- 9 Ağustos 2013
- 116
- 6
- 38
- Konu Sahibi Handecelik
-
Erkek arkdaşım 27,ben 19 yaşındayım.En önemli bilgiyi vermemişsiniz. Yaşlarınız kaç ki?
Bende öyle düşünüyorum.Bana kalsa en az 23 te evlenmek en iyisi.Erkek arkadaşımda evlenmesek bile en azından adını koyalım diyor yani söz nişan gibi.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Canım bence sen en azından 20yi geçince evlenin yani onun 30lu yaşlarında evlenmesi tuhaf birşey değilki sonuçta erkeklern kadınlar gibi çocuk yapma konusunda da bir sınırı yok..
Onların kültürleri benim aileme göre çok farklı.Onlarda çok normal evlenmek.Ama anlatamıyorum bunu.Erkek arkadaşınız olgunlaşmamış, ayakları yere basmayan biri.
Yoksa 19 yaşında bir kızın evlenmesinin çok da uygun olmadığını nasıl bilmesin o yaşta?
Haklı falan değiller ne o ne ailesi.
Erkek arkdaşım 27,ben 19 yaşındayım.
Bu sene üniversiteyi kazandım.Okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz?
E o zaman sizin önünüzde daha baya bir yol var. Önce kendi ayaklarınız üzerinde durun, bence sonra evlenin.Bu sene üniversiteyi kazandım.
Evet korkusu var.Yeni ortam yeni arkadaşlar korkutuyor onu.Ama güvensizliği yok.Güven sorunu olsaydı buraya kadar gelemezdik.Çünkü gerçekten ilişkide en önemli unsur güven.Evlenmek istemesi yeni olan bir şey değil.Hep istiyordu ama ben 2 yıla kadar ancak erteletebildim.E o zaman sizin önünüzde daha baya bir yol var. Önce kendi ayaklarınız üzerinde durun, bence sonra evlenin.
Açıkçası şimdi anladım sevgilinizin neden etekleri tutuştu. Üniversite kazandınız ya, orda yeni bir çevrede aklınızı çelmesinler diye adı konulsun istiyor. Bu güvensizlik de beni deli ediyor. Sevgilinizin eğitim durumu da üniversite değilse bu baskılar baya bir artacak haberiniz olsun.
bu durumda 19 yaşında bir kızla çıkması da doğru değil ayrılsınlar mıErkek arkadaşınız olgunlaşmamış, ayakları yere basmayan biri.
Yoksa 19 yaşında bir kızın evlenmesinin çok da uygun olmadığını nasıl bilmesin o yaşta?
Haklı falan değiller ne o ne ailesi.
Evet korkusu var.Yeni ortam yeni arkadaşlar korkutuyor onu.Ama güvensizliği yok.Güven sorunu olsaydı buraya kadar gelemezdik.Çünkü gerçekten ilişkide en önemli unsur güven.Evlenmek istemesi yeni olan bir şey değil.Hep istiyordu ama ben 2 yıla kadar ancak erteletebildim.
Bence doğru değil zaten.bu durumda 19 yaşında bir kızla çıkması da doğru değil ayrılsınlar mı
19 yaşında üniversiteyi yeni kazanmış bir kızın evliliğe hazır olmasını bekleyemiyorsa o zaman 19 yaşında bir kızla çıkmamalı.bu durumda 19 yaşında bir kızla çıkması da doğru değil ayrılsınlar mı
Oda kıskanç biri bende.İşini değiştirip başka şehire gitme planları vardı.Ama ben istemiyordum.İstemiyorum diyede vazgeçti.Ayrıca biz farklı şehirlerdeyiz.Artık zor olmaya başladı hep ayrı kalmak.Gerçekten erkek arkadaşıma hem güveniyorum hem de niyetini biliyorum.Haklısınız evlilik gibi güzel birşeyin iki tarafında tam hazır olduktan sonra yaşanması gerekir.Güven sadece sana güven değil, birazcık da kendine güveni yok. Yeni ortam yeni arkadaşlar neden korkutsun ki öbür türlü. O zaman o iş değiştirecek olsa sen yeni iş yerinde ya çok güzel kızlar varsa diye karalar bağlayacak mısın? Sadece adı konulsun dediğine bakma o ad konulduktan sonra uzatmak olmaz diye baskı gelecek. Bence bu kadar güzel bir olay iki taraf da tamamen hazır olduktan sonra olmalı, bir tarafın baskısı ile değil. Eğer bekleyemeyecekse kendinden 8 yaş küçük biri ile bir ilişkiye girmeyecekti o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?