- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Konunuzu hatırlıyorum ,rahatsızlıgınızı anlatmıştınız ..uygun bir dille siz söyleseniZ?ters etki mi yapar ayrıca Böyle adamlara uyuz oluyorum ya,gece 4te eve gelmek çok mu normalmiş ,bir de utanmadan sana örnek gösteriyor ..neden evlenmiş o zaman ?Merhaba kızlar;
Daha önce konu açmıştım bebeğime kayınvalide ve görümce birlikte bakıyorlar ve gün içinde arkadaşları,komşuları diğer görümcemler bizim eve geliyor mecbur bizim evde bakılıyor bebeğime k.valinin evi biraz uzak eşimle konuştum kış günü kimse gelmesin hastalığı var falan diye birde çocuk kalabalıkta ağlıyor dedim ben diyemem bunu dedi kavga ettik.Zaten aramız çok da iyi sayılmaz.Hep arkadaşlarıyla zaman geçirir geçen gece 2de eve geldi kavga ettik ve tek dediği arkadaşlarım gece 4de eve gidiyor karıları hiç bişey demiyor sen beni çok sıkıyorsun rahat bırak tarzı konuştu ben de elimi ayağım çekecegimi söyledim kendisinden ve şuan konuşmuyoruz hem aklım evde hem kafam da bi sürü sorun ne yapıyım bana yardım edin.
Canim arkadaslari gece 4 te eve gittiginde esinde onlarin yanindamiymis nereden biliyormus birsey demediklerini? Sen konusmalisin bence esinin yaninda guzel ve kirici olmadan sen konusmalisin bence eger esinin yaninda konusmazsan k.validen veya gorumcen yaninada katarak anlata bilir. Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar;
Daha önce konu açmıştım bebeğime kayınvalide ve görümce birlikte bakıyorlar ve gün içinde arkadaşları,komşuları diğer görümcemler bizim eve geliyor mecbur bizim evde bakılıyor bebeğime k.valinin evi biraz uzak eşimle konuştum kış günü kimse gelmesin hastalığı var falan diye birde çocuk kalabalıkta ağlıyor dedim ben diyemem bunu dedi kavga ettik.Zaten aramız çok da iyi sayılmaz.Hep arkadaşlarıyla zaman geçirir geçen gece 2de eve geldi kavga ettik ve tek dediği arkadaşlarım gece 4de eve gidiyor karıları hiç bişey demiyor sen beni çok sıkıyorsun rahat bırak tarzı konuştu ben de elimi ayağım çekecegimi söyledim kendisinden ve şuan konuşmuyoruz hem aklım evde hem kafam da bi sürü sorun ne yapıyım bana yardım edin.
çekmedimhiç rest çektiniz mi
para değil mutfak alışverişlerini yapıyoruzPara alıyorlar mi sizden bakım için? İş niteliğinde olmadığı hatır için yapıldığından dolayı sizin de onların hatırına eve gelip gidene katlanmanız gerekir. Ya da bakıcı tutun rahat edin.
hayır sonradan böyle oldu benimle sıkılıyo heralde artık tavırları o şekildeSize o zaman da söylemiştim. Kayınvalide çocuğunuza bakıyor diye sosyal hayatını kısıtlama hakkınız yok. Rahatsızsanız ya işten çıkın ya bakıcı tutun.
Eşinize gelince, ilk evlendiğinizde de çıkıyordu dışarı öyle değil mi? Yeni bir şey değildir bu durum. Eviyle ilgilenmeyen adama neden çocuk verdiniz?
evetçalışıyormu esınız
hayır sonradan böyle oldu benimle sıkılıyo heralde artık tavırları o şekilde
bence çekinçekmedim
1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tamNeden sıkılıyor sordunuz mu peki?
Çok mu erken çocuk sahibi oldunuz? Adam hazır değildi belki duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?