- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bence borcu ödememek için demiştir sadece, oyalıyor belki de vermemek ya da geciktirmek içinNe saçma bir cevap
Eşiniz kendi borcunu size ödetmeye kalkışsa eminim karşı çıkardı ama sizin borcunuz olduğu için böyle yorum yapabiliyor
Yakında çalışma eşin değil mi sana baksın der ablanız belli
Ben olsam kendi borcumu kendim öderdim eşim yokken yapmışım o borcu niye o ödesin?
Arkadaşlar ,
Ablam benim paramı oturup yiyecek birisi değil . O konuda güvenim olmasa zaten para emanet etmem .
Bence borcu ödememek için demiştir sadece, oyalıyor belki de vermemek ya da geciktirmek için
Merhaba arkadaşlar ,
Yeniden konu açıyorum ama sizin değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Özellikle çalışan hanımlar evlilikte harcamalar ve kasa ortak mı ? Tabi herkesin kasası kendine onu sorgulamıyorum asla yanlış anlaşılmasın . Mesela ben çalışıyorum eşimde Çalışıyor ikimizde orta halliyiz . Benim ablama emanet ettiğim bir milyar kıyıda birikmiş param vardı . Evlenmeden önce emanet etmiştim . Benim kart borcum var (3000 TL kadar bşr rakam ) onu da kıyıdaki paradan ödemek istedim . Ablama o para Lazım ödeme yapacağım dedim . Ablamda bana "" eşin ne güne duruyor o ödesin senin kartını sen niye ödüyorsun madem kocan ödesin "" dedi .
Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Siz evli değil misiniz? Ablada para durmasının amacı ne? Kocanıza mı güvenmiyorsunuz?Merhaba arkadaşlar ,
Yeniden konu açıyorum ama sizin değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Özellikle çalışan hanımlar evlilikte harcamalar ve kasa ortak mı ? Tabi herkesin kasası kendine onu sorgulamıyorum asla yanlış anlaşılmasın . Mesela ben çalışıyorum eşimde Çalışıyor ikimizde orta halliyiz . Benim ablama emanet ettiğim bir milyar kıyıda birikmiş param vardı . Evlenmeden önce emanet etmiştim . Benim kart borcum var (3000 TL kadar bşr rakam ) onu da kıyıdaki paradan ödemek istedim . Ablama o para Lazım ödeme yapacağım dedim . Ablamda bana "" eşin ne güne duruyor o ödesin senin kartını sen niye ödüyorsun madem kocan ödesin "" dedi .
Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Bir miktar yazacağıma bir milyar yazmışım . Bir miktar param vardı olacak doğrusu .
Ablam parama dokunmaz o konuda güvenim tam .
Kaç yıldır ablanızda para? 1 değil 2 olsun hani öyle emanet edecek bir miktar da değilmiş. Bilemedim çok garip geldi bana, 3 bin liralık harcama yapabiliyorsanız bin lira para değildir sizin için. Öbür ay geri koyarsınız kenara eğer birikim yapmaksa niyetiniz.1 milyar değildi birax daha yüksek bir meblağ emanet etmiştim zamanında evlenmeden önce
Evlenince geri almak zor değil diye düşünüyorumEvlenmeden önce emanet etmiştim soruyu dikkatli okumadınız galiba
Eşimden para ayırmıyorum evlenmeden önce birikim yapmıştım Güvenli yerim olmadığı için de ablama emanet ettim sonrasında da geri isteyemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?