Allah yardımcın olsun muabbet kuşu
Biz de evle ilgili konuşuyoruz şimdi
Sanırım evi alıyorum kızlar
Kızlar merhaba,
Muhabbet kuşu hakkında hayırlısı olsun güzelim.
İnston, maşallah çok güçlüsün canım.
Tacor, üzülme demekle olmuyor biliyorum ama kendini yıpratma lütfen.
Cizi, kısmet değilmiş o iş, vardır bir hayır.
Ev konusu da çok mantıklı, alabiliyorsan al:)
Herşeyin en güzeli sizleri bulsun kızlar, çok öpüyorum sizleri...
Canım sakın kendini kötü hissetme ve pişman olmaSelam kizlar nasilsiniz?
Sevilcim tesekkur ederim arkadasim insallah daim olur cunku herkes bunun gecici olacagini bi sure sonra ozleyecegimi vs soyluyor.zar zor bu hale gelmisken yeniden duygusal bosluga dusmek istemiyorum. Bu surecte bunu saglamak adina hep yaptiklarini getiriyorum ve beni yeniden kandirmasina izin vermek istemiyorum. Sen de nasil bu durumlar ofke sevgi vs...
Cizicim hayirlisi olsun arkadasim. Bizler oyle buyuk olgunluga eristik ki bizim icin boyle seyler cok basit detaylar.daha bi hirslandirir daha bi guclendirir artik yasadigimiz kucuk olumsuzluklar.
Tacor kendini birakma ne olur!!! Agla sizla bagir cagir ama sonra silkelen ve kendine gel.yaaa bizler evlilik gibi buyuk cesaret isteyen muesseseye adim atmis kisileriz bu mu bizi yildiracak.ve daha once de yazdigim gibi bizler dunyanin en kotu esleri bile olsak bir kadin namussuzluk yapmadigi surece bosanmaz.ve bosanan kadina eski esleri maddi manevi bakmak zorunda. Bu onlarin vebali.mehirini vermek zorunda. Eee nerde. ..sakin arkadasim sakin kendini birakma.bugunler de gecer.ben senden bin kat kotuydum belki hatta hala oyleyim ama duygularimi bastirmayi kendime deger vermeyi ogrendim.zihnime caresizligi degil degerliligi gucu empoze ediyorum.
Muhabbet kusu avukat konusunda kesinlesmen senin de kafandaki bir adimi daha atlattirmistir.hakkinda hakkimizda hayirlisi be arkadasim...
Canım Allah sana güç versin, zor dönemler biran önce tüm zorlukları atlatırsın inşallah canım.Günaydın canlarım,
Bugün benim için çok önemli ve çok da korkulu bir gün. Avukatım malum şahsı arayarak boşanma kararımı iletecek. Ama güzel günlerin de başlangıcı olacak benim için inş. Hepimiz için öyle olacak inanın bana. Avukatla konuşurken bir kez daha anladım. Benim geleceğim bu adam hayatımda olduğu sürece hep sıkıntılı geçecek. Yalvarsa yakarsa binlerce özür dilese ve yollarıma çiçekler dökse bu adam değişmez. Çünkü avukatın dediğine göre anlattığım her olay başlı başına dava açma sebebi. Her biriyle bile boşanmayı gerçekleştirebilirmişim. Yani bu adamın değişmesini beklemek çok ütopik.
Yine kendimin iç hesaplaşmasını yazdım buraya :) Ay beni boşverin siz çok ama çok iyi olun kızlar. Hepiniz herşeyin en güzelini hakediyorsunuz. Seviyorum sizi. Gönlü güzel kaderdaşlarım benim.
Canım Allah sana güç versin, zor dönemler biran önce tüm zorlukları atlatırsın inşallah canım.
Onunlayken yazdığın mesajlar geliyor aklıma, bana ezilen bir kadın imajı çizmiştin. Hep onlar nasıl uygun buluyorsa öyle yaşayan, küfür, şiddette dahi sesini çıkarmayan bir imaj... Şindi karşımda güçlü, ayakları yere basan, hayatın aslında evliliğindekinden daha güzel olduğunu farkeden bir kadın var. Kendi değerinin farkına varmış, sağlam kararlar almış bir kadın...
Seni o yanaklarından çok çok öpüyorum, harikasın:)
Kendine yüklenme canım. Mesele senin onun gözünde değersiz olman değil, onun hayata evliliğe karısına bakış açısının senin ruhuna, özüne ters oluşu. Herşeyde bir hayır var, çok tekrarlıyorum bunu belki ama bu hakikaten böyle.Gerçekten de öyleydim. Evliliğim kurtulsun diye sevdiğim adamı kaybetmek korkusuyla her denene boyun eğen ezik, zavallı bir kadın. Şimdi de ne kadar değersiz olduğumu bir kez daha yüzüme vurdu. Avukatın aramasına karşılık anlaşmalı boşanmak istiyorum demiş. Bitti gitti işte. Tek solukta, 3 kelimeyle..
Muabbet kuşu o an neler hissettiğini gayet iyi anlıyorum inan banaGerçekten de öyleydim. Evliliğim kurtulsun diye sevdiğim adamı kaybetmek korkusuyla her denene boyun eğen ezik, zavallı bir kadın. Şimdi de ne kadar değersiz olduğumu bir kez daha yüzüme vurdu. Avukatın aramasına karşılık anlaşmalı boşanmak istiyorum demiş. Bitti gitti işte. Tek solukta, 3 kelimeyle..
Âmin tatlımKonunuzu çook önce okumuştum mesaj yazdım zannediyordum, başka birşey engel oldu herhalde ki yazamamışım, hakkınızda hayırlı olan olmuştur inşaallah, Rabbim size güç kuvvet versin...
Muabbet kuşu o an neler hissettiğini gayet iyi anlıyorum inan bana
Çünkü ben de aynı şeyi yaşadım
Sakın niye böyle oldu ben ona değer verirken
Hiç mi kıymetim yokmuş gözünde deme...
Yokmuş kaderdaşım...
Olmamasının sebebi bizim değersin olmamız değil,
Onların değer bilmez zavallılar olması
Bırak analarının eteklerinin altında kalsınlar
Üzülme giden zamanlara
Insan bana bambaşka bir dünya var dışarıda keşfedilecek
Şu an garip geliyor söylediklerim biliyorum ama bırak gitsin...
2 ay sonra anlayacaksın ne demek istediğimi
Benim öküz de demişti ki o da evlensin tabii ki mutlu olsun
Ben de bu lafa çok takmıştım o zamanlar mesela
Ama beni sevmemiş dedim sonradan
Seven insan karısını başkasının kollarında bırak düşünmeyi katil olur...
Bunun gibi
Ama bak bana arkaya bakmamaya çalışıyorum
Yeni bir hayat kurup tazelemeye çalışıyorum
Sen de öyle yap...
Iş ev hayat saç mayükyaj kıyafet ne istersen değiştir
Seni mutlu edecek ne varsa yap...
Zaman zaman hepsi geçecek bambaşka heyecanlar yaşayacaksın
Evet bir tarafın hep kırgın kalacak ama varsın olsun...
Ahirette o tarafı da tamamlayacağız
Kızlar evi aldım
Rabbim utandırmasın
Yarı parasını babam verdi yarı parasını kredi ödeyeceğim
Pazartesi işimden istifa ediyorum
Diğer tarafla anlaştım
Maaş artışım kredimi ödeyecek kadar
Yani sağlam bir artışım olacak
Yaşasın diyorum
Eski eşimde defalarca niyetlenmiştik çift maaşla ev almaya
Sonra o garantici olduğu için cesaret edememiştik
Deli diyorum şimdi kendime
Haha
Deli kız Naptın diyorum
Valla kızlar 7 sene.... Allah yardım etsin
Bir de kendime diyorum ki garip kuşum ben
Allah yapacak yuvamı
Hayırlı uğurlu olsun canım, yeni iş yeni ev: ) hızına yetişebilene aşk olsun şekerimKızlar evi aldım
Rabbim utandırmasın
Yarı parasını babam verdi yarı parasını kredi ödeyeceğim
Pazartesi işimden istifa ediyorum
Diğer tarafla anlaştım
Maaş artışım kredimi ödeyecek kadar
Yani sağlam bir artışım olacak
Yaşasın diyorum
Eski eşimde defalarca niyetlenmiştik çift maaşla ev almaya
Sonra o garantici olduğu için cesaret edememiştik
Deli diyorum şimdi kendime
Haha
Deli kız Naptın diyorum
Valla kızlar 7 sene.... Allah yardım etsin
Bir de kendime diyorum ki garip kuşum ben
Allah yapacak yuvamı
Pırlanta kalpli arkadaşımBak işte günün süper haberiydi bu. Çok ama çok sevibdim inan ki. Kendim ev almış kadar. O 7 yıl var ya göz açıp kapayana kadar geçecek. Inşallah içinde çok güzel günlerin geçecek. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun canım.
Iş konusuna da ayrı sevindim. Bence bu iş sana daha çok güzellikler getirecek.
Hep mutlu ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?