Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
Doğuma az kalmış. .şuan bunları düşünme .karnındaki minnagi düşün. .Eşimi çok seviyorum ama maalesef mutlu degilim.evliliklerde yana o kdr umutsuzum ki şurada mutluyum diyenlere inanmıyorum bile.erekler evlilikleri çok yıpratıyor diye düşünüyorum. Eşimin her istediğine tamam dediğim halde,tüm çocuk ev işi hepsini ben yaptığım halde ayrıca çalışmama ragmen eşimi mutlu edemiyorum. Onunla ilgili bir sıkıntımı söylesem bnden iğrenir gibi hakateşler ediyor sonra hicbirsey olmamış gibi devam edelim istiyor.hiç ozur dileniyor benden.bn derdime çare olsun diye söylüyorum o ise haklı cikmak için bağırmaya hakaret etmeye duvarları mobilyaları yumrukluyor.yoruldum
sevgi anlayış iletişim olmazsa olmaz ve iletişimin şeklide önemli, herkes kızar kırılır bir çok şey yaşanıyor ama gercek sevgi varsa aldatma şiddet bagımlılık tarzı kötü alışkanlıkları yoksa herşeyin bir çözümü var bence..Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
yok arkadaşım ben yapmıyorum. düzgün birini gördü mü hemen anlatırım hatta sorunumu, bu da kötü tabibirçok insan rol yapıyor emin olun, belki sizde bunlardan birisisiniz..
yaa resmen ben yazmışım gibi olmuş bu yazıyı, çocuk hariç her yazdığınız ORTAK..3 yıllık evliyim pek mutlu sayılmayız ikimizde bambaşka dünyaların insanlarıyız aslında
hiç bir konuda uyuşamayız anlaşamayız sorunlarımızı konuşarak çözemeyiz.. anca bagıracagım cagıracagım yahut rest cekeceğim öyle.. beni cogu zaman anlamaz oda beni cok sinirliyim eşimde çok sinirli.. ikimizde alttan almıyoruz ve ben tahamülsüz bir insanım
iyi yanlarını görmeye çalışıyorum idare ediyorum cogu zaman oda beni.. bir gün iyiysek 3 gün kötüyüz
eşime göre bütün sorunları cıkaran benmişim öyle diyor kendisi böyle böyle gidiyor bakalım.. ama mutlu olduğum söylenemez
yaşım 24
eşimin yaşı 31
18 aylık birtane oglum var.. ilk zamanlara göre baya yol aldık bakalım ne olacak bundan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?