- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi sezengunay
-
Kesinlikle öyle....
Eşimden uzakta yaşıyorum askerlikten ötürü, şu an daha çok anlıyoruz birbirimizin değerini... Eskiden de evliliğimiz problemli değildi Allaha şükür, hep memnundum, bazı taktığım şeyler olsa da kendi kendime telkin verdim, bunlar ne kadar önemli dedim hayatımda? Bu kadar takmaya, hayat arkadaşımı kırmaya, ya da dünyayı kendime ve ona zindan etmeye değer mi? Hayır dedim... Kendimi özellikle üzmemeye çalışıyorum ben artık bir sorun olduğunda... Çünkü beklentimi karşılayan şeyler olduğu için... Onlar daha önemli geldi hep...
Ne beklediğinizle alakalı aslında mutlu olmak... Çok şey beklediğimizde mutlu olamıyoruz ve mutlu da yapamıyoruz... Çok ince ayrıntılarda boğulmamak gerek... Ama işte biz bayanlar genelde detaycı oluyoruz
O hisler kayboldu malesef
Yaşanan kötü şeylerden sonra
Ya konu dışı olacak ama ben senin oğluna bayılıyorum ya
Her gördüğümde yanımda olsada yanağını mıncırsam diyorum
Maşallah sübhanallahRabbim nazarlardan esirgesin banada nasip eylesin
Aslinda evlilikte mutlulugun sirri kadin gibi dusunup erkek gibi faaliyette bulunmak sanirim...
cnm sen evlılık konusunda cok dertlısın :)hayırdır
kııııızzzzzz kocana kötü davranıpta milletin ekmeğine yağ sürme her zorlukta daha çok bağlan kiiiiii kıskananları çatlat.Hem yazık günah ne şartlarda çalışıyo eşlerimiz belki de ben ondan kavga edemiyorum hiç ya her göreve yollarken son görüşümmüş gibi öpüp kokluyorum onu ayyyy özledimmm kocamı yahuuuuu((
Dusunuyorum da esimin beni kirdigi kadar kimse kirmadi beni, oysa ki ona hayatinda en cok yardimci olan ve en cok lazim olan insan benim,bunu anlayamiyorlar mi acaba? Keske diyorum basa donsek ve ne ben onu kirsam ne de o beni. Sen bastasin ama lutfen esini anlamaya ozen goster ve aranizda ki saygiyi hic kaybetmemeye calis emi.
Dusunuyorum da esimin beni kirdigi kadar kimse kirmadi beni, oysa ki ona hayatinda en cok yardimci olan ve en cok lazim olan insan benim,bunu anlayamiyorlar mi acaba? Keske diyorum basa donsek ve ne ben onu kirsam ne de o beni. Sen bastasin ama lutfen esini anlamaya ozen goster ve aranizda ki saygiyi hic kaybetmemeye calis emi.
Kız allah seni davul etmesin
Asıl eşim bana kötü davranıyo akıllım:):)
Yani ailesi burdayken şimdi ailesi gitti yine bana döndü
Bi yağ yakmalar bi peşimde kuyruk olmalar
Ama şu kalp bir kere kırılmış pare pare olmuş
Soğumuşum içimden gelmeyerek yapıyorum
İnşallah şu buzum bi an önce çözülür
Canım çok güzel bir noktaya değindin
Fazla bir beklenti içinde olmamak
İşin sırrı burda belkide tabi kendi adıma konuşuyorum
Bende aynen böyle yapmaya başladım
Ve resmen hafiflediğimi hissettim hem ruhen hem bedenen
Öyle bi eziyet etmişimki kendime farketmeden
Zararın neresinden dönülse kardır
Bu arada zaman çabuk geçsin ve eşinle sen bir an önce kavuşursunuz inşallah
Kız allah seni davul etmesin
Asıl eşim bana kötü davranıyo akıllım:):)
Yani ailesi burdayken şimdi ailesi gitti yine bana döndü
Bi yağ yakmalar bi peşimde kuyruk olmalar
Ama şu kalp bir kere kırılmış pare pare olmuş
Soğumuşum içimden gelmeyerek yapıyorum
İnşallah şu buzum bi an önce çözülür
Tabi aileleri bak bak bizim oglumuz ne erkek nasil davraniyo karisina demeliler ondan boyle adamlar ailelerini koyunlarina alip uyumuyolar ama
Bence insanlar evlenirken eş seçerken önceliklerini sıralayacaklar... Nasıl bir insan olmalı öncelikle bu kişi...
Benim için sadık, dürüst, içten, evine düşkün, anlayışlı, beni çok bunaltmayan, ailesine karıştırtmayan bir insan olması eşimdeki önceliklerim... Ve bunların hepsi mevcut, elbetteki insanız daha fazlasını isteriz, mesela çok romantik olsun isterdim eşim ama değil, hı şimdi romantik değil diye özel günmlerimizde bana sürpriz yapmıyor diye öncelikli özelliklerini görmezden mi geleyim... Hayır...
İşte demek istediğim şey de bu, bazı isteklerimizi önceliklerimizden sonra getirip istememeyi öğrenebiliriz.... Bence o zaman daha mutlu oluruz...
Teşekkür ederim canım, inşallah zaman çabucak geçecek ve kavuşacağım eşime, kocalarınızın kıymetini bilin diyeceğim ama klasik kaçacak... Evde tek başına yaşamak ne zormuş, eksiklikleri o kadar belli oluyor ki, onu çok özlüyorum, elim ayağım kolum yüreğim her şeyimmiş eşim benim... Bunun farkındaydım ama bu gerçekle yüzleşmek ağır geldi...
Kızlar bu konu iyi mi oldu ne?
Ara ara gelip evlilikle ilgili sorunlarımızı paylaşsak hiç fena olmayacak
Sen şimdi çok özlemişsin hasret kalmışsın ya onaBence insanlar evlenirken eş seçerken önceliklerini sıralayacaklar... Nasıl bir insan olmalı öncelikle bu kişi...
Benim için sadık, dürüst, içten, evine düşkün, anlayışlı, beni çok bunaltmayan, ailesine karıştırtmayan bir insan olması eşimdeki önceliklerim... Ve bunların hepsi mevcut, elbetteki insanız daha fazlasını isteriz, mesela çok romantik olsun isterdim eşim ama değil, hı şimdi romantik değil diye özel günmlerimizde bana sürpriz yapmıyor diye öncelikli özelliklerini görmezden mi geleyim... Hayır...
İşte demek istediğim şey de bu, bazı isteklerimizi önceliklerimizden sonra getirip istememeyi öğrenebiliriz.... Bence o zaman daha mutlu oluruz...
Teşekkür ederim canım, inşallah zaman çabucak geçecek ve kavuşacağım eşime, kocalarınızın kıymetini bilin diyeceğim ama klasik kaçacak... Evde tek başına yaşamak ne zormuş, eksiklikleri o kadar belli oluyor ki, onu çok özlüyorum, elim ayağım kolum yüreğim her şeyimmiş eşim benim... Bunun farkındaydım ama bu gerçekle yüzleşmek ağır geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?