Evlilikte nasıl olmalıyım tavsiyeleri

Aslında olacakları sen de görüyorsun. Bunları şimdiden görebildiğin için bence şanslısın. Sonradan ahh vahh da diyemezsin. aşk sevgi kalmıyor böyle evliliklerde. mutsuz olacağın bu kadar belliyken neden evlenmeye çalışıyorsun ki!

Bi erkeğin nişanlı iken nişanlısına bu kadar baskın davranması bana göre mümkün değil...

Nişanlık döneminde nişanlı olan erkekte ve ailesinde "köprüyü geçene kadar" tavrinin etkin olması lazım.

Sizin nişanlınızda bu tavrın olmaması benim aklıma cinsel birliktelik yaşadığınız ihtimalini getiriyor..Bu kız zaten benim istediğimi yapmak zorunda, vazgeçme ihtimali yok gibi düşünüyor..

Acaba nişanlınıza eşim deme sebebiniz ve nişan bozma gibi bir durum yok demenizde bu neden kaynaklı mı?

Not: Sebep ne olursa olsun vazgeçin bu adamdan

Bu soruyu eşine sormalısın

Kv ile aynı şehirde yılda 3-4 görüşerek 12 yıl geçirdim

Ama eşim annenle gezmeye git asla demez deseydi de evlenmezdim

Ailene ne sıklıkla giderim annenle güne gitmem demediniz mi hiç

Bu aşk evliliği değil de gelin alıyoruz kafası!
Sankı manavdan karpuz alır gibi seçerler hımmm işimize yarar mı??
Evimin temizliğini yapsın, hergün gelip gönlümüzü hoş etsin, işlerimizi görsün,yanımda canta gibi gezdireyim ohh bir de oğlumun gönlünü hoş etsin işini yapsın! Bu başka bir sey degil.
Ikı gün sonra konu acarsın buraya kv benı temızlıge cagrıyor!! Evime karısıyor!!! Her gün onlara gitmemizi istiyor!! Bla bla bla
Fragmanı vermişler sen hala nasıl davranmalıyım diyorsun. Gecmiş olsun şimdiden

yol yakınken vazgeçmeni tavsiye ederim. Evlenmeden bu şekilde olan biri evlenince bu halinin kaç katı olacak farkındamısın ??? Bazen bazı şeyleri göz göre göre yapıyoruz aslında ve vazgeçmiyoruz. Sonra ben biliyordum ama neden evlendim dememek için birdaha düşünün.

Ya siz evlenme yazıyorsunuz ama kadın korunmayı bile düşünmüyo yeni konusuna bakarsanız. Yani kime neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki. Boşverin ceksin keyfi bilir.

Persembenin gelisi carsambadan belli demisler.
Off üzüldüm ya aslinda,arkadasim benim bunlari görme sansim bile yoktu ailesi uzaktaydi.
Tabi bir de gencligin verdigi körlük, cahillik vardi bir de.
Su an ki kafamla cok daha farkli olurdu hersey.
Kizimi evlendirirken böyle davranan ailelere karsi gardimi alirdim, kimse kimseden daha fazla önemli degil.
Kendinizi sakin ezdirmeyin, bazen iyilik hicbir ise yaramiyor.

Nişanlılık evliliğin fragmanıdır.
Çok zor günler seni bekliyor ve sen inatla bu günlere doğru gidiyorsun!

Eğer bu durumdan rahatsızsan evlendikten sonra bin pişman olacaksın. Yol yakınken dön derim.
Evlendikten sonra asla ve asla değişmeyecek ya ona ayak uyduracakdın ya da ömür boyu mutsuz olacaksın.

Evlendikten sonra boşanmak daha zor.
Nişan tanıma evresidir ve sizde bir çok şeyi görüyorsunuz şuan size toz pembe gelebilir ama bir ömür bu hayata hazır mısın?

Ben yerinizde olsam çoktan nişanı atmıştım

Evlenince hiçbir şey düzelmeyecek. Ama belli ki siz koşa koşa mutsuzluğa doğru gitmekte kararlısınız. Tek çareniz kv ve kocanıza tabii bir hayat sürmek. Kendim ettim kendim buldum diye çok yanarsınız ilerde bence.

Arkadaşlarlar yazmayın ya boşverin!
Konuyu açıp bir Allah'ın kuluna cevap vermemiş.. başka konularda korunmayı düşünmediğinden bahsediyor!!

Boş yere zamanımızı harcamayalım.. ne hali varsa görsün.!

Uyuz oluyorum böyle konuyu açıp sonra hiç takmayan insanlara! Herkes en saf ve samimi duygularla uzun uzun anlatsın destek versin... konu sahibinden ses seda çıkmasın!

Ya siz evlenme yazıyorsunuz ama kadın korunmayı bile düşünmüyo yeni konusuna bakarsanız. Yani kime neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki. Boşverin ceksin keyfi bilir.
Acaba hemen çocuk yaparsam düzelir, istediğimi yapar kafasında mı

O ev benim sarayım, krallığım ve buna annem dahi karışamaz. Herkes kendi sarayında, kralliginda fikirlerine vücut buldursun.
Konu kapanmıştır

Evlenme.
Pişman olacaksın
Boşanmak isteyeceksin ve o zaman da diyeceksin "boşanma durumum yok"
Burdaki insanlar bi seyşey biliyor evlebme derken.
Nişan atmak, bu adamla yürütülmeye çalışılan evlilikten 1 milyon kat daha kolaydır.
Evlenme.

Bu adamla rvlenirsen yaşamadığın sorun kalmaz.

Keşke evlenmeseydim lafını bin kerr kurarsin daha cicim ayindayken

Senin nasıl olduğunun önemi yok artık. Seni çiğ çiğ yicekler. Sen de sırf paşa gönlün çocuk sahibi olmak istiyo diye yürümeyen bı ilişkiye çocuk getiriceksin.
Çok uzucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…