Yemek yedim, sigara keyfi canım:)Ne yapiyorsunut kizlar?
Iyim canim bende yikandim simdik tv önunde, bana artik hicran de onu actim ona bakiyorum. Ohhh gel keyfim gelYemek yedim, sigara keyfi canım:)
Sen neler yaptın?
Ay muabbet kuşu kocaman bir âmin diyorum.Günaydın canlarım,
Hepimize güzel başlangıçların olacağı bir hafta diliyorum. İnşallah sıkıntılarımızın bir nebze olsun hafifleyeceği olaylarla karşılaşırız. Gönül kırgınlıkları çok biliyorum ama güçlü olmak zorundayız. Birbirimize duayı eksik etmeyelim. Hepinizi kocaman bir sevgiyle kucaklıyorum. Rabbim gücünüzü, metanetinizi artırsın. Gönlünüze ferahlık nasip etsin.
Ay muabbet kuşu kocaman bir âmin diyorum.
Günaydın hepinize güzel arkadaşlarım
Bu sabah biraz daha rahat uyandım.
Bu haftam çok hareketli geçecek. Tapu işleri, iş yerimden istifa ve yeni yerle sözleşme, ihbar süremin hesabı, taşınma koşuşturması...
Korkuyorum kızlar...
İyi ki varsınız sizden güç alıyorum.
Bu haftam çok hareketli geçecek. Tapu işleri, iş yerimden istifa ve yeni yerle sözleşme, ihbar süremin hesabı, taşınma koşuşturması...
Korkuyorum kızlar...
İyi ki varsınız sizden güç alıyorum.[/QUOTE
günaydin canim arkadaslarim.... amin muhabet kusu... cizi muhabet kusuna katiliyorum bunlar güzel mutluluklar allahim sana öyle bir güzel firsatlar elline gecirdiki ne mutlu sana. herkeze nasip olmaz genc yasta ev sahipi olmak sen ne kadar bir sansli kulsun ondan hic teretüt etme allahim sana yoll gösterdi. insallah bu hafta bana da bir yoll gözukuyor cünkü böyle cikkmazdan daha iyidir. kizlar bol bol dua edin. iyiki varsiniz hepiniz
Korkuyorum kızlar...
İyi ki varsınız sizden güç alıyorum.
ennistemde artik esimle konuscak cünkü onun ailesinden bisey gelmiyor diye. böyle evlilik olmaz diye bakalim onun problemi ne anliycaz artik. insallah bu hafta bir cikis yollu gösterir allahim banadaGünaydın kızlar,
Kahvemi yudumluyorum , keyif:))
Muhabbet kuşu, ağzından bal damlıyor canım, ben de kocaman bir amin diyorum:)
Cizi, güzel şeyler bunlar hiç korkma tatlım . Tacor canım sana nasıl bir yol gözüküyor? Herşey hayırlısıyla gönlünce olsun. Hepimiz için de öyle...
Hepinizi çok öpüyorum şöyle güzel güzel günlere:)
Hayırlısı olsun canım, kurtarılacak şeyler varsa kurtarılmalı evlilikler. Gönlünü ferah tut, tüm yaşadıklarını bir kenara koyup içindeki ses ne diyor, ilk önce ona bak. Ama hep hayırlısını dile... Allah kolaylık versin canım.ennistemde artik esimle konuscak cünkü onun ailesinden bisey gelmiyor diye. böyle evlilik olmaz diye bakalim onun problemi ne anliycaz artik. insallah bu hafta bir cikis yollu gösterir allahim banada
zaten canim her duamda öyle hayirlisi neyse o olsun degilse olmazin.Hayırlısı olsun canım, kurtarılacak şeyler varsa kurtarılmalı evlilikler. Gönlünü ferah tut, tüm yaşadıklarını bir kenara koyup içindeki ses ne diyor, ilk önce ona bak. Ama hep hayırlısını dile... Allah kolaylık versin canım.
Sakin ol canım, çirkinleşeceğini tahmin ediyorduk zaten. Bilemedim ki ne diyeceğimiŞu an çok sinirliyim. Avukatimla görüşmeye gitmiş beyaz eşyaları ben aldım mobilyaları ben yaptım demiş bi bulaşık makinasini aldılar demiş. Gerizekalı mobilyaları düğün takilariyla, beyaz eşyayı da kredi kartıyla kim ödedi acaba :/ Allahım bir de üstüne benim ödediğim ev taksidini kendisinin ödediğini söylemiş. Sanki evlenmeden önce çektiği kredinin taksitlerini biz ödemedik. Çok gerildim. Allahım sen sabır ver hıçkıra hıçkıra aglicam şimdi
Şu an çok sinirliyim. Avukatimla görüşmeye gitmiş beyaz eşyaları ben aldım mobilyaları ben yaptım demiş bi bulaşık makinasini aldılar demiş. Gerizekalı mobilyaları düğün takilariyla, beyaz eşyayı da kredi kartıyla kim ödedi acaba :/ Allahım bir de üstüne benim ödediğim ev taksidini kendisinin ödediğini söylemiş. Sanki evlenmeden önce çektiği kredinin taksitlerini biz ödemedik. Çok gerildim. Allahım sen sabır ver hıçkıra hıçkıra aglicam şimdi
Şu an çok sinirliyim. Avukatimla görüşmeye gitmiş beyaz eşyaları ben aldım mobilyaları ben yaptım demiş bi bulaşık makinasini aldılar demiş. Gerizekalı mobilyaları düğün takilariyla, beyaz eşyayı da kredi kartıyla kim ödedi acaba :/ Allahım bir de üstüne benim ödediğim ev taksidini kendisinin ödediğini söylemiş. Sanki evlenmeden önce çektiği kredinin taksitlerini biz ödemedik. Çok gerildim. Allahım sen sabır ver hıçkıra hıçkıra aglicam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?