- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ablan kısaca senın paran senındırMerhaba arkadaşlar ,
Yeniden konu açıyorum ama sizin değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Özellikle çalışan hanımlar evlilikte harcamalar ve kasa ortak mı ? Tabi herkesin kasası kendine onu sorgulamıyorum asla yanlış anlaşılmasın . Mesela ben çalışıyorum eşimde Çalışıyor ikimizde orta halliyiz . Benim ablama emanet ettiğim bir milyar kıyıda birikmiş param vardı . Evlenmeden önce emanet etmiştim . Benim kart borcum var (3000 TL kadar bşr rakam ) onu da kıyıdaki paradan ödemek istedim . Ablama o para Lazım ödeme yapacağım dedim . Ablamda bana "" eşin ne güne duruyor o ödesin senin kartını sen niye ödüyorsun madem kocan ödesin "" dedi .
Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Abla da kendi kocasinin borcunu odemis olsa ne gulerimYalnız bana da öyle geldi yani parayı ablaya emanet etmek de saçma bence :)
Geçmişe dönüktü benşm kişisel tek kullandığım kartŞimdi ben de çalışıyorum eşimde paramız ortak yerde bırıkır. Gerekli ödemelerimiz var onlar çıktıktan sonra ne lazımsa beraber gidip alırız.
Bu 3000 lik kart borcu evlnmeden öncemıydı evlenırken mı oldu ?
Ablanda ne akıllı senın kartın kocan ödesinmiş .
Çok eskiden evlenmeden vermiştimEşlerin gelir giderleri ortak olur tabii. Ama siz kendinize ayrı biriktirdiğiniz parayı niye ablanıza verdiniz ? Kendiniz bankada hesap açıp orda biriktirseydiniz? Kart borcu İçin olmasa da ablanızdaki paranızı alın, kendi adınıza bankaya yatırın.
Pes artıkGeçmişe dönüktü benşm kişisel tek kullandığım kart
1 milyar değildi birax daha yüksek bir meblağ emanet etmiştim zamanında evlenmeden önce1 milyarın nesini emanet ettiniz bir de? 1000 tl olan 1 milyar değil mi bu?
Ablan parayı niye geri vermiyorMerhaba arkadaşlar ,
Yeniden konu açıyorum ama sizin değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Özellikle çalışan hanımlar evlilikte harcamalar ve kasa ortak mı ? Tabi herkesin kasası kendine onu sorgulamıyorum asla yanlış anlaşılmasın . Mesela ben çalışıyorum eşimde Çalışıyor ikimizde orta halliyiz . Benim ablama emanet ettiğim bir milyar kıyıda birikmiş param vardı . Evlenmeden önce emanet etmiştim . Benim kart borcum var (3000 TL kadar bşr rakam ) onu da kıyıdaki paradan ödemek istedim . Ablama o para Lazım ödeme yapacağım dedim . Ablamda bana "" eşin ne güne duruyor o ödesin senin kartını sen niye ödüyorsun madem kocan ödesin "" dedi .
Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Eşimden para ayırmıyorum evlenmeden önce birikim yapmıştım Güvenli yerim olmadığı için de ablama emanet ettim sonrasında da geri isteyemedim bir türlüPes artık
Madem eşinden para ayrııyosun .
Kendı borcuunu kendın öde.
Dip Not: Çekirdek Ailesel bilgilerini başka kişilere aktarma .!
Hava da bulut sen o parayı unut bence.Eşimden para ayırmıyorum evlenmeden önce birikim yapmıştım Güvenli yerim olmadığı için de ablama emanet ettim sonrasında da geri isteyemedim bir türlü
Parayı eşin ödesin ayrı gayrı olmaz diyo da neden kardeşinin parasını alıyo eşine ver ayrı gayrı olmaz deseydi. Adama borcumu öde ayrı gayrı olmaz diyosan sen niye paranı ablana veriyosun?
Evlenmeden önce emanet etmiştim soruyu dikkatli okumadınız galibaParayı eşin ödesin ayrı gayrı olmaz diyo da neden kardeşinin parasını alıyo eşine ver ayrı gayrı olmaz deseydi. Adama borcumu öde ayrı gayrı olmaz diyosan sen niye paranı ablana veriyosun?
Ablam brnim parama dokunmaz o konuda içim rahatHava da bulut sen o parayı unut bence.
Al paranı öde borcuunu geri kalanıda anlat eşine durumu ödyın .
Evlilikte ayrı gayrı olmaz.
Hay aklınla bin yaşa 1 milyar yazınca ooo iyi para dedim ama bu eski parayla harbiden ne emanetmiş1 milyarın nesini emanet ettiniz bir de? 1000 tl olan 1 milyar değil mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?