Canim yaa cok zor biliyorum anliyorum ne desem bos.ama gececek ona siginiyoruz hepimiz.bende durumumu yazdim.dune kadar olmayan kisi simdi babalik damari tuttu.ha bi de dogumuma bile gelmeyen ailesinin de gorme hakki vs.bosansam da kurtulamicakmisim gibi.Allah evladimi bana bagislasin ama onu da uzak etsin bizden.senin hissettiklerin suvluluk psikolojisi degil.ne olursa olsun evlilik bitiyor yuvan dagiliyor.kendi icindeki kirginliklarin ofken tepkin de cabasi normal yano boyle hissetmen.ama insallah cekismeluyle ugrasmayiz bi deBugün iki avukatla görüştüm. Biri yüzyüze biri telefonla. Yüzyüze görüştüğüm bayandı. Ama nedense bana güç vermedi. Biraz da acelesi vardı eşi kapıda kalmış anahtari yokmuş. Ama kendimi baştan savma dinlenmiş gibi hissettim. Bir de namusuma iftira atarlarsa tarzında bi tedirginliğimi söyleyince öyle bir şey mi var diye şüpheyle baktı bana. Rahatsız oldum. Bir yıldır her yaptığımdan şüphe duyan altında birşeyler arayan bir adamla savaş vermişim. Bir de avukat şüpheci yaklaşırsa. Diyeceksiniz ki o da emin olmak ister ama farklı bir ifadeyle yapmalı beni rahatsız etmeden konuşmamdan sonuç çıkarmalı. Yalan söylüyorsam zaten açık veririm.
Diğer avukat erkekti. Sadece telefonda bile görüşsek daha ilgili yaklaştı gibi geldi bana. Bir de konuşması daha seri ve öğrenmeye çalışır tondaydi. Bakalım yarın da yüzyüze görüşecegiz.
Dua edin bana. Içim çok huzursuz. Kendimi suç işliyormuş gibi ya da yanlış birşey yapıyormuş gibi hissediyorum. Korku da cabası. Off. Çok gerildim.
Canim yaa cok zor biliyorum anliyorum ne desem bos.ama gececek ona siginiyoruz hepimiz.bende durumumu yazdim.dune kadar olmayan kisi simdi babalik damari tuttu.ha bi de dogumuma bile gelmeyen ailesinin de gorme hakki vs.bosansam da kurtulamicakmisim gibi.Allah evladimi bana bagislasin ama onu da uzak etsin bizden.senin hissettiklerin suvluluk psikolojisi degil.ne olursa olsun evlilik bitiyor yuvan dagiliyor.kendi icindeki kirginliklarin ofken tepkin de cabasi normal yano boyle hissetmen.ama insallah cekismeluyle ugrasmayiz bi de
Inston sen ne güzel anlatmıştım her şeyi...Unutma knusuna gelince bu yasanmisliklarla alakali bi durum.mesela ben asla onsuz birsey dusunemezdim.elim, kolun, ayagim, dostum, sirdasim,...tum anlamlari yuklemistim ona.sonrasinda nosanma karari alindigindan bugune ilk zamanlar cok agladim feryat figan ettim.bi anda 10 kilo verdim (iyi oldu gerci dogumdan onceki kilomdan bile daha zayif oldum).sonra gun gun biseyleri sorguladim.aramizdaki sorunlari vs.o ne yapti ben ne yaptim vs gibi.baska evlilerw baktim eslerine ne kadar deger verdiklerini gordum.ben o kadinlardan cok daha fedakarken karsiliginin degersizlik oldugunu gordum.evliligi kurtarmak icin cabalamak yerine daha da canimi acitmasina ve aslinda deger vermedigine anlam cikardim.al yazmalim filmindeki gibi sevgi neydi sorusunun cevabinin "EMEK" oldugunu fedakarlik oldugunu saygi oldugunu anladim.aile farkliliklarimizin aslinda cok buyuk sorun oldugunu o yuzden onu suclamak yerine o boyle yetismis.ona gore dogru buymus degistirwmem ki dedim.hayata bakis acilarimizin cok farkli oldugunu anladim.yani tabiki guzel zamanlarimiz oldu.ama bunlari hatirlayip yas tutmadim.onun hayata bakisi farkli benim farkli.sevseydik cabalardik zaten dedim.bi sure sonra onsuz yasamaya ve hic tedirgin olmadigimi anlamaya basladim.kendime hic deger vermemisim dedim.sonuc olarak suclu aramadim biz farkliyiz dedim.o iyi bi insan vs falan diye dusunmek yerine zevklerimiz hayallwrimiz planlarimiz isteklerimiz farkli dedim.o kendi gibi birini bulursa mutlu olur.benimle degil.ben de ayni sekilde onunla evli olsam bile mutlu olmak yerine onun bana cizdigi hayati yasayacagimi anladim.yani ikimizde kendimiz olamazdik mis gibi yapardik.boylesi daha iyiymis dedim.bi de ailem ciddi anlamda cok destek.oyle muzik falan hic dinlemiyorum.eski dizilerin hic birini izlemiyirum.onu hatirlatacak herseyden uzak durmaya calisiyorum. Ilk zamanlar yavrum baba derdi oturur aglardim simdi ondan bile etkilenmedigimi fark ettim.denizde parkta ailesiyle olan cocuklari gorunce cigerim parcalnirdi simdi kendimi cokkk guclu hissedip gulucukler sacip onunla oynadigimi fark ettim.face twitter vs.de o arkadaslari akravalari herseyi sildim.ki biz universiteden beri arkadastik coook ortak gecmisimiz var.inu hicbisekilde takip etmemeye basladim.resimleri falan sildim.bakma ihtiyacimin kalmadigima emin oldugumda yaptim bunu.bilmiyorum cocugun var mi ama varsa ona ver enerjini.ve bol bol Allahla konus ona sigin.
Bir de dün babam ev bakmış bana... Satınalmak için.
Peşinatıma destek olacak krediyi ben ödeyeceğim. Açıkçası korktum borcun altına girmekten tek maaşla...
Siz ne dersiniz
Günaydın Hanımlar,
Yine zor bir gece geçirdim. Boşanmaya bu kadar yaklaşmak beni fena etkiledi sanırım. Karnımda sanki yılan dolaşıyor. Sürekli başım dönüyormuş, bayılıp düşecekmişim gibi geliyor. En doğru ve vazgeçilmez kararın bu olduğunu biliyorum ki kararımdan vazgeçmeye niyetim yok. Ama onsuz yaşamak, evliliği bitiriyor olmak afakanlar bastırıyor bana. Gerçi akşam böyleydim şimdi daha iyiyim. Avukat beğenemiyorum bu yüzden. Sanırım kendime bahaneler üretiyorum. Şimdi de acaba bayrama kadar beklesem mi diyorum. Gerçekleri görüyorum ama içimde binbir türlü ses ve düşünce var. Size de böyle oluyor mu ya da oldu mu? Neden düşüncelerime hakim olamıyorum :/
Gunaydin arkadasim gunaydin kizlar...cizicim aslina bakarsan ben de finalde yaptiklari onun da cok normal degil.ama ben bunlari da yetisme tarzi bakis acisina bagliyip ona da saygi duyuyorum. Soyle dusun zatennormal olsalardi (oncesinde de biterken de) bitmezdi di mi? Umarim bundan sonrasinda cirkinlesmez ve hayatlarimizdan uzaaaar giderler...Inston sen ne güzel anlatmıştım her şeyi...
Sana sonuna kadar katılıyorum
Ben sadece son darbede bana yapılanları hazmedemiyorum
Gitmesine bitmesine saygım sonsuz
Benim affedemeyeceğim şey bitiş şekli
Yoksa kimse mutlu değilse o hayatı yaşamak zorunda değil...
Içimden asıl geçenleri kelimelere döktüğün için teşekkür ederim kaderdaşım
ay tatlim aynisi bende var böyle düsundukce gece uyumamalar hep nedenler aklim kalbim hep karisiyor... icimde öyle bir korku oluyor ki tahmin edemesin hep degisik seyler dünsuyorum... allahim cok zor bir durum ya. diyorum ya insan 1 sene icin evlenirmi neden benimle oynadilar falan günah yani, ama allaha havalae ediyorum... benim de avukatim izinde düsundukce gelicek hfataya simdiden terliyorum sikilyiorum cok ve bunlaiyorum ya, korkular var icimde...
Gunaydin arkadasim gunaydin kizlar...cizicim aslina bakarsan ben de finalde yaptiklari onun da cok normal degil.ama ben bunlari da yetisme tarzi bakis acisina bagliyip ona da saygi duyuyorum. Soyle dusun zatennormal olsalardi (oncesinde de biterken de) bitmezdi di mi? Umarim bundan sonrasinda cirkinlesmez ve hayatlarimizdan uzaaaar giderler...
Bitsin istiyorum hala telefonda konusurken ayni tarz ya sinir oluyorum. Yani aslinda duzgun konusuyo masumlari magdurlari oynuyor ama artik karsisinda o saf kiz yok ki.guya ben aciyacagim di mi? Ailesi yanina gidecekmis, seneye de ailesinin oldugu sehre gitmek zorundaymis.genc kixlarin hayatina dondurdun brni giderayak diyo.iste ben bunlari duydukca sogudum kizlar bir anda degil.benim hayatim alt ust olmus cocugumuz omur boyu hep bi ysni eksik.ama o kendi hayatinin alt ust olusunun derdinde.cunku boyle planlamamisti.bosanacakti ohhh mis gibi ailesinden uzak rahatca gezcek tozcak ...o yuzden su anda beni son kozu olan evladimla kullaniyo.masum bir bebek o daha ya.dune kadar gormicem diyodu yeter ki bosanalim diyordu.simdi 3 ay sonra grlcem yok ailemin yanina da goturcem aklima geldikce deliriyorum.kixlar size de soyluyorum bir daha bunlarim ardindan yas tutup aglamak yok.adam olsalardi bizlere sahip cikar yuvalarinin derdinr duserlerdi.kendimizi kandirmanin alemi yok.soyle guzel vakit gecirirdik bsna sunu yspardi bunu yapardi bilmem ne....evliydik tabi ki de guzel zamanlarda gecirteceklerdi o kadar da salak degildik herhalde. Yuvamiz falsn da dagilmiyo dagilan yuva olsaydi ve bizler(cift olarsk) o yuvayi kurtarmak icin canimizi disimize tskardik.
Ayyy cok sinirliyim bugun bi bitse artik onumuze bsksak
Cok zor bir durum arkadasim.ama 1 sene kismina takilma.sukur ki erkenden gordun anladin ve yol ayrimina geldin.yani soyle dusun.simdi duzelsen emin ol 3-4 sene sonra yine bu nojtaya gelirdin.o yuzden hic vicdanin sizlamasin.beynine olumsuz dusuncelwri (daha 1 yillik evliydim, dugunum ceyizim evim ^herseyim yepyeniydi, ne oldugunu anlamadim, herkes ne kadar mutlu ben neden boyleyim....) gonderme.hepsi gelip gececek guzrl gunler gelecek.cogumuz yuzduk yuzduk kuyruga geldik.az daha sabir...ay tatlim aynisi bende var böyle düsundukce gece uyumamalar hep nedenler aklim kalbim hep karisiyor... icimde öyle bir korku oluyor ki tahmin edemesin hep degisik seyler dünsuyorum... allahim cok zor bir durum ya. diyorum ya insan 1 sene icin evlenirmi neden benimle oynadilar falan günah yani, ama allaha havalae ediyorum... benim de avukatim izinde düsundukce gelicek hfataya simdiden terliyorum sikilyiorum cok ve bunlaiyorum ya, korkular var icimde...
Kızlar merhaba
Sabırsızlıkla haber beklediğim işten olumsuz cevap geldi.
Yani güzel geçmiş bir görüşmede boşanmış olduğunu söylemek olumsuz bir etki yaratabiliyor
Bu sebeple siz siz olun sakın bundan bahsetmeyin
Bu işvereni ilgilendirmez, çünkü bizim özel hayatımızdır.
Bana iş teklif eden diğer şirketi düşünmeye başlamadım.
Biraz daha fiyatı iyileştirmelerini talep edeceğim.
O zaman muabbet kuşunun dediği gibi kredi çekip ev almam mantıklı
Kiraya zaten para veriyorum
3-5 arttırır bu yeni iş sayesinde en azından ev sahibi olurum
Hayatın ne getireceği belli olmaz en nihayetinde...
Bu arada merak etmeyin, işi alamadığım için üzülmedim
Hayırlısını dilemiştim, hayırlısı buymuş
Seviyorum sizi kaderdaşlarım
Allah yardımcın olsun muabbet kuşuGönlünün rahat olmasına çok sevindim canım. Iş olsaydı illaki çok mutlu olacaktık hepimiz ama hayırlısı. Sen boşandın diye seninle çalışmak istemeyenlere fazlasın sen tatlım. Ne kaybettiklerini asla bilemeyecekler. Çok yazık!
Bu arada avukatı kesinleştirdim. Ilk görüştüğüm abimin arkadaşı olan kişiyle anlaştım. Fiyat olarak çok makul bir rakam sundu ve konuşmaları beni tatmin etti. Bu davayı onun üstlenmesine kanaat getirdim iç rahatlığıyla. Artık süreç başlıyor. Rabbim utandırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?