Günaydın kuzular
Muabbet kuşu nasıl oldun
Ben pek iyiyim çok şükür hava yağmurlu ve kapalı olmasına rağmen
Seviyorum sizi
Gunaydin kizlar,
muhabbet kusu merak ediyorum seni.
kahve alacagim kendime, sonra sigara keyfi... canim da hic calismak istemiyor...
gunumuz guzel gecsin, opuyorum hepinizi...
günaydin kizlar,
bende suan kahve mi iciyorum ve is yerinde oturuyorum burda da hava kapali.
muhabet kusu nasil oldun bende seni merakt etim?
Güzel bir gün gecirmek dileyimizle
Canım benim zor dönemler bunlar...Günaydın Kızlar,
Uykusuz bir gece geçirdim. Aslında mantıken olması gerekenler böyleydi biliyorum. Beni şaşırtmaması gerekir yaptıklarıyla. Sağolsun kendisi beklentilerimi eksiksiz karşılıyor. Ama hazmedemiyorum. Kalbimdeki acıyla başedemiyorum. Tek bildiğim bir gün geçecek. Tek avuntum bu. Gece söz paylaşmış face ten, "Öyle öldün ki bende, gözümde bile canlandıramıyorum." diye. Bir aydır aramayan sormayan adam benim gözümde ne olmalı acaba? Ama şunu biliyorum en doğru karar bizim boşanmamız. Karısına değer vermeyen bir insana ömrümü feda etsem ne çıkar. Güçlü olmaya çalışıyorum kızlar. İnşallah bir gün kuş gibi hafifleyeceğim. İyi ki varsınız.
Canım benim zor dönemler bunlar...
Geçecek buna emin ol.
Onun yaptıkları da bir nevi debelenmek aslında, yoksa hangi aklı başında insan facebook veya benzeri yerlerden gönderme yapmaya çalışır. Herşeyin bir adabı olmalı, malesef o ham kalmış. Basitliğini gösteriyor, sen bu çiğliklerle bir ömür geçirmek zorunda değilsin. Çünkü sen öyle çiğ değilsin. Zaten o adam sana yakışmamış be güzelim...
Zararın neresinden dönülse kar canım.Ben de bunca zaman bu adamı kendime nasıl yakıştırdım ve hala nasıl canımı yakmasına izin veriyorum anlamış değilim. Ama dediğin gibi yaptıkları basitlik çiğlik göstergesi. Ben de karşılık verip egolarımı tatmin etmek isterdim elbet. Ama onun seviyesine inmeyeceğim. Ettiğini bulacak bir gün. Ben sırtımı Rabbime dayadım.
Kahvemi içtim biraz daha geldim kendime. Herkesin derdi başından aşkın bir de beni düşünüp üzülmeyin tamam? Seviyorum hepinizi, iyi ki varsınız.
caniim ya gecmis olsun bakalim benimde basima gelcek bunlar daha bakalim herseyin hayirlisi.Ben de bunca zaman bu adamı kendime nasıl yakıştırdım ve hala nasıl canımı yakmasına izin veriyorum anlamış değilim. Ama dediğin gibi yaptıkları basitlik çiğlik göstergesi. Ben de karşılık verip egolarımı tatmin etmek isterdim elbet. Ama onun seviyesine inmeyeceğim. Ettiğini bulacak bir gün. Ben sırtımı Rabbime dayadım.
Kahvemi içtim biraz daha geldim kendime. Herkesin derdi başından aşkın bir de beni düşünüp üzülmeyin tamam? Seviyorum hepinizi, iyi ki varsınız.
Bu hafta benim için de çok önemli birbirimize dua edelim mi ? Muminin mumine duası kabul olurmuşennistemde artik esimle konuscak cünkü onun ailesinden bisey gelmiyor diye. böyle evlilik olmaz diye bakalim onun problemi ne anliycaz artik. insallah bu hafta bir cikis yollu gösterir allahim banada
Cizim herşey gönlüne göre olsun inşallah. Bak ne kapılar açılıyor canım ya, çok sevindim. Bizi haberdar et, merakta bırakma:)Kızlar istifa etmek için müdürümde konuştum
Aslında tam bir istifa konuşması olmadı
Böyle bir teklif aldım, ama tabi, ki gönlüm buradan yana, sadece para için bu durum dedim
Sonuç olarak müdürüm haftasonuna kadar beklememi söyledi
Sanırım ceo ile ve ik ile görüşecek...
Çok kral adamdır ama şirkette daha önce kimseye böyle bir ayrıcalık tanınmadı
Umutlu değilim ama bekliyorum, hayırlısı...
Muabbet kuşu nasılsın bugün, durumu aramızda en acil olan sensin son günlerde
Tabiki edelim canım, Allah kolaylık versin, dua ettim bile:)Bu hafta benim için de çok önemli birbirimize dua edelim mi ? Muminin mumine duası kabul olurmuş
ATabiki edelim canım, Allah kolaylık versin, dua ettim bile:)
Tabiki edelim canım, Allah kolaylık versin, dua ettim bile:)
Günaydın benim güzel canım arkadaşlarım
Rabbim hepimizin kalbine ferahlık ve huzur versin bugün
Hep güzel dileklerimiz hayırlıysa yerini bulsun
Muabbet kuşu ve tacor, sıkmayın sakın canınızı
Bu net olmayan durum sizin olduğu kadar onlarında canını sıkacak
Ve inanın sizin kadar onlarında canı sıkkın
Allah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısını verecek öncelikle buna inanın
Sevil sende durum nedir?
Tatil sonrası eşinde durum nedir
Ay dünyası olsa ne olacakKizlar ne ögrendim biliyormusunuz shokdan cikamiyorum. Benim kopek enistemle göruscekti ya. Enistem ona sormus bu hafta bulusalim diye, birden bire yok bulusmak istemiyoum. Versin avukata bosanmaya hazirim o suan issiz bide ne demis biliyormusunuz. O babasinla 3 seneden bere konusmuyordur kayserden onlar türkiyeden. Babasi demis ona sen türkiye temeli gel bosan ben sana bir daire hediye ve de bir dükkan acicam yani anliycaniz kizlar resmen bir daire ve dükkan icin beni satmis yani. Shokdayim yani nasil bir duygu bir anlayabiliyormsunuz???? Bende dedim adamsa versin mahkemye cünkü simdik babasi üstune vermiyormus bwnim de hakim oluyor ya yuhh yani baksaniz ya. Benimle resmen oynadilar ya anasini hepsiki planlamis böLe resmen
Kesinlikle haklısın...Merhaba kizlar.tacor muhabbet kusu sizlerde benim gibi gercek yuzlerini goruyosunuz.ve cizi, iyi niyetli arkadasim demissin ya onlarinda cani sikiliyordur diye.emin ol ki sikilmiyor.coktan yollarini cizmislerde sadece bizimle ilgili sorun yasamamak adina sessizleri oynuyorlar.yaziklar olsun.sizleri bilmiyorum ama kizlar benim kafam cok rahat.belkilerim, keskelerim yok.hersey net.tek sikintim esyalarim ve dava.onunla ilgili hicbiseu yok icimde.onun yolunu cizmis olmasi yaptiklari o kadar soguttuki icimi.umarim sizlerde netlesir ve bir nebze olsun rahatlarsiniz.size bir dost tavsiyesi.hicbir erkek garantide kiz, mal, mulk vs olmadan yuvasini dagitmaz.kendinizde gozlemlerseniz anlarsiniz.cunku hepimizin dedigi neydi dune kadar cok iyiydi bir anda oldu! ! Aslinda bir anda olmadi biseyler garantilendi bizler gozden cikarildik.ve allah katinda girdikleri bu vebal elbet karsilarina cikacak.rabbim hepimizi lafsiz, sozsuz, kavgasiz, gurultusuz, sikintisiz... feraha cikarsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?