Evlilikte nasıl olmalıyım tavsiyeleri

Darklizard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
88
37
3
Merhaba kızlar ben bi kaç ay sonra evlenicem ortada hiç bi şey yokken bile bi anda içimi bi karamsarlık kaplıyor eşim ailesine çok fazla düşkün eşya beğenirken bile öncelik onlarda oluyor bana söylenen laflarda benim kalbimi kıracak şeyler olduğunda bile sorun bende oluyor söylenen laflar ona göre normal oluyor her buluşmamızda annesine rapor veriyoruz arayıp ya da mesajla benim annem babam hiç bir şeyde sayılmıyor adları geçmiyor diyebilirim ama iş sevgiye gelince beni çok sevdiğinden bahsediyor aileme karşı da saygılı ama ister istemez kv dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ailemi hiç bir şeye karıştırmama konusunda onun ailesi her şeye dahilken. Bazen kendimi 2.planda hissediyorum kendi kendimize konuşurken her şey gayet ılımlı ve uyumlu oluyor ama mesela akşam eve gittiğinde falan konuşsak bi anda değişiyor çok sık bi şekilde annesiyle gezmeye gitmemi istiyor günlere vs sürekli onlara gidecegimizden bahsediyor evlenince beni nasıl bi hayat bekliyor onu düşünüyorum burda evli görmüş bilmiş ablalarımdan tavsiye istiyorum nişan bzma gibi bi durum yok sadece evliliğmde eşime karşı nasıl olmam gerekiyor ve anneme falan gitmemi sorun edecek mi kafamı karıştıran konular işte tavsiylere açığım

Canım bunlar daha başlangıç galiba. Senin aileni hiçbir şeye dahil etmemek ne demek. Hem eşyaları neden ailesine soruyor onlar mı oturacak o evde. Bu sorunları şimdi cozmezseniz ilerde büyüyerek devam edecek.

Canım bunlar daha başlangıç galiba. Senin aileni hiçbir şeye dahil etmemek ne demek. Hem eşyaları neden ailesine soruyor onlar mı oturacak o evde. Bu sorunları şimdi cozmezseniz ilerde büyüyerek devam edecek.
Öncelik bizde olması gerek dediğimde ailesini es geçmişim gibi düşünüyor ne yapsam da olmuyor

bombok bi hayatın olacak evi eşinin ailesi mi diziorda onlara o kadar bağlı baştan tavrını koy yaşlarınız kaç bilmiyorum ama senin kesinlikle çalışman lazım evde olsan sürekli kaynanaya hizmet modsunda olursun .baştan tavrını koy gitmicem de günlere vs çalışma durumun yoksa aradaşlarınlada görüş ailemede gidicem de arada bu devirde bu kafamı kaldı ya ben evlenirken ne kendi ailem ne onun ailesi geldi eşya almaya gelinliğe bile kimse gelmedi para bizimdi çünkü kredi çektim bn evi ben döşedim

6 sokak ötemde bütün sülalesi iki haftada bir görüyorum ben onları kv kp yanında bile 2 haftada bir gidiyorum ama benim bahanem vbar çalışyırum anca eve yetişiyorum izinliykende gitmedim bi kere hep aakdaşlarımla görüştüm ama eş de önemli eşim asla gidiceksin edeceksin demez sen çekersin kızıımm

Evlenmek istediğinize emin misiniz? Bu temalı evliliklerde kadınlar çok mutsuz oluyor. Ve ayrılmak, boşanmaktan daha kolay. Peki neden ayrılık söz konusu değil?

Berbat bir hayat seni bekliyor sinyalleri veriliyor ve sen gormek istemiyorsun.. Evlendigin zaman erkekler ailelere duskun degilken birden aileleri kiymetli oluveriyor sizinki simdiden sizi ikinci planda tutuyor aileniz yok sayiliyor. Bence kesinlikle askinizdan ölseniz bile böyle biriyle evlenmeyin cok degil bir seneye kadar pisman olacaksiniz sevginiz sayginiz hicbirseyiniz kalmayacak...

Öncelik bizde olması gerek dediğimde ailesini es geçmişim gibi düşünüyor ne yapsam da olmuyor
Arkadaşların yorumlarına katılıyorum evlenince sorunlar çözülmüş olmaz. Boyut atlamış daha da şiddetlenmiş olur. Ya size değer versin sizi ön planda tutsun ya da evlilik kararınızı tekrar düşünün.

Tek tavsiyem calisin ise gidin yoğun olun ki gün gün orta yaşlı kadinlarla dolasmayin..aksamlari yemegi orda yersiniz avantaj olur..

Neden ayrilmaniz imkansiz bile bile lades mi?

Bu sorunlar evlenmeden varsa seni elde ettikten sonra daha da büyür. Kendi evinin eşyalarında fikir sahibi olamıyorsan arkadaşların da dediği gibi zor bir hayat seni bekliyor.. bir erkek sadece eşine çocuklarına düşkün olmalı anne baba artık geri planda kalmalı..

şuan yaşadıklarınız dan farklı olmayacak.
evlenirim,degiştiririm,gitmem gelmem diye bir dünya kriter belirleseniz de herkes yapamıyor.
arkama bakmadan herşeyi bırakırdım

Bile bile lades.
Aileniz sizi birilerine ezdirdi mi bu yaşa kadar? Nedir bu hem kendinizi hem ailenizi ezdirme aşkı? Başka erkek mi yok? Evlenmeden bu haldesiniz. Evlendikten sonra değişen birşey olmayacak hatta daha üstüne gelecekler belki ailenle bile görüşmene laf edecekler sonra buraya gelip tekrar konu açacaksın bana böyle böyle yapıyorlar diye.
Kusura bakma da şu gördüklerinden sonrada evlenirsen başına gelen herşeyi hak ediyorsun. Ailene çok üzüldüm ama kendilerine sahip çıkmayan bir evlat yetiştirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…