- 9 Ağustos 2013
- 116
- 6
- 38
- Konu Sahibi Handecelik
-
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:)19 yaşında hayatın ennn güzel dönemindesin.
bak daha üniversite hayatı var önünde pırıl pırıl.
evlenmek için çok erken bir yaş 19. emin ol öyle göründüğü gibi laylaylom bir durum yok evlilikte. hiç ananı, babanı kırıp ta üzme.
madem seni seviyor okulunun bitmesini en azından 4.sınıfa geçmeni beklesin. sen de kendine göre iş planlarını yapmış olursun, ayakların yere daha sağlam basar, kararların daha net olur.
o adını koyma olayları da inan ilişkiyi gerer durur, adı var işte aşk, sevgi. yani ben de öyle çooook modern bi gün onla bi gün bunla bi tip değilim ama o yüzük takılıp ta hele hele aileler işin içine girdi mi inan çok sıkıntı yaşarsın süreç uzadıkça.
konuş, anlat ona planlarını. en güzel yıllarında bu büyük sorumlulukla boğuşma.
Tek sorun şu an benim aileme konuyu nasıl açacağım.Kendimi tam hazır hissediyo muyum evlilik için ondanda emin değilim.Gerçekten büyük bi sorumluluk.Off ya su felaket senaryolariniza var ya bitiyorum. Yasinda herhangi bir sorun gormuyorum. Okulunu da evliyken oku. Yasin o kadar da kucuk degil. simdi soz nisan derken 1 sene sonra 20 yasinda evlenirsiniz sanki ne var ki bunda? Evlenmek istemeyip seni oyalamasi daha mi iyi yani? Ne guzel evlenmek istiyor. Eger yeterince de taniyorsan kendine de guveniyorsan evlen gitsin. 4 5 yil cocuk yapmazsin, benim su an istedigim yasta sen de istersin. Bazen erken evlilik büyük sans oluyor. Ben birlikteliginizi saglamlastirmaniz ve bir an once adini koymaniz yanlisiyim.. hakkinizda hayirlisi olsun inşallah...
Evet sorumlulugu fazla ama abartilacak bir sey de yok bence. Esiniz anlayisliysa cok rahat olursunuz. Cok sukur ben de okuyordum evlenirken ama hic zorlanmadim, o sorumlulugu hissetmedim, ne bileyim bana evlilik o kadar ağır bi sey gelmedi cok şükür. Insallah hep boyle olur. ailenize de kisaca böyle biri var tanışmak istiyorlar dersin. Heralde normal karsilarlar.. bi söz kesersiniz hic olmazsa.. insan sevdiginin yaninda olmak ister. Uzun yillar iliskiyi de etkiliyor..Tek sorun şu an benim aileme konuyu nasıl açacağım.Kendimi tam hazır hissediyo muyum evlilik için ondanda emin değilim.Gerçekten büyük bi sorumluluk.
Erkek arkdaşımın bana karşı olan sevgisinden,güveninden hiç şüphem yok.Ama içimde hep korku var.Bu korkuyu yenemiyorum bi türlü.Ayrılacakmışız gibi geliyor.Eğer onun dediği gibi olmazsa benden ayrılmasından çok korkuyorum.Canim en basindan biliyordu zaten aranizdaki yas farkini, hem sen en basinda soylemissinde soyliycegini.
Bence bunlari da soyle ona.
Eger gercekten seviyorsa 3-4 yil beklemekte bir sakinca gormez.
Benim cevremde cok sizin iliskiniz gibi olan arkadaslarim vardi. Bi arkadasimi sevgili 11 yil beklemisti, kiz egitimini tamamen tamamlamak istedi cunku. Meslegini eline aldi ve evlendiler.
Onun icin sen takma bu kadar, ona soyle bunlari seviyorsa bekler, sevmiyorsada ben o kadar bekleyemem der ki boyle bir sey olursada yolun basinda donmek sizin icin en iyisi olmus olur.
Bizde sevgilimle cok yeniyiz suan ama ciddiyiz, simdiden ben soylemeden kendi dedi bana meslegimi elime almami ve yasimin gelmesini beklememiz gerektigini.boyle de olmali zaten.
Beyfendi beni bekleyemiycek diye daha kendim olgunlasmamisken, ilerde basimin agrimamasi icin saglam adimlar atmaliyiz.
Yani kisacasi SEVEN BEKLER...
Off ya su felaket senaryolariniza var ya bitiyorum. Yasinda herhangi bir sorun gormuyorum. Okulunu da evliyken oku. Yasin o kadar da kucuk degil. simdi soz nisan derken 1 sene sonra 20 yasinda evlenirsiniz sanki ne var ki bunda? Evlenmek istemeyip seni oyalamasi daha mi iyi yani? Ne guzel evlenmek istiyor. Eger yeterince de taniyorsan kendine de guveniyorsan evlen gitsin. 4 5 yil cocuk yapmazsin, benim su an istedigim yasta sen de istersin. Bazen erken evlilik büyük sans oluyor. Ben birlikteliginizi saglamlastirmaniz ve bir an once adini koymaniz yanlisiyim.. hakkinizda hayirlisi olsun inşallah...
Bizde uzağız.Erkek arkadaşımda artık dayanamadığı için evlenip her zaman birlikte olalım diyor.Benim daha okulum var.Evlilik okul birlikte yürür mü?Kafam çok karışık.OYYY yasın küçük canıım yahoş bnde 23 yasımdayım 1 yıllık evliyim 5 yıl gorustuk uzaklıktan dolayı hasrete dayanamadık ailesıde tanıyordu evlendık sukur coook da mutluyuz ..yani suan yasanmıslıklarınız sevgı bagınız bılemem ama en azından 20 yasını gecıp hatta meslegını ele alıp evlenmenı onerırım evlenınce hersey aynı olmaz..
Ohooo sizin evlenmenize daha cok varBu sene üniversiteyi kazandım.
Genel olarak herkesin fikri sizinle aynı.Gerçekten çok haklısınız.Bir yandan geleceğim söz konusu bir yandan sevdiğim kişi.Ortada sevgi oluncada insan kendine söz geçiremiyor.Ben zaten zayıf biriyim bu konuda duygularıma yenik düşüyorum.okulunu da evliyken oku demişsiniz, bu o kadar kolay mı sizce? 20 yaşında evlenmek normal mi? hemde önünde pırıl pırıl uzanan bir gelecek ve kendi ayakları üzerinde durma imkanı varken? adını koymak da ne parmağa bir yüzük takınca adı konulmuş mu oluyor aileler tanışınca tamam oldu bitti mi? o yüzük parmaktan çıkamıyor mu adı konulmadan olmuyor mu?
konu sahibi arkadaşım, benim şahsi görüşüm kesinlikle evlenme, adam seni çok seviyorsa paşa paşa 3 4 sene beklicek ki başta kabul etmiş. mis gibi üniversite kazanmışsın önünde uzanan çok güzel yıllar var karşına çıkacak ne fırsatlar olacak kaçırma bu şansını
Ben de okurken evlendim. Piril pırıl hir hayatım yine oldu cok şükür her türlü imkana sahibim yine ve yine istedigim zaman istedigim kisilerle geziyorum tozuyorum, istediğim zaman meslegimi yapabilirim. Yani o kadar abartilacak bir olay olmadığını söylüyorum..okulunu da evliyken oku demişsiniz, bu o kadar kolay mı sizce? 20 yaşında evlenmek normal mi? hemde önünde pırıl pırıl uzanan bir gelecek ve kendi ayakları üzerinde durma imkanı varken? adını koymak da ne parmağa bir yüzük takınca adı konulmuş mu oluyor aileler tanışınca tamam oldu bitti mi? o yüzük parmaktan çıkamıyor mu adı konulmadan olmuyor mu?
konu sahibi arkadaşım, benim şahsi görüşüm kesinlikle evlenme, adam seni çok seviyorsa paşa paşa 3 4 sene beklicek ki başta kabul etmiş. mis gibi üniversite kazanmışsın önünde uzanan çok güzel yıllar var karşına çıkacak ne fırsatlar olacak kaçırma bu şansını
üniversite okuyorsun degılmı ? yanı ben o duyguyu ıyı bılıyorum daha sınavlar bıtmeden dugunum oldu sonrasındada sınava gittim... ve hala dıplomayı alamdım.ortalama yuzunden.. evlenınce pısman oluyosun..Bizde uzağız.Erkek arkadaşımda artık dayanamadığı için evlenip her zaman birlikte olalım diyor.Benim daha okulum var.Evlilik okul birlikte yürür mü?Kafam çok karışık.
Bu sene başlayacağım üniversiteye.Evlenince her şey farklı oluyordur zaten.Sevgiliyken yaşanan şeyler evlenince bitiyordur bence.Buda beni çok korkutuyor.üniversite okuyorsun degılmı ? yanı ben o duyguyu ıyı bılıyorum daha sınavlar bıtmeden dugunum oldu sonrasındada sınava gittim... ve hala dıplomayı alamdım.ortalama yuzunden.. evlenınce pısman oluyosun..
daha yeni baslayacaksan uzgunum ama sonu gelmıs olabılır ılıskınızınBu sene başlayacağım üniversiteye.Evlenince her şey farklı oluyordur zaten.Sevgiliyken yaşanan şeyler evlenince bitiyordur bence.Buda beni çok korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?