Evliliğimiz pisi pisine bitti

Bugün iki avukatla görüştüm. Biri yüzyüze biri telefonla. Yüzyüze görüştüğüm bayandı. Ama nedense bana güç vermedi. Biraz da acelesi vardı eşi kapıda kalmış anahtari yokmuş. Ama kendimi baştan savma dinlenmiş gibi hissettim. Bir de namusuma iftira atarlarsa tarzında bi tedirginliğimi söyleyince öyle bir şey mi var diye şüpheyle baktı bana. Rahatsız oldum. Bir yıldır her yaptığımdan şüphe duyan altında birşeyler arayan bir adamla savaş vermişim. Bir de avukat şüpheci yaklaşırsa. Diyeceksiniz ki o da emin olmak ister ama farklı bir ifadeyle yapmalı beni rahatsız etmeden konuşmamdan sonuç çıkarmalı. Yalan söylüyorsam zaten açık veririm.

Diğer avukat erkekti. Sadece telefonda bile görüşsek daha ilgili yaklaştı gibi geldi bana. Bir de konuşması daha seri ve öğrenmeye çalışır tondaydi. Bakalım yarın da yüzyüze görüşecegiz.

Dua edin bana. Içim çok huzursuz. Kendimi suç işliyormuş gibi ya da yanlış birşey yapıyormuş gibi hissediyorum. Korku da cabası. Off. Çok gerildim.

Canim yaa cok zor biliyorum anliyorum ne desem bos.ama gececek ona siginiyoruz hepimiz.bende durumumu yazdim.dune kadar olmayan kisi simdi babalik damari tuttu.ha bi de dogumuma bile gelmeyen ailesinin de gorme hakki vs.bosansam da kurtulamicakmisim gibi.Allah evladimi bana bagislasin ama onu da uzak etsin bizden.senin hissettiklerin suvluluk psikolojisi degil.ne olursa olsun evlilik bitiyor yuvan dagiliyor.kendi icindeki kirginliklarin ofken tepkin de cabasi normal yano boyle hissetmen.ama insallah cekismeluyle ugrasmayiz bi de

Ah inş güzelim. Rabbim daha fazla uğraştırmasın bizi bu insanlarla. Zaten sevdiğimiz insanın artık bambaşka biri olduğunu görmek yeterince zor. Hele bir de ne hayallerle bir ömür sürmesi için kurduğumuz yuvanın yıkılıyor olması ölüm acısı. Üstüne üstlük evladın var senin. Acımızın eş değeri yok. Ve belki de bu acılar tek taraflı. Çok ağır çok. Rabbim güç kuvvet versin

Inston sen ne güzel anlatmıştım her şeyi...
Sana sonuna kadar katılıyorum
Ben sadece son darbede bana yapılanları hazmedemiyorum
Gitmesine bitmesine saygım sonsuz
Benim affedemeyeceğim şey bitiş şekli
Yoksa kimse mutlu değilse o hayatı yaşamak zorunda değil...
Içimden asıl geçenleri kelimelere döktüğün için teşekkür ederim kaderdaşım

Kızlar günaydın nasılsınız
Umarım bugün hep güzel haberler aldığımız bir gün olur

Bir de dün babam ev bakmış bana... Satınalmak için.
Peşinatıma destek olacak krediyi ben ödeyeceğim. Açıkçası korktum borcun altına girmekten tek maaşla...
Siz ne dersiniz

günaydin kizlar herkeze güzel bir gün diliyorum. cizi senin isin sonuc aldinmi? babanda destek veriyoruz bence gayet güzel bir fikir cünkü ilerde ev sahipi olursun kismetse. hem allaha sükür ne kadar güzel ve destekleycigi ailelerimiz var allaha sükür allahim acisini göstermesin bize hep destek oluyorlar herseyle ve herzama....

Günaydın Hanımlar,

Yine zor bir gece geçirdim. Boşanmaya bu kadar yaklaşmak beni fena etkiledi sanırım. Karnımda sanki yılan dolaşıyor. Sürekli başım dönüyormuş, bayılıp düşecekmişim gibi geliyor. En doğru ve vazgeçilmez kararın bu olduğunu biliyorum ki kararımdan vazgeçmeye niyetim yok. Ama onsuz yaşamak, evliliği bitiriyor olmak afakanlar bastırıyor bana. Gerçi akşam böyleydim şimdi daha iyiyim. Avukat beğenemiyorum bu yüzden. Sanırım kendime bahaneler üretiyorum. Şimdi de acaba bayrama kadar beklesem mi diyorum. Gerçekleri görüyorum ama içimde binbir türlü ses ve düşünce var. Size de böyle oluyor mu ya da oldu mu? Neden düşüncelerime hakim olamıyorum :/

Bir de dün babam ev bakmış bana... Satınalmak için.
Peşinatıma destek olacak krediyi ben ödeyeceğim. Açıkçası korktum borcun altına girmekten tek maaşla...
Siz ne dersiniz

Tatlım ben işe ilk girdiğimde ki o zaman ne abimin ne benim evlilik durumumuz yoktu hayatımızda bile kimse yoktu, hemen ev almaya giriştik. Özellikle ben öncü oldum. Dedim bir şekilde ödenir. Çok şükür şu an 6-7 ay anca kaldı bitiyor borcu. Biz evlendik zorluklar yaşadık ama hepsi geçiyor. Borç ödeniyor bir şekilde. Gerçi abimle ortak aldık ödeme tek kanalda değildi o yüzden rahatlığı vardı ama biz de aylık ödeme tutarını yüksek tutmuştuk. Siz ona göre düşürürsünüz. Bence araştır. Bu arada ben eminevim den almıştım sana cazip gelir mi bilmiyorum ama onlarla da bir konuş istersen. faiz yok en azından.

ay tatlim aynisi bende var böyle düsundukce gece uyumamalar hep nedenler aklim kalbim hep karisiyor... icimde öyle bir korku oluyor ki tahmin edemesin hep degisik seyler dünsuyorum... allahim cok zor bir durum ya. diyorum ya insan 1 sene icin evlenirmi neden benimle oynadilar falan günah yani, ama allaha havalae ediyorum... benim de avukatim izinde düsundukce gelicek hfataya simdiden terliyorum sikilyiorum cok ve bunlaiyorum ya, korkular var icimde ...

Gunaydin arkadasim gunaydin kizlar...cizicim aslina bakarsan ben de finalde yaptiklari onun da cok normal degil.ama ben bunlari da yetisme tarzi bakis acisina bagliyip ona da saygi duyuyorum. Soyle dusun zatennormal olsalardi (oncesinde de biterken de) bitmezdi di mi? Umarim bundan sonrasinda cirkinlesmez ve hayatlarimizdan uzaaaar giderler...
Bitsin istiyorum hala telefonda konusurken ayni tarz ya sinir oluyorum. Yani aslinda duzgun konusuyo masumlari magdurlari oynuyor ama artik karsisinda o saf kiz yok ki.guya ben aciyacagim di mi? Ailesi yanina gidecekmis, seneye de ailesinin oldugu sehre gitmek zorundaymis.genc kixlarin hayatina dondurdun brni giderayak diyo.iste ben bunlari duydukca sogudum kizlar bir anda degil.benim hayatim alt ust olmus cocugumuz omur boyu hep bi ysni eksik.ama o kendi hayatinin alt ust olusunun derdinde.cunku boyle planlamamisti.bosanacakti ohhh mis gibi ailesinden uzak rahatca gezcek tozcak ...o yuzden su anda beni son kozu olan evladimla kullaniyo.masum bir bebek o daha ya.dune kadar gormicem diyodu yeter ki bosanalim diyordu.simdi 3 ay sonra grlcem yok ailemin yanina da goturcem aklima geldikce deliriyorum.kixlar size de soyluyorum bir daha bunlarim ardindan yas tutup aglamak yok.adam olsalardi bizlere sahip cikar yuvalarinin derdinr duserlerdi.kendimizi kandirmanin alemi yok.soyle guzel vakit gecirirdik bsna sunu yspardi bunu yapardi bilmem ne....evliydik tabi ki de guzel zamanlarda gecirteceklerdi o kadar da salak degildik herhalde. Yuvamiz falsn da dagilmiyo dagilan yuva olsaydi ve bizler(cift olarsk) o yuvayi kurtarmak icin canimizi disimize tskardik.
Ayyy cok sinirliyim bugun bi bitse artik onumuze bsksak

Korkma canım. Bize en büyük destek yine biziz. Bak aynı şeyleri yaşıyormuşuz. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Daha da önemlisi acılarımızı paylaşıyoruz. Bu yüzden dik durmalıyız. Bu işin boşanmaktan başka çıkarı kalmadıysa üzülsek de, ağlasak da sonuç değişmeyecek. Biz mutlu olmayı hakediyoruz. Daha önce de demiştim bugün biz ağlayıp onlar gülüyorsa, bire gün biz mutlu ömrümüzü devam ettiricez ve onlar kafalarını duvarlara vuracaklar. Biz güçlüyüz.

Bayrama kadar beklesem mi diyordum ya. Gerek yok. Kendimi daha fazla yıpratmıcam. Vericem avukata, telefonda onunla muhatap olsun. Beni bunca zaman düşünmemiş bir adamı neden hala düşünüp de acaba yanlış mı yapıyorum diye tasalanıyorsam. Birşey itiraf edeyim mi aklımdan arayıp ben boşanma davası açıyorum diye haber vercem mi acaba diye bile geçti. Sanki ona haber verdiğimde dur yapma ben sensiz yaşayamam diyecek de!

Canım durumun çok zor. Bir ömür onunla görüşmek zorundasın. Kolay değil. Keşke çocuğu görmem yeter ki boşanalım dediği zamanlarda yazılı imzalı bir belge alsaydın ondan. Bu durumu avukatla görüş bence. Gerçi çocuğun babası görme hakkını alamazsın elinden sanmıyorum ama belki bir çıkar yolu vardır. Farklı illerdesiniz bu da bir avantajdır. Bence bir zaman sonra buna da alışacaksın. Çocuğun da zaten bu şekilde büyüyecek. Artık normalmiş gibi algılar. Belki güzel bir evlilik yaparsn henüz büyümeden çocuğun. Herşey yoluna girer inşallah. Allah'a dayan, güven. Bak ilk zamanlarda ne kadar kötüydün, hepimiz kötüydük. Şimdi daha güçlüyüz. Ben de kafamda tonla salak saçma şeylerle boğuştum ama galip gelen biz olmalıyız. Sakın yenilme düşüncelerine. Hem acaba ne olacak diye düşünmenin bi faydası yok. İllaki o gün gelecek ve zaman ne gerektiriyorsa yaşayacağız. Rabbim her yolun kolaylığını versin. Dediğin gibi biran önce bitsin gitsin. Yanındayız canım, ve iyiki yanımdasınız. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin tez zamanda.

Sagol arkadasim. ..sag olun hep fikir danisarak objektif olarak burda birbirmize destek olduk.olmata da devam edecegiz insallah.
Ilk once senin kinuna gelelim.ben yerinde olsam kararli soguk ama durust bir ses tonuyla arardim.ismiyle hitap edeeek soze baslar; ; merhaba nasilsin? Kismindan sonra evlendik ve yurutemedik.birbirimizi daha fazla uzmenin yipratmanin anlami yok.onca yasanmisliklarimiz var.anlasamadik ve simdi boyle bir surece giriyoruz.geri adim atma gibi bir durum ortami da kalmadi daha dazla uzulmek yipranmak istemiyorum.davayi acmayi dusunuyorum. Bunu geri adim olarak dusunmeni istemem sadece yasanmamisliklarin ardindan arkandan is cevirmis olnamak icin boyle yapiyorum.anlasamadik ayriliyoruz Allah yolunu acik etsin...yani bunun gibi ya da biraz farkli bir sekilde arardim.

Kendi durumuma gelecek olursam.aklinca geri adim attirmaya calisiyor beni.daha once de hep boyle olmustu cunku.ama artik kaybetmekten korkan bosanmaktan korkan bir kadin yok bir anne var.bu yuzden gucluyum kararliyim.artik kendime eski degeri vermeyi ogrendim.evlilukle ilgili kafamda icimde bisey kalmadi.duygularimdan eminim artik.cocuk konusunda da ben de isterim sik sik gelsin gorsun o da emek versin.ama biliyorum ki yapnayacak bunu.bu surecte arayip sormayan adam uzak olN adam bosaninca mi sahip cikacak.yani dusun ki el kadar bebegin ustunden planlar yapiyo.bu konuda istesigini yapmicam.amaci bdni caydirmak kizdirmak.zaten sene de yilda bir gelip gorecek.ailesine goturmeye gelince 7 yasiba kadar annenin yanindan ayrilamiyo.kaldi ki kendi de gelince gorur cocugunun annesiz duramadigini.tek sikintim iste isib yasal boyutu.anlasmali bozulmadan velayetini alip yoluma bakmak.cunku onun derdi ne cocugu ne ailesi ne de ben.

Cok zor bir durum arkadasim.ama 1 sene kismina takilma.sukur ki erkenden gordun anladin ve yol ayrimina geldin.yani soyle dusun.simdi duzelsen emin ol 3-4 sene sonra yine bu nojtaya gelirdin.o yuzden hic vicdanin sizlamasin.beynine olumsuz dusuncelwri (daha 1 yillik evliydim, dugunum ceyizim evim ^herseyim yepyeniydi, ne oldugunu anlamadim, herkes ne kadar mutlu ben neden boyleyim....) gonderme.hepsi gelip gececek guzrl gunler gelecek.cogumuz yuzduk yuzduk kuyruga geldik.az daha sabir...

Kızlar merhaba
Sabırsızlıkla haber beklediğim işten olumsuz cevap geldi.
Yani güzel geçmiş bir görüşmede boşanmış olduğunu söylemek olumsuz bir etki yaratabiliyor
Bu sebeple siz siz olun sakın bundan bahsetmeyin
Bu işvereni ilgilendirmez, çünkü bizim özel hayatımızdır.
Bana iş teklif eden diğer şirketi düşünmeye başlamadım.
Biraz daha fiyatı iyileştirmelerini talep edeceğim.
O zaman muabbet kuşunun dediği gibi kredi çekip ev almam mantıklı
Kiraya zaten para veriyorum
3-5 arttırır bu yeni iş sayesinde en azından ev sahibi olurum
Hayatın ne getireceği belli olmaz en nihayetinde...
Bu arada merak etmeyin, işi alamadığım için üzülmedim
Hayırlısını dilemiştim, hayırlısı buymuş
Seviyorum sizi kaderdaşlarım

hayirli guzel arkadasim hep öyle diyoruz ya, hayirlisi demek ki kismet degilmis :)...
insallah daha güzel bir ise sahip olursun hayata senin de dedigin gibi hic birsey beli olmuyor ya :)... allahim sevdiklerimize ve bize saglik versin, gerisi insallah gelir...
öpuyorum hepinizi

Gönlünün rahat olmasına çok sevindim canım. Iş olsaydı illaki çok mutlu olacaktık hepimiz ama hayırlısı. Sen boşandın diye seninle çalışmak istemeyenlere fazlasın sen tatlım. Ne kaybettiklerini asla bilemeyecekler. Çok yazık!

Bu arada avukatı kesinleştirdim. Ilk görüştüğüm abimin arkadaşı olan kişiyle anlaştım. Fiyat olarak çok makul bir rakam sundu ve konuşmaları beni tatmin etti. Bu davayı onun üstlenmesine kanaat getirdim iç rahatlığıyla. Artık süreç başlıyor. Rabbim utandırmasın.

Allah yardımcın olsun muabbet kuşu
Biz de evle ilgili konuşuyoruz şimdi
Sanırım evi alıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…