Evlilik nasıl birşey ?

Aaaa kiz sen beni anlatmissin o okuzden bende bir tane var yatak odasinda kicindaki pireler ucusmaktan yorgun dustu ben cocuk basi bekliyorum

kız çevremde herkes senin gibi bizde senin gibi olucaz ilerde orası kesin acaba hiç evlenmesem mi yaa baba evi gibisi yok ya

Evlilik hem çok basit hemde çok zor
Demirden leblebi misali
Aslında 3. şahsiyetler karışmasa süper oluyor
Ama gel gör ki burası Türkiye
Karımazsa bazı şahsiyetler olmazzz

evlilik;maddı durumunuz varsa cok ıyı gıder yoksa kedı kopek gıbı bırbırınızı yersınız:)bekarken senın olan hayatın evlendıkten sonra sızın olur ve oyle bırseydırkı senın olan hersey onundur ama onun olan seyler hıc bı zaman senın degıldır.
kaynanamla kayınpeder ve gorumcemle aram cok ıyıdır allah bozmasın bunu nasıl basarıyorsun dedınde kımseye kendımı ezdırmıyorum bıde uzaklıgın ve esımın verdı artılar var tabıkı esın senı ezdırmeyecek ve sana laf soyletmeyecekler
bıde cok garıp olan bı durum vardır senın aılen agzında kus tutsa senın esıne yaranamaz ama onun aılesı hıc bısey yapmasada cok degerlıdır kıme sorarsan sor bu boyledır ıkı aıleyede bıraz uzak olacaksın mutluluklar dılerım

mehruu çok sagol canım :) hepiniz tek tek teşekkürler, bide şey var arkadaşlarım evlilik aşkı öldürürmüş filan filan diyolar

Mehru bacım şu dediğini nasıl yapıyosun valla bak çok ihtiyacım var bu aralar
Yani işin sırrı ne?istersen özelden yaz bana:26:

yazayım yavrucummm işin sırrı hiç cevap vermemek ee sen cevap vermeyince onlar duvara konusmus gibi oluyo daha da hırslanıp seviyesizleşiyolar sonrası eşine kalıyor zaten ben teli verdim eşime al ben msjları okumaya tenezzül bile etmiyorum sende ister oku ister sil dedim o bi bakmışşş kendi sabredememiş benim yerime o verdi cevapları aileside zaten ondan sonra bana sataşamadı haziranda da gittik gelinmiydim misafirmiydim belli değil eşim iş yaptırmayı bırak yatağımızı bile toplatmadı bana wc'de bile kapıda bekledi bana ailesi yaptığıyla kaldı bana yaranmaya çalıştılar 10 gün boyunca ben hiç bişey olmamış gibi güldüm konuştum onlarla yüzsüzlüğümden mi hayır eşimi çok sevdiğim için...Eşime de dedim benim böyle davranmama sebep seni çok sevmem biliyosun dimi diye adamın gönlü hepten mest oldu heee ama ben de onlar gibi seviyesiz olup eşime dır dır etseydim şuan ya çok mutsuz bi evliliğim olurdu ya da ayrılmış olurduk bence işin sırrı bu susacaksın hatta sinirlenmemek için dinlemeyeceksn görmeyeceksin

kız çevremde herkes senin gibi bizde senin gibi olucaz ilerde orası kesin acaba hiç evlenmesem mi yaa baba evi gibisi yok ya

Ah baba evi ahhhh 23 yasina kadar her bayram bayramligimi alirdi babam anam dgunum atlanmazdi simdi ben kocaya supriz parti yaparim o topkéke mum dikip getirmez bayramlik ne giyecem derim giy iste kiyafetlerinden bisiyler der

Ha birde evlilik sabır işi valla
Birazda fedakar olacaksın tabi bunlar olmadımı yürümüyor işte

yok canım bekarım hala zaten çok geçmedi konuşmalaarımızdan yani ama tahmin edebiliyorum evliliği çevremden ve sürdürdüğüm ilişkimde ki öküzden yola çıkarak yani

o anlattığın kişiyse hala hayatındaki o öküzdü arkadaşım ama gerçekten :)) sen öküzü bırak yontacak bi odun bul bence daha iyi olur :)))))))

Teşekkür ederim canım mesaj alınmıştır
Bular çok işime yarayacak hahaha
Sen görürsün kayganaaa

Valla ben gördüğüm kadarıyla anlatayım.Hayatımda bugüne kadar ben evliliğe özendirecek 2 çift gördüm.Bunlardan biri benim diğeri ise ablamın arkadaşı.
Sanırım mutlu olmalarının ortak noktası, iki çiftin de ayrı hayatları var.Kızlar arkadaşlarıyla alışveriş yaparken erkekler maç izliyor ya da sahaya gidiyor.Biri normalde yapmadığı(örneğin temizlik) gibi bir şey yaptığında eşi onu ödüllendiriyor.Ya da gelin kayınvalidesini yii ağırladığında damat onu yemeğe götürerek şereflendiriyor.Her ikisi de birbirlerinin sevdiği şeylere tahammül ediyor ve özel alan bırakıyor.Ödül ceza gibi resmen oyun oynuyorlar birbirlerini mutlu etmek için ama çok mutlular:) 10 yıllık beraberliğin ardından bu heyecanı görmek beni umutlandırıyor.

Evliliğin tabiki hep kötü yanları yok
Böyle bir bütün oluyorsuN
Eşim işe gittiği zaman ben tek başıma onsuz kahvaltı bile etmek istemiyor(d)um
Yani nefes almak bile onunla güzel(di)
Yol arkadaşın hayat arkadaşın daha ondan ötesi varmı

Evliligimin en guzel yani avatarimdaki velet keske daha once evlenipte doguraymisim

Kesinlikle öyle....

Eşimden uzakta yaşıyorum askerlikten ötürü, şu an daha çok anlıyoruz birbirimizin değerini... Eskiden de evliliğimiz problemli değildi Allaha şükür, hep memnundum, bazı taktığım şeyler olsa da kendi kendime telkin verdim, bunlar ne kadar önemli dedim hayatımda? Bu kadar takmaya, hayat arkadaşımı kırmaya, ya da dünyayı kendime ve ona zindan etmeye değer mi? Hayır dedim... Kendimi özellikle üzmemeye çalışıyorum ben artık bir sorun olduğunda... Çünkü beklentimi karşılayan şeyler olduğu için... Onlar daha önemli geldi hep...

Ne beklediğinizle alakalı aslında mutlu olmak... Çok şey beklediğimizde mutlu olamıyoruz ve mutlu da yapamıyoruz... Çok ince ayrıntılarda boğulmamak gerek... Ama işte biz bayanlar genelde detaycı oluyoruz

Aslinda evlilikte mutlulugun sirri kadin gibi dusunup erkek gibi faaliyette bulunmak sanirim...

Evliligimin en guzel yani avatarimdaki velet keske daha once evlenipte doguraymisim

Ya konu dışı olacak ama ben senin oğluna bayılıyorum ya
Her gördüğümde yanımda olsada yanağını mıncırsam diyorum
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan esirgesin banada nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…