Evliliğimiz pisi pisine bitti

Günaydın kuzular
Muabbet kuşu nasıl oldun
Ben pek iyiyim çok şükür hava yağmurlu ve kapalı olmasına rağmen
Seviyorum sizi

Gunaydin kizlar,
muhabbet kusu merak ediyorum seni.
kahve alacagim kendime, sonra sigara keyfi... canim da hic calismak istemiyor...
gunumuz guzel gecsin, opuyorum hepinizi...

günaydin kizlar,
bende suan kahve mi iciyorum ve is yerinde oturuyorum burda da hava kapali.
muhabet kusu nasil oldun bende seni merakt etim?
Güzel bir gün gecirmek dileyimizle

Günaydın Kızlar,

Uykusuz bir gece geçirdim. Aslında mantıken olması gerekenler böyleydi biliyorum. Beni şaşırtmaması gerekir yaptıklarıyla. Sağolsun kendisi beklentilerimi eksiksiz karşılıyor. Ama hazmedemiyorum. Kalbimdeki acıyla başedemiyorum. Tek bildiğim bir gün geçecek. Tek avuntum bu. Gece söz paylaşmış face ten, "Öyle öldün ki bende, gözümde bile canlandıramıyorum." diye. Bir aydır aramayan sormayan adam benim gözümde ne olmalı acaba? Ama şunu biliyorum en doğru karar bizim boşanmamız. Karısına değer vermeyen bir insana ömrümü feda etsem ne çıkar. Güçlü olmaya çalışıyorum kızlar. İnşallah bir gün kuş gibi hafifleyeceğim. İyi ki varsınız.

Canım benim zor dönemler bunlar...
Geçecek buna emin ol.
Onun yaptıkları da bir nevi debelenmek aslında, yoksa hangi aklı başında insan facebook veya benzeri yerlerden gönderme yapmaya çalışır. Herşeyin bir adabı olmalı, malesef o ham kalmış. Basitliğini gösteriyor, sen bu çiğliklerle bir ömür geçirmek zorunda değilsin. Çünkü sen öyle çiğ değilsin. Zaten o adam sana yakışmamış be güzelim...

Ben de bunca zaman bu adamı kendime nasıl yakıştırdım ve hala nasıl canımı yakmasına izin veriyorum anlamış değilim. Ama dediğin gibi yaptıkları basitlik çiğlik göstergesi. Ben de karşılık verip egolarımı tatmin etmek isterdim elbet. Ama onun seviyesine inmeyeceğim. Ettiğini bulacak bir gün. Ben sırtımı Rabbime dayadım.

Kahvemi içtim biraz daha geldim kendime. Herkesin derdi başından aşkın bir de beni düşünüp üzülmeyin tamam? Seviyorum hepinizi, iyi ki varsınız.

Zararın neresinden dönülse kar canım.
Dertler paylaştıkça azalıyor güzelim, düşüneceğiz tabiki seni:)
Biz de seni seviyoruz güzelim sen de iyi ki varsın. Çooook öpüyorum seni...

caniim ya gecmis olsun bakalim benimde basima gelcek bunlar daha bakalim herseyin hayirlisi.
ama iste sonra insanlar sasiryor nasil böyle bir adamla ayni yastaga bas koymusun diye

Kızlar istifa etmek için müdürümde konuştum
Aslında tam bir istifa konuşması olmadı
Böyle bir teklif aldım, ama tabi, ki gönlüm buradan yana, sadece para için bu durum dedim
Sonuç olarak müdürüm haftasonuna kadar beklememi söyledi
Sanırım ceo ile ve ik ile görüşecek...
Çok kral adamdır ama şirkette daha önce kimseye böyle bir ayrıcalık tanınmadı
Umutlu değilim ama bekliyorum, hayırlısı...
Muabbet kuşu nasılsın bugün, durumu aramızda en acil olan sensin son günlerde

ennistemde artik esimle konuscak cünkü onun ailesinden bisey gelmiyor diye. böyle evlilik olmaz diye bakalim onun problemi ne anliycaz artik. insallah bu hafta bir cikis yollu gösterir allahim banada
Bu hafta benim için de çok önemli birbirimize dua edelim mi ? Muminin mumine duası kabul olurmuş

Cizim herşey gönlüne göre olsun inşallah. Bak ne kapılar açılıyor canım ya, çok sevindim. Bizi haberdar et, merakta bırakma:)

Günaydın hanımlar,

Bu gece biraz geç yatsam da uyuyabildim çok şükür. Çok iyiyim diyemem ama daha iyiyim. Dün ortak bir arkadaştan eğer elini çabuk tutup benim avukatımdan önce benimle konuşmuş olsaydı dostane ayrılalım mı diye soracağını öğrendim. Keşke bekleseydin biraz daha diyor. Şöyle bir düşündüm iyi ki o geç kalmış, bir ay sonunda daha fazla da beklemeyip avukatla görüşmüşüm. Yoksa onu görüp bu konuşmayı ondan duysaydım çok yıpranırdım. Saçma da olsa imkansız da olsa hala bir ümidim varmış demekki gelecek diye. İyi ki o ümitle karşı karşıya gelip konuşmasına izin vermemişim. Herşeyde bir hayır varmış. Bir de dün konuştuğum arkadaş ağzından malum şahısla benim olayları anlatışımızda farklılık olduğunu kaçırdı. Ben kendimden emin olduğuma göre, demekki o kendi istediği gibi anlatıyor olayları, içine birşeyler katarak ya da içinden birşeyler çıkararak. Allah bildiği gibi yapsın. Rabbime havale ediyorum. Ama asla hakkımı helal etmiyorum.

Velhasıl iyi olacağım kızlar. Bu sabah kalbimdeki acıyla yaşamayı öğrenmeye karar verdim. Ne zaman geçecek diye derdine düşmeyeceğim. Herşey daha güzel olacak benim için. Sevgi herşey değilmiş. Hatta bazen hiçbirşeymiş. Geçmiş günlerin hatrına orta yolu bulun diyor arkadaş. Dedim geçmiş günlerde ben şiddet görüyorum, hakaret görüyorum. Hiç mutluluk yok aklımda. Hep huzursuzluk, hem kavga, kargaşa... Bu saatten sonra geçmiş günler diye birşey yok benim için. Acımak yok, merhamet yok... Avukata tam yetki verdim. Sonuna kadar zorlayacak. Bundan sonra hayatımda malum şahısa üzülmelik bile YER YOK!

Muhabbet kuşu, Allah kolaylık versin canım. Biraz daha bekleseydin anlaşmalı boşanmayı isteyecektim demesi falan hikaye bence.
Herşey güzel olacak canım...

günaydin kizlar, allah kolaylik versin muhabet kusu. senin beli bare ya, ben ne diyeyim öyle zor ki benim durumun size anlatamam ya... artik gercekten cok siklidim allah biliyor ya, keske bende öyle bir net durum olsa bende ona göre artik yolumu cizebilsem ya. adam kaciyor simdik evimize butun kiyafetlerini getirmis ya, inamiyorum ben evde yasamiyorum oda yaeamiyor. ben kendi camasirlarimi yikiyorum oda birden bire esyalarini getirmis gelde kafayi yeme. ben isim cok zor ya kizlar artik resmen yüzumden hep bir sivilce yani cikyiyor.
ne avukata veriyor ne evi bosaltiyor ne bisey ya üfff beeee allahim ya bana guzel bir yol göster artik

Günaydın benim güzel canım arkadaşlarım
Rabbim hepimizin kalbine ferahlık ve huzur versin bugün
Hep güzel dileklerimiz hayırlıysa yerini bulsun
Muabbet kuşu ve tacor, sıkmayın sakın canınızı
Bu net olmayan durum sizin olduğu kadar onlarında canını sıkacak
Ve inanın sizin kadar onlarında canı sıkkın
Allah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısını verecek öncelikle buna inanın
Sevil sende durum nedir?
Tatil sonrası eşinde durum nedir

Kizlar ne ögrendim biliyormusunuz shokdan cikamiyorum. Benim kopek enistemle göruscekti ya. Enistem ona sormus bu hafta bulusalim diye, birden bire yok bulusmak istemiyoum. Versin avukata bosanmaya hazirim o suan issiz bide ne demis biliyormusunuz. O babasinla 3 seneden bere konusmuyordur kayserden onlar türkiyeden. Babasi demis ona sen türkiye temeli gel bosan ben sana bir daire hediye ve de bir dükkan acicam yani anliycaniz kizlar resmen bir daire ve dükkan icin beni satmis yani. Shokdayim yani nasil bir duygu bir anlayabiliyormsunuz???? Bende dedim adamsa versin mahkemye cünkü simdik babasi üstune vermiyormus bwnim de hakim oluyor ya yuhh yani baksaniz ya. Benimle resmen oynadilar ya anasini hepsiki planlamis böLe resmen

Merhaba kizlar.tacor muhabbet kusu sizlerde benim gibi gercek yuzlerini goruyosunuz.ve cizi, iyi niyetli arkadasim demissin ya onlarinda cani sikiliyordur diye.emin ol ki sikilmiyor.coktan yollarini cizmislerde sadece bizimle ilgili sorun yasamamak adina sessizleri oynuyorlar.yaziklar olsun.sizleri bilmiyorum ama kizlar benim kafam cok rahat.belkilerim, keskelerim yok.hersey net.tek sikintim esyalarim ve dava.onunla ilgili hicbiseu yok icimde.onun yolunu cizmis olmasi yaptiklari o kadar soguttuki icimi.umarim sizlerde netlesir ve bir nebze olsun rahatlarsiniz.size bir dost tavsiyesi.hicbir erkek garantide kiz, mal, mulk vs olmadan yuvasini dagitmaz.kendinizde gozlemlerseniz anlarsiniz.cunku hepimizin dedigi neydi dune kadar cok iyiydi bir anda oldu! ! Aslinda bir anda olmadi biseyler garantilendi bizler gozden cikarildik.ve allah katinda girdikleri bu vebal elbet karsilarina cikacak.rabbim hepimizi lafsiz, sozsuz, kavgasiz, gurultusuz, sikintisiz... feraha cikarsin....

Ay dünyası olsa ne olacak
Bir sana sahip çıkamadı
Üzme kendini bu adam için...
Kurtulduğuna şükret...
Kesinlikle haklısın...
Erkekler garantisiz iş yapmıyor
Benim eski eşimde müdür olup evi terketmişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…