- 28 Eylül 2011
- 405
- 2
- 116
- 36
- Konu Sahibi sezengunay
-
Birbirimizi anliyoruz ki su an burdayiz,hepimizin derdi ayni kalp kirikligi,her seyi unutuyorum da su kalp kirikliklarina bir cozum bulamadim,bes para etmeyen kadinlari esleri el ustunde tutuyor ya,bizlerin bir kiymeti olmuyor neden? Bencil degiliz deger veriyoruz ya al iste boyle kalp kiriklariyla yasamaya devam ederiz.
ne güzel yazmışsın aynen böyle yapmak gerekiyor bende romantik olsun isterdim en azından sevgililik ve nişanlılık dönemimizdeki gibi ama olmuyor ne yapayım şimdi karalar mı bağlayayım varsın olmasın beni ne kadar sevdiğinden emin olduktan sonra...İnşallah tez zamanda kavuşursun bende hep asker yolu beklemek isterdim bekarken allah bana asker gibi eş verdi ömür boyu bekleyeyim diye :)))beklemek çok zor ama belki de yol gözlediğimiz için bu kadar bağlıyız bilmiyorum ki bende :)))
Sen şimdi çok özlemişsin hasret kalmışsın ya ona
Biz yüz göz olmuşuz iyice uff ara vermek gibi bir şey olsa evliliktede
biraz genelleme yapmışsın sanki 5 para etmez kadınlaar derken beni kocam el üstünde tutuyo diye 5 para etmezmi oluyorum yani???? bencil olmasan böyle bi genelleme yapmazsın bence
mervecim sana da özelden yazmıştım bilgin olsun dertleşmek yada fikir istersen paylaşırım kendi fikirlerimi
biraz genelleme yapmışsın sanki 5 para etmez kadınlaar derken beni kocam el üstünde tutuyo diye 5 para etmezmi oluyorum yani???? bencil olmasan böyle bi genelleme yapmazsın bence
mervecim sana da özelden yazmıştım bilgin olsun dertleşmek yada fikir istersen paylaşırım kendi fikirlerimi
mervemm seni eşini ikna et özel harekata geçsin o da bol bol ara verirsiniz hasret kalırsınız birbirinize :))) sizin il dışı yada uzun süreli görevleriniz olmuyo mu.Ben ayda 15 gün göremediğim için galiba kanım kaynıyo adama birazda hormonlar değişti galiba :)))
Yanlis anlama sana yonelik bir sey yazmadim,komsularim var alis veristen basini kaldiramayip eslerine bir kap yemek yapmayan,adamlari sadece para icin kullanan ama esleri tarafindan el ustunde tutulan kadinlar var, onlara yonelik yazdim aksi halde seni tanimam etmem,sen neden bu kadar tepki verdin ki?
Canım arkadaşın kastettiği şu
Hani bazı kadınlar ne ev işi yapar ne temizlik
Yemek yapmaktan bihaber eşinin ailesine karşı saygısız
Hani acaba böyleleri daha mı kıymetli oluyo demek istedi
Sen yanlış anlama tamam canım teşekkür ederim mesajın bana gelmedi daha
Canım nasıl buradaki arkadaşı tanımıyorsun, bence çevrendeki böyle tipleri de pek tanıdığından emin olma, bilemezsin ki evlilikleri nasıl? Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler... Varsan baksan bin tane dert yanar o kadınlar da....
Hakli olabilirsin kimsenin icinde ne yasadigini bilemeyiz
Yanlis anlama sana yonelik bir sey yazmadim,komsularim var alis veristen basini kaldiramayip eslerine bir kap yemek yapmayan,adamlari sadece para icin kullanan ama esleri tarafindan el ustunde tutulan kadinlar var, onlara yonelik yazdim aksi halde seni tanimam etmem,sen neden bu kadar tepki verdin ki?
onların eşleri de muhtemelen aldatıyodur onları valla ben annemden gördüklerimi uyguluyorum kendi eşimde de ben tecrübesiz olabilirim ama örnek aldığım 38 yıllık bi evlilik var ki ben daha annemle babamı hiç tartışırken görmedim ona dayanarak bu kadar emin konusuyorum herşey kadında bitiyor ne kadar az trip dırdır o kadar iyi geçim bunu gördüm bunu bilirim ha ufak tefek şeyler illaki olur mesela bi arkadas cezadan bahsetmiş şimdi eşin cinselliği çok seviyosa eşini cinsellikle cezalandırmayacaksın ben eşime sarılmadan uyumam mesela hatta eşim bazen daralır ahtapot gibi sardın beni der :)) ama kırgınlığım olduğu zaman sarılmam ona o da anlar ama ne trip yaparım ne küserim sadece ufacık bişey erkeğe kırgınsan bile sessiz sedasız belli edeceksin vicdan yapıyolar çünkü..Annem kocana yatağına küsersen kocanı reddedersen hakkımı helal etmem dedi gerçi o duruma hiç gelmedik allah da getirmesin ama böyle yaparak sadece kendinden uzaklaştırırsın eşini ve olan yine kendine olur ,erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar sen ayrıntılarda boğuşurken o ne olduğunu anlamaz bile.....
Ceza derken cinselliği kastetmemiştim ben de o konuda çok karşıyım, yatağa küs girilmemesi taraftarıyım.Sevdiği bir yemeği yapmamak olabilir,onunla birlikte maç izlememek olabilir, gün içinde daha az aramak ya da normal rutininiz olan bir şeyi eksik yapmaktı kastım...Yatağa gelene kadar zaten durumu toparlandığını söyler uygulayan arkadaşlarım.Tabi ki herkesin kendi hayatı bilemedim:44:
Ceza derken cinselliği kastetmemiştim ben de o konuda çok karşıyım, yatağa küs girilmemesi taraftarıyım.Sevdiği bir yemeği yapmamak olabilir,onunla birlikte maç izlememek olabilir, gün içinde daha az aramak ya da normal rutininiz olan bir şeyi eksik yapmaktı kastım...Yatağa gelene kadar zaten durumu toparlandığını söyler uygulayan arkadaşlarım.Tabi ki herkesin kendi hayatı bilemedim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?