Haberdar değil biz daha önce bu konuyu defalarca konustuk bu konunun içimde yara olduğunu beni üzdüğünü söyledim . Artık her şeyi aştım benden özür dile dedim düşünebiliyormusunuz. Ama dilemedi yine sustu yine sustu. Şu an ona göre bişey yok ben içimde yaşıyorum her şeyi çünkü konuyu tekrar açsam yine susarBenim gelin olduğum çevrede şu baskı vardı , evlendi bizi unuttu kadın düşkünü imiş vs vs , yıllarca bjnalrla beyni yıkanan erkekler karışı ile vakit geçirmeyi cinsellik yaşamayı suç ve günah sanıyor , ben de çok çok zorlandım gitmedikçe eşimle tartıştık , kavgalar ayyuka çıktı , o üstüme geldikçe ben ailesinden ve omdan tiksindim , en son oldukları şehirden taşınmaya ikna ettim , peki şimdi ?? O yaşananlar unutulmadı unutulmuyor , cinsellik diye Evimİzde aşk yaşayalım diye Peşinde koştuğum gümlerin acısı çıkmıyor içimden , ailesinden iğreniyorum , geçmiyor , insan karar vermeli , geçmişi bırakıp eşimle iyi olmaya bakmalıyım ya da tam tersi ... boşanmak ... eşin şu an senşn içindeki hislerden haberdar mı ?
Bende tam tersi oldu biliyor musunuz. Nişanlıyken çok düşkündü eşim evlenince yandım falan diye düşünüyordum. Evlendik kendisi gitmeyeceğiz mesafe iyidir dedi. Ailesiyle ben daha çok görüşürüm yani düşünün.Arkadas dogru söylüyor.
Mesela neden benim başıma gelmedi
Ben sonuçta uzaylı degilim melake de degilim normal bir insanım.
Hergun degil haftada 1 giderim kaynanaya
Kaynanam bana laf sokmaz
Gorumcem sokmaz
Hergun esimle telefonda konusmaz
Esim nisanliyken de ana kuzusu degildi
E simdi de degil?
Balık bastan kokar hanımlar. Hata sizde bence
açık açık denmese de insan kendini belli eder. sonuçta bi sevgililik nişanlılık evresi var. orada gördükçe insna davranışlardan anlayabilir.
Artık o çabalasın ama sende çabalarına biraz yanıt ver artık ne kadar çaba sarfediyor eşin bilmiyorum ama boşanmayacaksan orta yolu bulucaksın artıkGercekten oyle ... ilk zamanlar ben peşinde koşardım esimin film izleyelim bi yerlere gidelim gezelim birlikte olalım diye... artık o kadar yorgunum ki hic bisey icimden gelmiyor . O diyo film aciyo gel izleyelim diye isim var diyorum mutfakta nete bakıyorum tum heveslerimi kırdı
İyi değiliz , aklımda sürekli boşanmak var ama iyi yönlerine tutunmaya çalışıyorum , psikoloğa başladım yine yeniden .... kaçıncı psikolog bu , artık netleştirmek istiyorum durumumuHaberdar değil biz daha önce bu konuyu defalarca konustuk bu konunun içimde yara olduğunu beni üzdüğünü söyledim . Artık her şeyi aştım benden özür dile dedim düşünebiliyormusunuz. Ama dilemedi yine sustu yine sustu. Şu an ona göre bişey yok ben içimde yaşıyorum her şeyi çünkü konuyu tekrar açsam yine susar
Peki siz şu an nasilsiniz eşinizle
Bende tam tersi oldu biliyor musunuz. Nişanlıyken çok düşkündü eşim evlenince yandım falan diye düşünüyordum. Evlendik kendisi gitmeyeceğiz mesafe iyidir dedi. Ailesiyle ben daha çok görüşürüm yani düşünün.
Çok haklısın anasından ayrılamayacaksa ve cinselliği önemsenmeyecekse, bir de ailene götürmemiş.Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .
şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .
ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim.üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde
3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.
Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .
Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.
Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Ben de arkadaşa şöyle katılıyorum. Bence o dönemde kendini ilişki için hazır hissetmiyordu. Tamam ana kuzusu olmayı anlayabilirim ama ilk gece birlikte olmadan anneye kaçması ve gece yarısına kadar orada vakit geçirmesi bence de en azından o dönemde cinsel bir sıkıntısı olduğu için. Sonradan bir şekilde kendini hazır hissetmiştir ama ilk zamanlar muhtemelen eşiniz için sıkıntılıydı.Cinselliğe çok düşkün değil evet ama aseksuel olacak kadar az değil ilişkimiz
Ben balayına gittim düğün gününden sonra erken rezervasyon yaptırmıştım kendi çalıştığım parayla gittim çok şükür ama gitmeden tüm takılarım bozuldu gerdanlığım dahil döner dinmez ablasının adına araba alındı çok şükür atlattım o yılları ama içimde derin yara çok isterim sevmesem bile eşim bana altın alsın hediye ama nerdeeee of Offf sadece alyansım kaldı onada şükür diyelim ve bu arada hiç durmadan çalıştım çocuk yaptım son güne kadar çalıştım ve 15 günlüktü işe başladım şimdi diyorki 2. Çocuk oldu Can'ım görürsem söylerim bitti benim İÇİN önce bir evimde oturayım Ozaman 4. Yüde yaparım ama ben istersem yaparım bitti nett...Bu konu bana o kadar tanıdık geldi ki anlatamam o anları tekrar yaşadım şu anda benim kv depresyona girmedi sadece laf da sokmadı ama benim psikolojim bozuldu.
Biz farklı şehirdeniz eşimle iki düğün oldu ilki bizim orda düğün gecesi sabahı kardeşi aradı saat yedide hem de oradaki düğün için bir şey sormaya.
Sonra eşimle onların oraya gittik evimiz orda olacaktı eşyalar gelecekti kv geldi evimi yerleştirmeye gidiyorum geliyor gelmezse aratıp kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ne varsa çağırıyor balayına biz de gidemedik eşimle de vakit geçiremedik kendimi kv evdeysen sinirden tuvalete kapatıp ağladığımı biliyorum eşimle çok tartıştık bu yüzden ama geçti şimdi şükür tabi aklıma geldikçe moralim bozuluyor o ayrı ama aynı düşünmemekle alakalı galiba eşim bizim burada öyle yeni evliler yalnız kalsınlar diye kimse düşünmez diyordu hep tabi olan bizim en güzel günlere oldu sizin de öyle olmuş
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .
Canım benim bende evliyim 5 yıllık evliligimin 4 yılı sıkıntılı geçti seni anlıyorum düşün düşün bende kafayı
şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .
ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim.üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde
3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.
Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .
Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.
Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Canım benim, benim de evliligimin 4 yılı sıkıntılı geçti düşün düşün hasta oldumKızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .
Eşiniz demedi mi bir şey onlar takıları alırken ?Ben balayına gittim düğün gününden sonra erken rezervasyon yaptırmıştım kendi çalıştığım parayla gittim çok şükür ama gitmeden tüm takılarım bozuldu gerdanlığım dahil döner dinmez ablasının adına araba alındı çok şükür atlattım o yılları ama içimde derin yara çok isterim sevmesem bile eşim bana altın alsın hediye ama nerdeeee of Offf sadece alyansım kaldı onada şükür diyelim ve bu arada hiç durmadan çalıştım çocuk yaptım son güne kadar çalıştım ve 15 günlüktü işe başladım şimdi diyorki 2. Çocuk oldu Can'ım görürsem söylerim bitti benim İÇİN önce bir evimde oturayım Ozaman 4. Yüde yaparım ama ben istersem yaparım bitti nett...
Eşim bozdurdu çok gençtim ailem hala ailesi ile görüşmüyor sırf takı yüzünden bari setim kalsaydı hatıra ama olmadı malasef eşimin senetli borcu vardı sırf bu yüzden ablasının adına yaptı ve sonra biz ödedik borcu neyse ablasından aldık arabayı ama çalışarak şuan çok iyi konumdayız ama isterdimki bana özel jestler yapsın arada elinde altın kolye ile gelsin ama yok malasef yokEşiniz demedi mi bir şey onlar takıları alırken ?
Takılar sadece gösteriş için takılmış demek ki size
Şimdi belki onlarca takı alırsınız ama yerini tutmuyor değil mi onların ?Eşim bozdurdu çok gençtim ailem hala ailesi ile görüşmüyor sırf takı yüzünden bari setim kalsaydı hatıra ama olmadı malasef eşimin senetli borcu vardı sırf bu yüzden ablasının adına yaptı ve sonra biz ödedik borcu neyse ablasından aldık arabayı ama çalışarak şuan çok iyi konumdayız ama isterdimki bana özel jestler yapsın arada elinde altın kolye ile gelsin ama yok malasef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?