- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi pocahantes89
-
1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tam
Kv nizle siz konusun niye esinize soyluyorsunuz. Bence bu konuda alip karsiniza konusun cocuk hasta olur kimse gelmesin eger boyle giderse baska cozum arayacagim falan diye ustune gidin.Merhaba kızlar;
Daha önce konu açmıştım bebeğime kayınvalide ve görümce birlikte bakıyorlar ve gün içinde arkadaşları,komşuları diğer görümcemler bizim eve geliyor mecbur bizim evde bakılıyor bebeğime k.valinin evi biraz uzak eşimle konuştum kış günü kimse gelmesin hastalığı var falan diye birde çocuk kalabalıkta ağlıyor dedim ben diyemem bunu dedi kavga ettik.Zaten aramız çok da iyi sayılmaz.Hep arkadaşlarıyla zaman geçirir geçen gece 2de eve geldi kavga ettik ve tek dediği arkadaşlarım gece 4de eve gidiyor karıları hiç bişey demiyor sen beni çok sıkıyorsun rahat bırak tarzı konuştu ben de elimi ayağım çekecegimi söyledim kendisinden ve şuan konuşmuyoruz hem aklım evde hem kafam da bi sürü sorun ne yapıyım bana yardım edin.
aynen öyle oluyor herkeze düşman kesiliyorumBenim de çocuğuma kayınvalidem bakıyor. Eve gelen giden de yemeğe kalan da eksik olmuyor. Hasta olan zaten çocuğa yanaşmayıp dikkat ediyor. Bence gelen gideni sorun yapmak yerine kocanla ilgili sorunu çözmeye çalış. Çünkü evliliğinle ilgili sıkıntıları aşamazsan hırsını herkesten çıkarmaya kalkar haksız duruma düşersin.
haftada bir illaki çıkıyorKv ye birşey diyemezsiniz gibi geldi aslında anlayışsızlık yapıyor sizin evinizde sürekli başkalarını agirlayamaz arada bir olsa neyse de.ama o da hayatını kisitlayip sizin eve geliyor böyle alisiksa yapacak birşey yok.esinizin eve geç gelmesi daha büyük sorun ne demek eve 2 de gelmek çok haklisiniz .erken gelse bile hergün çıkıyorsa olmaz
aldıgım maaş asgari ücret durumumuz yok maalesfEğer ödeme gücünüz varsa bakıcı tutun.
Eşinizin ailesi size destek için bebeğe bakıyorlar bu güzel.
Ama işin suyunu çıkarmışlar bana göre.
Bebek bakıyoruz diyerek ailenin diğer fertlerini veya kendi misafirlerini eve doldurmaya hakları yok bana göre.
Gelenlerin bebeğe nasıl davrandıkları, yanında ne konuştukları, dedikodusu, hijyenleri vs muamma sonuçta.
Böyle yapacaklarsa yapmasınlar.
Ben olsam çıldırırdım.
cinsel hayat bu sıkıntılar yüzünden ben yanaşmıyorum içimden gelmiyor bilimiyorum yanlış mı yapıyorumKayınvalideyi falan bir kenara bırakın aranızdaki problemi çözün önce o zaman. Belli ki ciddi bir sıkıntı var.
Cinsel hayatınız ne durumda?
cinsel hayat bu sıkıntılar yüzünden ben yanaşmıyorum içimden gelmiyor bilimiyorum yanlış mı yapıyorum
Şakın kendinde suç arama ,özgüvenini düşürme.Sana böyle baskı yapmaya çalışıyor ,üste çıkmaya çalışıyor ,şurda her konuda bütün adamlar aynı savunmayı yapıyor ,beni sıkma,cilve yap vs vs aynada kendilerine baktıkları yok,,bir tek onlar sıkılıyor sanki,biz darlanmıyoruz ,biz robotuz ,ay çok kızdım:)1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tam
sen de mutsuzsun. eşin bunun için ne yapıyor? mutsuz kadın nasıl cilve yapsın?cinsel hayat bu sıkıntılar yüzünden ben yanaşmıyorum içimden gelmiyor bilimiyorum yanlış mı yapıyorum
anlamıyorlar bunusen de mutsuzsun. eşin bunun için ne yapıyor? mutsuz kadın nasıl cilve yapsın?
evet suç bastıyor bi nevi yapı itibariyle zaten öyle cilve falan yapamam bilmemde bu işlriŞakın kendinde suç arama ,özgüvenini düşürme.Sana böyle baskı yapmaya çalışıyor ,üste çıkmaya çalışıyor ,şurda her konuda bütün adamlar aynı savunmayı yapıyor ,beni sıkma,cilve yap vs vs aynada kendilerine baktıkları yok,,bir tek onlar sıkılıyor sanki,biz darlanmıyoruz ,biz robotuz ,ay çok kızdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?