Evlilik nasıl birşey ?

Canım çok güzel bir noktaya değindin
Fazla bir beklenti içinde olmamak
İşin sırrı burda belkide tabi kendi adıma konuşuyorum
Bende aynen böyle yapmaya başladım
Ve resmen hafiflediğimi hissettim hem ruhen hem bedenen
Öyle bi eziyet etmişimki kendime farketmeden
Zararın neresinden dönülse kardır
Bu arada zaman çabuk geçsin ve eşinle sen bir an önce kavuşursunuz inşallah

O hisler kayboldu malesef
Yaşanan kötü şeylerden sonra

kııııızzzzzz kocana kötü davranıpta milletin ekmeğine yağ sürme her zorlukta daha çok bağlan kiiiiii kıskananları çatlat.Hem yazık günah ne şartlarda çalışıyo eşlerimiz belki de ben ondan kavga edemiyorum hiç ya her göreve yollarken son görüşümmüş gibi öpüp kokluyorum onu ayyyy özledimmm kocamı yahuuuuu ((

Ya konu dışı olacak ama ben senin oğluna bayılıyorum ya
Her gördüğümde yanımda olsada yanağını mıncırsam diyorum
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan esirgesin banada nasip eylesin

Allah razi olsun canim...

rabbim tum isteyenlere versin isallah...

ama evliligin en karli yani cocuk bence

Dusunuyorum da esimin beni kirdigi kadar kimse kirmadi beni, oysa ki ona hayatinda en cok yardimci olan ve en cok lazim olan insan benim,bunu anlayamiyorlar mi acaba? Keske diyorum basa donsek ve ne ben onu kirsam ne de o beni. Sen bastasin ama lutfen esini anlamaya ozen goster ve aranizda ki saygiyi hic kaybetmemeye calis emi.

Kız allah seni davul etmesin
Asıl eşim bana kötü davranıyo akıllım:):)
Yani ailesi burdayken şimdi ailesi gitti yine bana döndü
Bi yağ yakmalar bi peşimde kuyruk olmalar
Ama şu kalp bir kere kırılmış pare pare olmuş
Soğumuşum içimden gelmeyerek yapıyorum
İnşallah şu buzum bi an önce çözülür

soylediklerinin hepsine yurekten katiliyorum ve icim ciz etti okuyunca keskeler hep bir iz olacak galiba icimizde yillar gecsede

Canımsın ya sanki içimi okudun yemin ederim
Şuan yanımda olsaydın seni tebrik ederdim
Bi yandanda hüzünlendim keşke başa dönsekk

Tabi aileleri bak bak bizim oglumuz ne erkek nasil davraniyo karisina demeliler ondan boyle adamlar ailelerini koyunlarina alip uyumuyolar ama

Oysaki bir teşekkür bir tatlı sözcük bi buse bana yetecekti
Ailemle ilgilendin onları ağırladın bir ayımızı onlarla geçirdin diye şu saydıklarımı yapsaydı
Her şey farklı olabilirdi bunları yapmak zorundayım zaten gibi davranmasaydı
Her şey çok güzel olacaktı biz yine aynı biz olacaktık ama mahvetti...

Bence insanlar evlenirken eş seçerken önceliklerini sıralayacaklar... Nasıl bir insan olmalı öncelikle bu kişi...

Benim için sadık, dürüst, içten, evine düşkün, anlayışlı, beni çok bunaltmayan, ailesine karıştırtmayan bir insan olması eşimdeki önceliklerim... Ve bunların hepsi mevcut, elbetteki insanız daha fazlasını isteriz, mesela çok romantik olsun isterdim eşim ama değil, hı şimdi romantik değil diye özel günmlerimizde bana sürpriz yapmıyor diye öncelikli özelliklerini görmezden mi geleyim... Hayır...

İşte demek istediğim şey de bu, bazı isteklerimizi önceliklerimizden sonra getirip istememeyi öğrenebiliriz.... Bence o zaman daha mutlu oluruz...

Teşekkür ederim canım, inşallah zaman çabucak geçecek ve kavuşacağım eşime, kocalarınızın kıymetini bilin diyeceğim ama klasik kaçacak... Evde tek başına yaşamak ne zormuş, eksiklikleri o kadar belli oluyor ki, onu çok özlüyorum, elim ayağım kolum yüreğim her şeyimmiş eşim benim... Bunun farkındaydım ama bu gerçekle yüzleşmek ağır geldi...

buz değildir o :))) gururdur bence
sende boşver buzu falan yakın davran belli ki pişman olmuş bidaha aynısını yaparsa buzlanırsın :))

Tabi aileleri bak bak bizim oglumuz ne erkek nasil davraniyo karisina demeliler ondan boyle adamlar ailelerini koyunlarina alip uyumuyolar ama

Ya şuan bu topikteki herkes beynimi okuyor galiba
Ancak bu kadar olur
Yoksa herkes benimle aynı dertten mi müzdarip
Asıl erkeklik o mu olmalıki:'(

Kızlar bu konu iyi mi oldu ne?

Ara ara gelip evlilikle ilgili sorunlarımızı paylaşsak hiç fena olmayacak

ne güzel yazmışsın aynen böyle yapmak gerekiyor bende romantik olsun isterdim en azından sevgililik ve nişanlılık dönemimizdeki gibi ama olmuyor ne yapayım şimdi karalar mı bağlayayım varsın olmasın beni ne kadar sevdiğinden emin olduktan sonra...İnşallah tez zamanda kavuşursun bende hep asker yolu beklemek isterdim bekarken allah bana asker gibi eş verdi ömür boyu bekleyeyim diye :)))beklemek çok zor ama belki de yol gözlediğimiz için bu kadar bağlıyız bilmiyorum ki bende :)))

Birbirimizi anliyoruz ki su an burdayiz,hepimizin derdi ayni kalp kirikligi,her seyi unutuyorum da su kalp kirikliklarina bir cozum bulamadim,bes para etmeyen kadinlari esleri el ustunde tutuyor ya,bizlerin bir kiymeti olmuyor neden? Bencil degiliz deger veriyoruz ya al iste boyle kalp kiriklariyla yasamaya devam ederiz.

Kızlar bu konu iyi mi oldu ne?

Ara ara gelip evlilikle ilgili sorunlarımızı paylaşsak hiç fena olmayacak

Gerçekten arada bir gelip böyle kaynatsak süper olur
İçimi döktüm resmen yaa ohh bee içim aydınlandı
ALLAH Sizlerden razı olsun
Çok makbule geçti

Sen şimdi çok özlemişsin hasret kalmışsın ya ona
Biz yüz göz olmuşuz iyice uff ara vermek gibi bir şey olsa evliliktede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…