklerin biz bayan olarak yok desek de evlilikdeki sorumluluğunun daha fazla olduğunu çıkartıyorum
Aynı şekilde boşanmada da yükümlülükleri daha fazla...
Dün gece eski eşimi düşünüp içerledim biraz
Bana yaptıklarına söylediklerine yalanlarına
Yalanlarlar iftiralara evi terkedişine
Kalbinin taş olmasına
Ailesinin bize hiç sahip çıkmamasına...
Elbet benim de hatalarım oldu...
Kader kısmet...
Sanırım en güzel anlatan 2 kelime
Allah bundan sonra hepimize hayırlısını versin
Yüzümüz hep güler bundan sonra inşallah
Çok etkilendim yaMerhaba,
Eşim ailesine oldum olası çok düşkündü.
Bunu bir şekilde anlamaya çalıştım, kabullenmeye çalıştım...
Gece kayınvalidemin yatak odamıza girip kocamın üzerini örtmelerini bile hoş karşıladım.
Evliliğimizin ilk 6 ayında her haftasonunu kayınvalidemde geçirdik.
Sonrasında ısrarlarımla bu süre 2-3 haftaya çıktı.
Benim ailem uzakta... Ama benim onları özlemeye, yanlarına gitmeye hakkım yoktu.
Çünkü benim ailemin yanına gitmek çok masraflıydı hep...
Güç bela bir araba aldık... İkimizde az kazanıyorduk o zamanlar...Kayınvalidemden aldığımız bir miktar borç parayı çalıştık çabaladık ödedik.
Sonra eşim yükselmeye başladı iş yerinde.
Müdür oldu...
Ben o daha az yol çeksin, daha az yorulsun daha başarılı olsun diye evimi onun iş yerine yakın yere taşıdım, günde 70 km gittim geldim bir kadın olarak...
Eşimle aramız iyiydi, o da her sabah kahvaltımı hazırlar evimizi toplardı benden sonra...
Çok severdi beni, ben de onu... Bakmaya doyamazdım öpmeye doyamazdım kocamı... Keza o da öyle...
Sonra bir haftasonu annesindeyken 1 gün sonra annemlerin geleceğini duydular...
Çok bozuldu ailesi... Surat astı... Ne zaman ailem gelecek olsa böyle olurdu zaten...
Eve gelir gelmez huzursuzluk çıktı... Başka ufak şeyleri bahane edip...
Pazar annemler geldi, pazartesi kocam beni yatak odamıza çağırdı ve evdeki paramızın eksildiğini söyledi...
Paramız nerde kim aldı dedi? Ben de çok alındım... 1000 lira kayıp hesap ve diye üzerime gelince de sen neyi kastediyorsun deyip odadan çıktım...
2 gece aynı yatakta yattık... Tek kelime etmedi bana...
2 gece sonra ben ve ailem parana tenezzül etmeyiz, babamdan isteyeceğim 1000 lirayı, istiyorsan beni boşa, biz onuru şerefi için yaşayan insanlarız bununla yaşayamam dedim...
Bana ne dese beğenirsiniz... Para zaten onun cebindeymiş, beni ve ailemi yokluyormuş...
Kocam o günden sonra evi terketti...
Üstelik evdeki tüm parayı alarak... Eşyalarını toplayarak annesine yerleşti...
Beni beş parasız bırkatı ayın başında...
Müdürken pozisyonunu daha da arttırmışlar, fabrika müdürü olmuş beyefendi...
Babasını aradı babam... Anlaşsın boşansın bunlar demiş kaç yaşındaki adam...
Defalarca aradım kocamı açmadı...
Çaresiz aile dostumuz avukatımıza gittim... Ne yapayım diye...
Avukat arar aramaz, kocam dedi ki ben boşanmak istiyorum...
Yaşadığım şoku anlatamam... Bir kez yüzüme bir şey demeden gitti...
1 ay içinde avukatlar aracılığıyla mal paylaşıp boşandık.
Çok şükür işim var, kendimi idare ederim, arabayı da aldım...
Ama içimdeki boşluk? Bana yapılanlar?
Annemin psikolojisi bozuldu... Benim yüzümden oldu gelmez olaydım diye...
Kocamın ailesinden 1 kişi aklı başında değilmiş araya girmediler...
Ben kocama layık değilmişim...
Oysaki Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun, 2 yabancı dil bilen, yabancı bir firmada iyi bir pozisyonda çalışan bir kadınım...
Kocamın bütün huysuzluklarına inatçılıklarına rağmen ikimiz evdeyken sorunumuz yoktu...
Çok şaşkınım...
O koca müdür adam evdeki nevresim takımlarını, evlilik teklif ettiği yüzüğü, hatta düğünde taktığı takıları dahi istedi...
Hepsini verdim...
Sadece arabayı ve kendimi bir süre idare edecek parayı aldım...
Hayattan korkmuyorum, sonuçta ilk kez yanlız yaşamayacağım.
Senelerce yurtdışında bile tek başıma yaşadım.
Ama anlayamıyorum... Neden böyle oldu?
Davada bile eşim kendisi boşanmak istiyorum demedi, avukatı söyledi...
Zaten davaya sülale olarak gelmişlerdi, kocamın bir şey söyleme hakkı kalmamıştı...
Çıkıştı bir helallik istemedi...
Bu kadar mı basit?
Hakkımı helal etmiyorum ne ona ne ailesine...
Guzel arkadasim sen bosandin mi bosanmak uzeremisin?yaaa kizlar bana da bu soguma yada untuma formulu yazsin ya cok canim aciyor.....
bosanmak üzeri avukatim izinde onda da yürek yok bosanmak icin, galiba istemiyor ama bisey de yapmiyor zaten yapsaydi 6 ay yapardi ya ama ne bileyim cok da zoruma gidiyor ya, insan hi mir bir capa göstermiyor karisina göstermiyor demek ne bileyim, zoruma cok gidiyor.... ....Guzel arkadasim sen bosandin mi bosanmak uzeremisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?