Evliliğimiz pisi pisine bitti

Bilgisayara gömüldüm iş güç derken bakamadım neler neler olmuş burada.

Kızlar bizi bizden başka kimse düşünmez o yüzden kendinize sahip çıkın değer verin. Eğer ki sağlığımız giderse o zaman yeriz ayvayı dimi ama:) Sevil geçmiş olsun tatlım. Ne olur harap etme kendini. Bu dünyada herşey bizim için. Rabbim kaldıracak güç versin, sabır versin. Bizler bunların üstesinden gelmeyecek insanlar değiliz. Aksini düşünen varsa avucunu yalar. Kimseyi mutlu etmicez canım. Seni seviyorum toparla kendini.

Strawberry gözükmüyordun uzun zamandır. Maalesef doğal oldu dediğin gibi boşanmalar. Bugün bir arkadaşım dedi ki bir araştırmada boşanmanın asıl sebebi, kadının geçen tüm yıllarda kendini geliştirip çağa ayak uydurmasina karşın; erkeğin hep aynı kalmasındanmış. Doğru gerçekten. Kadın ne kadar ileri görüşlü olsa da erkek hala sabit fikirli, eski kafalı, dar görüşlü.

Inston tatlım bu işin iki yolu da mübah. Barışsan da boşansan da seninleyiz, yanındayız. Bunun neden diyorum biliyor musun? Çünkü kararı verecek olan sensin. Olayları yaşayan, kocanı tanıyan sensin. Sakın kimsenin sözüne takılma. Iyi de deseler kötü de deseler kimse yaşadıklarını senden daha iyi analiz edemez. Doğru olanı yapacağına doğru karar alacağına biz gönülden inanıyoruz. O yüzden lütfen sadece kendini dinle.

Cizi balım tüm dualarına, tüm isteklerine kocaman bir AMIN inşallah :) Rabbim hepimize, (eski ya da eskimek üzere olan eşlerimize dahil) ne hakediyorsa onu nasip etsin. Rabbimin adaleti yücedir.

Hepiciinizi koccaman öpüyorum bal kaymak kaderdaşlarım. Mmmuuuaaahhhhhh

Içimizdeki yangın zor küllenecek anladım. Bolca sabır ve dua lazım. Ben daha iyiyim, inişli çıkışlı değil artık durumum. Üzerindeki sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Şu sıralar kendime pek hayrım yok, bari etrafa olsun diyorum inşallah :) zamanla güzel şeyler olacak diye fazla bir ümit var içimde nedense. Ümidimi bastırmaya çalışıyorum bir süre sonra hayal kırıklığına dönmesin diye. Bakalım hepimiz daha iyi noktalara gelip buraya yazacağız Allah'ın izniyle :)

Sağol canım benim ben de seni seviyorum canım.
Harap etmiyorum ben kendimi güzelim de psikolojik güçlü olmaya çalışırken bir yerden patlak veriyor sanırım. Yine sebebi stres sıkıntıdır büyük ihtimalle ama bakalım. İyiyim şimdi :)
Canım yüreğinin güzelliğine yaraşır insanlar olsun hayatında, öylesi çıksın karşına birtanem. Çok ama çok öpüyorum seni...

Muhabbet kusu sagol motive edici guzel mesajin icin arkadasim. Burada birbirimizi sanal ortamda tanidik ve kisa suredir yazisiyoruz.yine de gun gun duygu patlamalarimizi, gozyaslarimizi, kirilmisligimizi...kisacasi yasadigimiz sureci paylastik.yine yazmadigimiz bircok sey var.benim de var.kolay degildi onca seneyi bir anda yok saymak.ama durup dururken boyle bir surece koyan birini de nasil aklima sigdirabilirim ki? Bu surecte o kadar cok seye sahit oldum ki her karsilastigim sey ayri bir yaraladi
Ve bende olmayacagina inandim artik.su an ki bahsedislerimse hayal kirikliklari, cocugumun olusu, ben boylesine seviyorken bu halde olusum...Inanamiyorum inanmak istemiyorum.ama yasiyorum iste tum gercekligiyle...konusan herkese verecek cevabim var ama artik kimseye bisey anlatmaya gucum yok...onca emek onca yil...onca bekleyis...yalanmis hersey...ve artik bitsin istiyorum.bizden uzak olsun...ayda yilda bir karsimiza cikislariyla alt ust etmesin hayatimizi istiyorum...bu sirri siz bilin sadece hani birini hic tanimadan bilmeden pilatonik asik olyrsunuz ya, iste yasanan onca seye yasattiklarina ragmen malesef seviyorum.ama sadece icimde kalacak bu sevgi...cunku seviyorum diye herseye goz yumamam yasanmamis sayamam bu sureyi...neyse oyle bir dertlesmek istedim...ben yine kahve sigara keyfi yapayim bari...

En acı olan bir kadının kalp kırıklıkları işte... Ama yıkmayan acı güçlendirirmiş arkadaşım...

Günaydın kızlar,
Sevildim şimdi nasılsın?
Muabbet kuşu umarım moralin güzel uyanırsın bu sabah...
Inston muabbet kuşunun dediği gibi ne karar verirsen ver biz hep yanındayız
Tawcan sende son durum nedir
Tacir kendini nasıl hissediyorsun ?

Kızlar sabaha karşı uyandım ve dayanamayıp eski görümcem in profiline baktım
Allah'a havale ediyorum o kadını
Hep böyle özlü sözler paylaşmış
Ne yabancılığım ne yuva yıkmam ne beni hayatlarından çıkarttıkları için şükürler...
Ne ararsanız var...
Sonra gördüm ki eski kocamla hayalini kurduğumuz tatile o çıkmış kocasıyla...
Eski kocamla annesi de onun minicik bebeğine bakmışlardır,..
Aferdim dedim eski eşime içimden
Sen annemle köy tarla gezdin o bizim hayalimizi kurduğumuz tatile çıktı
Sen daha bu kafayla o tatile biraz zor gidersin
Ben seneye kesinlikle gitmek istiyorum Allah nasip ederse...
İçimi acıtan bizim plan kurduğumuz rotayı kullanmaları
Hiç mi aklına gelmedi bu öküzün acaba dedim kendime,
Ona gaz verdiler boşandık
Peki herkes hayatına devam ederken mutlu Mesut
Hiç mi içi acımadı bu öküzün...

Sonra düşündüm
Bundan sonra ne olursa olsun dönmem ona...
Çektmem onun ailesini
Yalanlarını iftiralarını
Allah bana yeni kapılar açıyor
Hepimize açacak
Rabbim utandırmasın hiç birimizi

Dip not: eski kocam şu an çok mutluymuş
Ben hayatındaki yükmüşüm
Hafif hafif yaşasın şimdi ailesiyle...

En acı olan bir kadının kalp kırıklıkları işte... Ama yıkmayan acı güçlendirirmiş arkadaşım...
Aynen oyle arkadasim malesef aynen oyle.soylemek istedigim o kadar cok sey var ki...herseyi biliyorum herseyin farkindayim...ama ne gerek var ki bu saatten sonra. Soylemedigim seylerle suclarken beni ya senin soylediklerin? Diyesim var...ama diyorum ya bu saatten sonra neye yarar.bir an once netlessin ve ciksin istiyorum hayatimizdan...

Cizi, aslinda soylenecek o kadar cok sey var ki. ..bi yuvanin yikilmasina igne ucu kadar katkisi olanin vay haline.dusun ki onlar neler yapmislar. Hafiflemis, hafifler tabi 2 ailede buyumek kolay mi? Evliyken herseyi eminim ki sen ustlenmissindir.guclu kadin...ve simdi o baskalarinin ona bictigi hayati yasarken ; sen o evlilige verdigin 2 kisilik cabayi simdi kendi ayaklarinin ustunde kimseye bagli olmadan yasiyosun.anlik mutluluklar yasasinlar bakalim.sonrasinda anlarlar dicem ama sonrasinda hayatlarina alacaklari kisiler kukladan farksiz olacagi icin egolari tavan yaparak mutlu! Hayat surecekler...biz mi bu surecteki yikilmisligimiz ozumuze donmemizi degerimizi anlamamizi sagladi.var gerisini sen dusun...
Ve nacizane kendi yaptigimi soyleyim sana.facei sildim.diger hesaplarimdanda onu ailesini arkadaslarini akrabalarini cikardim.bosandiktan sonra yeni mail adresi ve face hesabi acicam.cunku bakmak huzurumu bozmaktan baska bi ise yaramaz.

Günaydın kızlar,
Çizim iyiyim güzelim.
Kim hafiflemiş acaba; sen mi, o mu?
Sen yüklerinden kurtulmuşsun canım, yükmüş onlar. Senin içindeyken farkına varmadığın. Basit insanlar hayatından çekilmişler, Allah'a en çok bunun için şükret.
İnston, zor bir duygu karmaşasındasın. Herşeyin hayırlısı olsun canım.
Hepinizi çok öpüyorum kendimize iyi davranalım:)

Günaydinnn güzel canim arkadaslarim yolldaslarim :). Bende suan kendi evimdeyim camasirlarimi yikadim bende böylr bi problem var, ne bana evi birakiyor ne kendi evde yasiyor nede bosanma davasi aciyor yani böyle bir durumdayim resmen artik ne önume ne arkama bakabiliyorum cok sikildim.
Oooo cizi demek sensmisin onun yüku o senin sayende dünya yi gezdi bakalim bundan sonra koyden haric bir yere gidebiliyormu :). Senin icin bir yükdu vallah bak kendine ev bile aldin bunu duysa heralde bir yerinden catlar ailesi.

Kizlar bende durum vahim ya bi bisey olmuyor ayni yerde duruyom 5 aydan bere igrenc bir durum o kadar düzenim bozuluyor ki tabikide morelim bozuluyor. Ama gene de hayat devam ediyor insallah allahim en kiza zamanda bir yol gösterir arik. ama gene de keyfim yerinde vallah :)

Arada kalmak çok zor değil mi tacor
Dilerim tez zamanda Allah kalbine ferahım verir...

Baksana hafifleyecek oymuş
Valla çok zoruma gidiyor
Allah'a havale ediyorum onu...

Nasipte bu ay sonuna kadar taşınırım sanırım.
Sen neler yaptın tatlım bugün

Bende annemi aldim gezdim biraz dukan dan dukana :). Öyle zamanimi geciriyorum iste. Hadi hayirlisi az kalmis ya ne güzel :). Sen neler yaptin? Simdik diziler var onlari actik öyle
Günaydın kızlar
Gece ben de dizileri izledim
Sonra koltukta uyuyakamışım
Uyandığımda çoktan sabah olmuştu...
Bu sabah çok şükür iyiyim
Dün gece biraz enerjim düşmüştü ama dostlarım sağolsun
Siz sağolun
Iyi ki varsınız kızlar
Hayırlı günler diliyorum

Günaydın kızlar kızlar,
Çizim iyi olmana çok sevindim. Güzel bir pazarımız olsun hepinizi öpüyorum...

Günaydın hanımlar,

Nasılsınız bugün? Ben sabah kalktım bi güzel duşumu aldım. Kahvaltımı ettim. Sonra minik kuşumla oynadım. Dün biraz nane mollaydım ama bugün iyiyim. Tek sorun sürekli evde uyumak isteyisim. Bu da geçer inşallah.

Siz ne yaptınız bakim? Dün sürekli forum bakımda gibi bişey dediği için girip yazamadım. Hepiniz aklimdasiniz ama. Seviyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…