evliliğimm yardım???

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Merhaba kızlar;
Daha önce konu açmıştım bebeğime kayınvalide ve görümce birlikte bakıyorlar ve gün içinde arkadaşları,komşuları diğer görümcemler bizim eve geliyor mecbur bizim evde bakılıyor bebeğime k.valinin evi biraz uzak eşimle konuştum kış günü kimse gelmesin hastalığı var falan diye birde çocuk kalabalıkta ağlıyor dedim ben diyemem bunu dedi kavga ettik.Zaten aramız çok da iyi sayılmaz.Hep arkadaşlarıyla zaman geçirir geçen gece 2de eve geldi kavga ettik ve tek dediği arkadaşlarım gece 4de eve gidiyor karıları hiç bişey demiyor sen beni çok sıkıyorsun rahat bırak tarzı konuştu ben de elimi ayağım çekecegimi söyledim kendisinden ve şuan konuşmuyoruz hem aklım evde hem kafam da bi sürü sorun ne yapıyım bana yardım edin.

Konunuzu hatırlıyorum ,rahatsızlıgınızı anlatmıştınız ..uygun bir dille siz söyleseniZ?ters etki mi yapar ayrıca Böyle adamlara uyuz oluyorum ya,gece 4te eve gelmek çok mu normalmiş ,bir de utanmadan sana örnek gösteriyor ..neden evlenmiş o zaman ?

Size o zaman da söylemiştim. Kayınvalide çocuğunuza bakıyor diye sosyal hayatını kısıtlama hakkınız yok. Rahatsızsanız ya işten çıkın ya bakıcı tutun.

Eşinize gelince, ilk evlendiğinizde de çıkıyordu dışarı öyle değil mi? Yeni bir şey değildir bu durum. Eviyle ilgilenmeyen adama neden çocuk verdiniz?

Bence isteğiniz makul fakat eşiniz anlayışsız. kendi keyfini düşünen fakat çocuğunun sağlığını düşünmeyen bir baba. KV ile kırıcı olmadan bir konuşma yapabilirsiniz bence.

Sizde gece dortte eve gıden erkekleri ornek alıcagına işten eve evden işe giden erkekleri ornek al deseydın bu nasıl mantık ya eger o soylemıyorsa tatlı dılle sız soyleyın anne havalar soguk bussuru hastalık dolasıyor ortalıkta torununa bulasmasından korkuyorum eve gelen mısafırlerden bu yuzden bı sure su havalar ıyı olana kadar cok fazla kısı gelmese olur mu sonra hasta olunca yıne sen ben bakmak zorunda kalıcaz bırde bjr ton huysuz olur bebek ugrasmak zorunda kalıcaz falan desen bence kadına mantıklı gelır dıye dusunuyorum

ama o zaman da dedik bunu kv ye deyin diye

aracı kullanmayın

adamlar o zaman savunmaya geçiyor

kv ye açıkça söyleyin

hastalık olur mikrop çok çocuk daha fazla sıkıntı olur ağlar sürekli

bir süre gelen giden azalsa

ya da işte günü vs varsa sen gitsen X baksa o zaman deseniz

Ben yanlış anlamışım. Düzeltiyorum. Ev sizinmiş. Ev sizinse iş değişir ama şu nokta var. Kayınvalideniz çocuğa bakmak için ücret alıyor mu? Eğer alıyorsa bir şey söyleyebilirsiniz. Ama hatır için bakıyorsa ne diyeceksiniz ki? Al kendin bak der.

C
Canim arkadaslari gece 4 te eve gittiginde esinde onlarin yanindamiymis nereden biliyormus birsey demediklerini? Sen konusmalisin bence esinin yaninda guzel ve kirici olmadan sen konusmalisin bence eger esinin yaninda konusmazsan k.validen veya gorumcen yaninada katarak anlata bilir. Allah yardimcin olsun

para değil mutfak alışverişlerini yapıyoruz

hayır sonradan böyle oldu benimle sıkılıyo heralde artık tavırları o şekilde

Ya boyle erkeklere uyuz oluyorum ya esim nişanlıyken bile demisti bana arkadaşımda kalıcam haber verdim diye dedim bu seferlik git ama bidaha sakin boyle bisey yapma ben nasıl gidip kimsede kalamıyor dan sende kalamazsın ya da ben nasıl gece gidip 2 3 e kadar gezmiyorsan ssende o saatlere kadar dışarıda duramazsın evli adamın ne isi var o saate kadar dışarıda dedim simdi ay da yılda bir arkadaşları ile gezmeye gitse bile en geç 10 buçuk 11 diyince eve gelir.. Herşeye basta tepkini koyman gerek ipin ucunu bi kaçırırsan bitti o is.. Sende de o zaman madem sen gece yarılarına kadar gelmiyorsun evli adam olarak bende gideceğim gece 2 lere kadar disarida gezeceğim madem bu kadar meraklıydım gezmeye tozmaya niye evlendin de.. İsine geleni kendine ornek alma ne adamlar var evine düşkün isten çıkar evine gelir birazda onları ornek al de .. ALLAH SABİR VERSİN

Neden sıkılıyor sordunuz mu peki?
Çok mu erken çocuk sahibi oldunuz? Adam hazır değildi belki duruma.
1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tam

Eğer ödeme gücünüz varsa bakıcı tutun.
Eşinizin ailesi size destek için bebeğe bakıyorlar bu güzel.
Ama işin suyunu çıkarmışlar bana göre.
Bebek bakıyoruz diyerek ailenin diğer fertlerini veya kendi misafirlerini eve doldurmaya hakları yok bana göre.
Gelenlerin bebeğe nasıl davrandıkları, yanında ne konuştukları, dedikodusu, hijyenleri vs muamma sonuçta.
Böyle yapacaklarsa yapmasınlar.
Ben olsam çıldırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…