evliliğimm yardım???

1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tam

Kayınvalideyi falan bir kenara bırakın aranızdaki problemi çözün önce o zaman. Belli ki ciddi bir sıkıntı var.
Cinsel hayatınız ne durumda?

Yok mu bekar arkadaşın?
Çık bi gece çocuğu bırakıp, gece 2de dön.
Görsün, yaptığı şeyin saçmalığını.

Konunuzu detayiyla bilmiyorum o yuzden belkide biraz onyargili bi sekilde yorum yapacagim.
Siz esinize devamli kayinvalidenizin evinizde cocugunuza bakarken misafir (misafir dediginizde kendi gorumceniz, annesini gormesinmi kadin! hemde kardesinin evinde!) getirmesinden yakinirsaniz, mizmizlanirsaniz, devamli bi sikayet siteme esinizi maruz birakirsaniz, o evde huzur bulamaz ki.
Erkekler huzur istiyor, mutluluk istiyor. Maalesef cogu erkek sorunlarla mucadele yerine sorunlardan uzaklasmayi daha kolay buluyor.
Yani sikayeti biraksaniz, esinizin annesiyle sizin aranizda kalmasini onleseniz, daha guler yuzlu, daha huzurlu bi kadin olsaniz, cocugunuza bakan kayinvalidenize bukadar yuklenmeseniz, eline saglik diyip gelenine gidenine cokta mudahele etmeseniz olmaz mi.

Sırf çocuğa bakıyor diye komşuya gitme gelme diyemezsiniz.
Sonuçta siz onlara muhtaçsınız.
İki seçenek var.
-Bakıcı
-İşi bırakmak

Kv nizle siz konusun niye esinize soyluyorsunuz. Bence bu konuda alip karsiniza konusun cocuk hasta olur kimse gelmesin eger boyle giderse baska cozum arayacagim falan diye ustune gidin.

Esinizin disari cikma konusunda. Bizde ilk zamanlar ayni sorunu yasadik. 12 de gel derdim gec gelirdi. Kavga ederdim. Giderken surat yapardim. ( bende istedigim zaman arkdaslarimla ciktigim halde onun gec gelmesi sikinti olurdu) bir sure sonra biraktim sen kacta gelmen gerektigini bilirsin falan dedim. Erken gelirsen birlikte takiliriz film izleriz falan dedim. Bunun gibi seylerle onun erken gelmesini sagladim ve
her erken geldiginde odullendirdim.
(bizde bu yontem cok ise yaradi)
4 yillik evliyiz valla gecen sene cok nadir cikmaya cikincada erken gelmeye basladi.
Bu sene cok ciktigi bile yok. Ben aksamlari ondan cok cikiyorum.
Birbirimize sormadan asla program yapmayiz. Gezme konusunda cok rahatiz acikcasi artik gec gelsede sik yapmadigi icin asla kizmam. Bende gec gelince o bir sey demez.

Benim de çocuğuma kayınvalidem bakıyor. Eve gelen giden de yemeğe kalan da eksik olmuyor. Hasta olan zaten çocuğa yanaşmayıp dikkat ediyor. Bence gelen gideni sorun yapmak yerine kocanla ilgili sorunu çözmeye çalış. Çünkü evliliğinle ilgili sıkıntıları aşamazsan hırsını herkesten çıkarmaya kalkar haksız duruma düşersin.

Arkadaşların da dediği gibi ücret veriyorsanız kv ye söyleyebilirsiniz misafir istemediğinizi.Öbür türlü hoş olmaz.Eşinin dediği de ayıp.Siz de üstüne gitmeden biraz rahat davranın.Anlar mı bilinmez ama.

Kv ye birşey diyemezsiniz gibi geldi aslında anlayışsızlık yapıyor sizin evinizde sürekli başkalarını agirlayamaz arada bir olsa neyse de.ama o da hayatını kisitlayip sizin eve geliyor böyle alisiksa yapacak birşey yok.esinizin eve geç gelmesi daha büyük sorun ne demek eve 2 de gelmek çok haklisiniz .erken gelse bile hergün çıkıyorsa olmaz

aynen öyle oluyor herkeze düşman kesiliyorum

haftada bir illaki çıkıyor

aldıgım maaş asgari ücret durumumuz yok maalesf

Kayınvalideyi falan bir kenara bırakın aranızdaki problemi çözün önce o zaman. Belli ki ciddi bir sıkıntı var.
Cinsel hayatınız ne durumda?
cinsel hayat bu sıkıntılar yüzünden ben yanaşmıyorum içimden gelmiyor bilimiyorum yanlış mı yapıyorum

1 SENE sonra olduk kendi isteğiyle benim yanımda rahat olmadıgını söylüyor cilve yapmadığımı dile getiriyor bilmiyorum bende tam
Şakın kendinde suç arama ,özgüvenini düşürme.Sana böyle baskı yapmaya çalışıyor ,üste çıkmaya çalışıyor ,şurda her konuda bütün adamlar aynı savunmayı yapıyor ,beni sıkma,cilve yap vs vs aynada kendilerine baktıkları yok,,bir tek onlar sıkılıyor sanki,biz darlanmıyoruz ,biz robotuz ,ay çok kızdım:)

Cogu arkadas yazmış kayinvalidenle ilgili ya direkt sen söyle yada bakici tut.

Kocanla ilgili de; bana kocam boyle derse bende o zaman gezerim , benim arkadaslarimda geziyor, derim. ben izin vermem derse, benim arkadaslarimin kocalari izin veriyor, derim. Demekki insanlar farkli.
Evli insan canim bekar degilki.

evet suç bastıyor bi nevi yapı itibariyle zaten öyle cilve falan yapamam bilmemde bu işlri

Gece 2 de gelecek kocanın ümüğünü sıkar eve de almam nerede sürttüyse oraya gitsin o saatte gelmez aile babası. Çocuğuna da kendin bak, evi geçindirmek senin problemin değil kocanın problemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…