Evliliğimiz pisi pisine bitti

Ay sevil vallahi bende korkar oldum kendimden
Dilerim o 7 yıl güzellikler hayırlar içerisinde geçer
Rabbim utandırmasın

Tüm bu sabır, metanet o gün için zaten. Yoksa yenilir yutulur cinsten değil içimde kopan fırtınalar. Ama geçecek diyorum. Sen de çok güzel ve özel bir örneksin benim için. Biliyorsun bir tek ben değil, hepimiz güç alıyoruz senden Sizlerin desteği benim için paha biçilemez. Allah hepinizden razı olsun.

Günaydın tanıdığım en güçlü hanımlar
Hayırlı bir cuma diliyorum hepinize

Ay sevil vallahi bende korkar oldum kendimden
Dilerim o 7 yıl güzellikler hayırlar içerisinde geçer
Rabbim utandırmasın
ooooo hayirli olsun tatlim masallah ne güzel ev sahipi olucan. allah saglik versin vallah 7 sene hemen gecer ne kadar güzel genc yasta ev sahipi olucan yeni ev ve yeni is... harika haberler :)

canim ya sanada gecmis olsun mu diyem allah sabir mi versin diyeyim bende bilmiyorum benim de basima gelecek daha simdiden icimde firtinalar kopuyor allah hepimize sabir versin insallah allim utantirmaz. ama zaten deger ne bileyim yuvasini yikilmasini istemeseydi zaten karsi cikardi. iste demekki oda bu duruma bu seveple getirmis olabilir onda yürek yok, acikcasi söylemeye adam gibi, ne yapti böyle cirkin yollardan seni uzaklasdirmak istemisdir terbiyesiz. biz onlardan daha gücluyz galiba bu hayata, artik adamlarla kadinlarin rol modeli de degisti gibi bana öyle geliyor onlar korkak anasinin dipinden ayrilmiyorlar. biz daha GÜCLUYUZ :)

Kızlar merhaba
Kredi başvurumu yaptım
Hazır dışarıdayken SGK dan bilgilerimi de güncelleyeyim dedim
Evli olduğum sürede yatan primlerde doğal olarak eski eşimin soyadı bulunuyor
Değiştirmeye çalıştım müdüre bile çıktım ama değiştirilmediğini söylediler eski kayıtların
Bundan sonrası için değiştirebilirlermiş...
Açıkçası biraz keyfim kaçtı yeni geçeceğim yerde boşanmış olduğum öğrenilecek
Ama SGK dakika müdür olan bayan bana dedi ki
Sen eğer bir şey açıklamaya kalkmazsan kimse sana bunu soramız ve seni bununla yargılayamaz
Hatalarından ders aldın sonuçta
Bu senin özel hayatın
İş vereni ilgilendirmez dedi...
Haklı sonuna kadar

Katılıyorum. Evlenip boşanmış olmak suç değil. Ayrıca kimse bizim neler yaşadığımızı bilemez. Kimse bizimle aynı acıları çekmeden bizleri yargılamaya kalkmasın. Hem haksızken bile boşanmak başlı başına bir psikolojik yıkım. Kimseye açıklama yapma. Zaten sen karşıdakilerle arana nasıl bir seviye koyacağını bilirsin. O yüzden kimsenin sana soru soracağını zannetmem. Ha çıkar öyle densizler ama onları da salla gitsin. Hem kime nasıl muamele yapman gerektiğini öğrenirsin bu sayede. Boşboğazlar sivrilir hemen malum

Ama var ya Cizi, yeni iş yeni ev yeni hayat. Sen hem çok akıllı, hem de çok şanslı bir kızsın. Bundan sonrası için seninle ilgili çok güzel ümitlerim var. Valla kendi kardeşim ya da bir ablam gibi mutluyum senin için. Taş gibi hatunsun vesselam Kocaman öptüm kuzum seni. İnşallah gül yüzünü daima güldürecek biriyle de karşılaşır bir ömür mutlu yaşarsın.

Tatlımmmmmmm
Senin ne pamuk bir kalbin var canım benim ya
Benim için dilediğin tüm güzellikler senin için de olsun
Rabbim hep hayırlısını versin bize
Insan benim boşandığım adam beni ne kadar haketmemişse
Senin kocan da seni haketmemiş...
Canımsın

Kizlarrr nasilsiniz? Cok guzel gelismeler okuyorum ohhhh sefamiz olsun.cizi hayirli olsun arkadasim. Allah seni hak eden iyi biriyle o evde yasamayi ve cocukla taclanditmayi nasip etsin.
Ben de yine biseyler duyuyorum bazen aklim karisiyor gibi oluyor.ama gecer insallah gecmek zorunda. Hayirlisi hepimiz icin. ..

Birkaç saat öncesine kadar iyi değildim ama şimdi iyiyim, vücudum artık tepki veriyor sanırım. Herşey güzel olsun kızlaar...

Inston ne duyuyorsun hayırdır?

Boşanmak iyice yaygın hale geldi artık. Işverenler ya da başka insanlar sıradışı bir durum olarak karşılamaz kesinlikle. Herkesin başına gelebilecek bir şey. Biz de hiç istemezdik ama bir anda oluverdi işte...
CiZi evin hayırlı uğurlu olsun bu arada, hakkaten bir kapı kapanınca başkaları açılıyormuş görmüş olduk :)
Darısı bizlerin başına

Birkaç saat öncesine kadar iyi değildim ama şimdi iyiyim, vücudum artık tepki veriyor sanırım. Herşey güzel olsun kızlaar...
Insallah guzel olur arkadasim. Ne kadar guclu durmaya calissakta ister istemez aciyan bi yanimiz var.ve bu da ister istemez bize zarar veriyor...

Strwberry bu akşam eski yazdıklarımı okurken ben de seni merak etmiştim
Teşekkür ederim canım
Sen nasılsın ?
Ben de senin gibi düşünüyorum, boşanmak artık çok doğal oldu...
Maalesef ...
Rabbim kimseye bunu yaşatmasın

Inston ne duyuyorsun hayırdır?
Ya iste ilk zamanlar kararliymis ama ailesi arkadaslari konustukca kafasi karismismis.yani bu onun disindakilerin yorumu soyledikleri.diger taraftan ona bakiyorum degisen bisey yok.ustelik bu surecte onunla ilgili o kadar cok seye sahit oldum ki.tam boyle milletin soylediklerinden etkilenip yumusayacak oluyorum aklima direkt bu surecteki seyler geliyor.kafami karistirmak istemiyorum artik.biseyler olsun bitsin istiyorum. Milletin yok iste bosanmayi kafasina koyan adam ertesi gun solugu adliyede alirdi.iyi tamam alirdi da o yine eski ben sandi.benden adim bekleyecek hicbisey olmamis bu kadar zaman yalniz birakmamis gibi herseyi yok saymami isteyecekti.artik bisey dusunmek istemiyorum huzur istiyorum.kendime hepimize sadece huzur istiyorum. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…