Yeni iş yerinde çalışmaya başladığımda boşanmıştım ve herkese bekar olduğumu söyledim. Zaten devlette nüfus cüzdanında böyle söylüyor....sormuyorlarmı canım evlimisin bekarmısın diye bizim iş yerinde soruyorlar eşin ne iş yapıyor falan?
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun.mrb kızlar,, bugun davayı açtım duruşturma gunu bır ay sonra felanmış,, Allahım Hayırlara vesile etsın,,daha fazla pişmanlık yasamak ıstemıyorum,, ve hıcbır sey talep etmedım ogluma nafaka bıle ıstemedım,, duygusal davrandığımı dusuneceksınız velkı ama bılmıyorum gercekten artık ozattan hıc bır beklentıde bulunmak ıstemıyorum,,ben calısıp evladıma bakararım everallah, ıcım burukmu ,, evet,,, cooookkkk,, sevdım severek evlendım,, olmasaydı sonumuz boyle ama ,,artık osevgıden eser yok,, zorr gercekten zorr.. aılemın destegıyle atlatıcam ıns,, suan kendımı nerelere vurayım bılmıyorum,, ne avutur ne tesllı eder bunca yılı, kaybettıklerımı,,,,,
mrb kızlar,, bugun davayı açtım duruşturma gunu bır ay sonra felanmış,, Allahım Hayırlara vesile etsın,,daha fazla pişmanlık yasamak ıstemıyorum,, ve hıcbır sey talep etmedım ogluma nafaka bıle ıstemedım,, duygusal davrandığımı dusuneceksınız velkı ama bılmıyorum gercekten artık ozattan hıc bır beklentıde bulunmak ıstemıyorum,,ben calısıp evladıma bakararım everallah, ıcım burukmu ,, evet,,, cooookkkk,, sevdım severek evlendım,, olmasaydı sonumuz boyle ama ,,artık osevgıden eser yok,, zorr gercekten zorr.. aılemın destegıyle atlatıcam ıns,, suan kendımı nerelere vurayım bılmıyorum,, ne avutur ne tesllı eder bunca yılı, kaybettıklerımı,,,,,
günaydın kızlarCanım öncelikle Allah yardımcın olsun.
İçindeki zehri akıtana kadar ağla ve sonrasında önüne bak...
Hayat kısa...
Zaten yeterince zamanı bu değersiz insanlarla harcadık.
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah...
Hakkında hayırlısı olsun.. O gün mutlu günlerinin başlangıcı olacakKZLR E DEVLETTEN BAKTIM DURUSMA GUNUM 23 ARALIK SAAT 9 BUCUK ....HYCAN BASTIIIIIII
Deniz çok sevindim senin adına. Hayat garantisi memuriyet:).günaydın kızlar
mutsuzumutsuz hakkında hayırlısı olsun
çok üzülüyorum ortada çocuk varken ayrılanlara
ama yapacak birşey yok işte..
cizi nasılsın canım?
bende kpss kursuna başladım
bu hafta akşamları gidiyorum
salı ve bugün gece 11 de bitiyor ders çok yıpratıcı ama iyi yinede
iş yerimle konuşup cumartesileri çalışmamayı teklif edeceğim
eğer kabul edilirse cumartesi pazarlarımı kusra ayıracağım..
dün yine kötü günümdeydim
bunalımın dibine vurmuştum resmen
ama bugün biraz daha iyiyim
annemlerde kalıyorum günlerdir bununda etkisi olabilir tabi...
Hakkında hayırlısı olsun.. O gün mutlu günlerinin başlangıcı olacak
İlk zamanlar öyle oluyor. Sonra yavaş yavaş azalıyor:)ins ole oolur..ama mutluyum dıyemıyorum mutsuzumda,, kaldım aralarda,, herkez ıcın hyrlısı cnm ya
İlk zamanlar öyle oluyor. Sonra yavaş yavaş azalıyor:)
mrb kızlar,, bugun davayı açtım duruşturma gunu bır ay sonra felanmış,, Allahım Hayırlara vesile etsın,,daha fazla pişmanlık yasamak ıstemıyorum,, ve hıcbır sey talep etmedım ogluma nafaka bıle ıstemedım,, duygusal davrandığımı dusuneceksınız velkı ama bılmıyorum gercekten artık ozattan hıc bır beklentıde bulunmak ıstemıyorum,,ben calısıp evladıma bakararım everallah, ıcım burukmu ,, evet,,, cooookkkk,, sevdım severek evlendım,, olmasaydı sonumuz boyle ama ,,artık osevgıden eser yok,, zorr gercekten zorr.. aılemın destegıyle atlatıcam ıns,, suan kendımı nerelere vurayım bılmıyorum,, ne avutur ne tesllı eder bunca yılı, kaybettıklerımı,,,,,
sgl cnm ,, oyle aglamadım bılıyormusun hmde hıc, ha cok zor tutyrum kndımı, ben agladığımda yuzumde asırı derecede sekıl bozuklugu olusuyor sısme goz kapanmasına kadar yumruk yemısım gıbı,, oyuzden tutyrum kndmı,hm aılemın bnı oyle gorup uzulmesınede ıcım el vermıyor, aslnda tek bır damla goz yasına degmeyen ınsanlar ıcın yazık edıyorzu kendımıze,, onların umurlarında degıl belkı,, bana dun nedese begenırsın ,, mesj atmıs dılekcelerı verdınmı dıye, bnde evt verdım dıye cvp attım snra bna demıskı senı yaratık, sectıgın yolda yuru bak ısıne bıdaha senle ugrasamam ıns. köpek gıbı pısman olursun o kafanı duvarlara vurursun ıns yazmıs, onun bı oncekı gunude barısmak ıcın yalvarıyordu ne ler neler affet guzel karıcım hytm snı ck sevyrum snsz ypamam dıye yalvaran snkı ode dgıldı, bnde busun ıste sen dedım busun, boyle ıkı yuzlu bır asalıksın dun canım askım derken sımdı yaratık dıyorsun, dılekceyı vermemıstım ama yarın verıcem dedım mahsustan bu gene basladı yan cızmeye barısalım demeye, bu ınsanlar nekadar adı nekadar kısılıksız nekadar ıkıyuzlu, ,, yalanlarr yalannlar ,, yalanlarr,, bır ınsan neyse o degısmıyor,,,,
2 yıldır ayrıyım canım:). Sürüyor davam o gün bugündür:)öle olur umarım cnm, sn ayrıldınmı
canım hem mutluyum hemde acele mi ettim acabadenızcım,, adına cok sevındım bır ugras ve en azından ucunda cok guzel bır amac var ,, vala bravo,, bnde bır ferahlayayım kendıme vakıt ayırıcam,, sey bnce sen tek basına kalsan daha bunalırısın bıme glıyor cnm,, yanlızlık daha kotudur bnce,,i ne guzel aılelerımız yanımzıda cok sukur ,, elbettekı ınsan ynlız kalıp kafa dınlemeye ıhtıyac duymuyor degıl ama ,, oda olur ıns,,
evet sender birde kazanabilirsem inşallahDeniz çok sevindim senin adına. Hayat garantisi memuriyet:).
canım hem mutluyum hemde acele mi ettim acaba
daha olaylar çok yeni kafamı toparlayamadım diyorum
ama başladım artık
ben 2 sene dersaneye gidicem yani aslında 2016 kpss sınavına giricem ama şimdiden hazırlanıyorum garantilemek için..
sigara kullandığım için evimde kalmak daha iyi geliyor bana
annemlerde balkonda içmek zorunda kalıyorum vs.
bir kaç gün daha kalıcam sonra geçerim evime inşallah..
çünkü evi terketmeme sebebiyet veren minicik fare ilaçlara daha fazla dayanamamış :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?