Evlilikte nasıl olmalıyım tavsiyeleri

Evlenirseniz sizi çetin bir sınav bekliyor..

Evlenmek için evlenmeyin, yazmışsınız ya arada soğuyorum diye bence bu size bir işaret olabilir.

Şimdiden böyleyse ilerde çok daha kötü olacaktır. Şöyle diyeyim eşim nişanlıyken hep beni tutardı bana laf söyletmezdi şimdi ailesine laf söyletmiyor bana ailesinin yanında bile destek çıkmıyor hep onları koruyor.. ki beni kaçırmaya kalktı eşim düşün işte ben ailesi yüzünden evlenmek istemiyordum.. annesi görüşmek etmem evlenirsen demiş ona rağmen görüşmezse görüşmesin ben seviyorum diyen adam anneci oluverdi.. yani işin özü erkekler evlendikten sonra öyle bir ailesine düşüyor ki seni iyi bir hayat beklemiyor. Niye nişan atamıyorsun?

Neden nisani bozma gibi bir durumun yok onu anlamadim. Insan dunyaya bir kez geliyor oda elalemin kahrini cekmek icin degil. Sahsen bana nisanliyken esya konusunda oyle yapilsa verecegim cevsp oyle mi annenle gule gule otur demek olurdu. Ve dogrusu da bu. Sen diyosun ki donus yok o zaman 3maymunu(gormeyecek,duymayacak ve bilmeyeceksin) yapabilecegin tek sey bu. Ve asla bu tur erkekler degismiyor istedigin gibi yirtin bagir cagir asla degismez. Ve o dugun olunca da keskeler sariyor dort bir yanini. Maalesef gercek bunlar tavsiye diyosan da cocuk yapma. Ne ypa ne et asla cocuk yapma sana kisirda deseler asla yapma. Once 1 2 yil gecir duruma gore bakarsin. Insallah ben yanilirim diyorhm hakkinda hayirlisi olsun

Canim nisan bozma durumu neden yok onu anlamadim ama ilerde ya ailesine cok deger verdiginden psikolojikmen cokeceksin yada bosanacaksin cunki her zaman 2. Hatta 3. 4. Planda olacaksin iyi dusun en azindan annene gitmene karismamasi gerektigini senin kaynanana ne siklikta gitmek istedigini sen karar verecegini anlatacaksin.gercekten evlenince cok daha anneci oluyolar istersen 4 cocuk dogur yine annem fiyecek tecrubeyle sabbittir gerisini sen dusun allah yardimcin olsun
Öncelik bizde olması gerek dediğimde ailesini es geçmişim gibi düşünüyor ne yapsam da olmuyor

Bu tip erkeklerden bahseden çok mutsuz kadın tanidim tavsiyem kesinlikle evlenme çünkü onlar gibi dert yanacaksin bir süre sonra benden demesi ...

Ben olsam böyle bir erkekle evlenmem.

Benim de kv ile sıkıntılarım var ama ne evlenmeden önce ne de sonrasinda sizin anlattığınız şekilde, bu dozda asla olmadı.

Yani, normalde kv demek problem demek zaten, sizin anlattığınız durumda double problem. Ne alaka sizi günlere filan götürecek? Siz oyuncak mısınız? İstemediğiniz ortamda bulunmak zorunda değilsiniz. Hele hesap vermek zorunda hiç değilsiniz.

Siz nasıl ilerde eşim olunca yola getiririm diye düşünüyorsunuz ama nişanlınızı yola getiremezsiniz, erkekler çoğu zaman değişmiyor. Değişenlerin de eşleri ön planda oluyor.

Ya siz evlenme yazıyorsunuz ama kadın korunmayı bile düşünmüyo yeni konusuna bakarsanız. Yani kime neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki. Boşverin ceksin keyfi bilir.
Nasıl yani yeni konu mu açmış buraya yazmıyor herkes bir şeyler söylüyor.. bir de korunmayacakmış öyle mi :)))) şaka gibi valla...

Madem ayrilmayacaksin Allah kolaylik versin ayni modelin eski kasasiyla yasadim en son cinnet gecircektim.Ayrilma ve dogaya salma baska kadinlar cekmesin bari.

Nişan atmama sebebim arkamda kimsenin olmaması ve bu kişi ile nişanlanirken bile sırf bi süre konuştum diye babam yüzlerini yere egdigimi söyledi namus meselesi yaptı şimdi nisan bozsam ilk kendi babamdan damga yerim

Bizim bu kişiyle başlangıç hikayemiz biraz farklı oldu sosyal medyadan yazdığım bi şeye cevap olarak bana mesaj atmıştı bende cevap vermiştim konu biraz uzadı biz bununla uzaktan akraba çıktık sonra babam duydu işte namus meselesi yaptı kötü kadın muamelesi bile grdum öz babamdan başlangıçta istemeyerek oldu zaten benim zamanla sevdim ya da alıştım bilmiyorum kendi aramızda birebir sorun yok ama annesinin sözünden asla çıkmıyor mesela eşya konusunda ben öncelik bizde olsun demiştim öncelik bizde olacak diye anneleri geride bırakacak değiliz falan demişti bu konu üzerine tartıştık tartışma büyüdü sonra kv kendini demiş gidin siz ikiniz bakın diye neyse ki kv demiş de olsa öncelik bize bırakılmış oldu. Görümcem de bana bazı zoruma giden şeyler söylemişti onlar hakkında da nişanlımla konuşunca nesi var normal konuşmuş falan dedi ama normal değildi. Bilmiyorum geleceği düşünmek beni çok üzüyor pek mutlu olacağımı da düşünmüyorum düğünden önce ölsem falan diye dua ettim bi ara. Çocuk konusunda da bende zaten adet düzensizliği var kv falan da biliyor bunu açıkçası bende endişe ediyorum çocuğum olmazsa diye bilmiyorum çocuk olunca ne olacağını

Nişan atmama sebebim arkamda kimsenin olmaması ve bu kişi ile nişanlanirken bile sırf bi süre konuştum diye babam yüzlerini yere egdigimi söyledi namus meselesi yaptı şimdi nisan bozsam ilk kendi babamdan damga yerim
Çok üzüldüm gerçekten çok..nişanlına söylesen o atsa nişanı olmaz mı ? Ama bir de şöyle bir durum var nişanlın babanın tavrını biliyorsa seni daha da ezer gibi geldi ilerde.ne olsa arkasında kimse yok diyecek. Yani işin çok zor ama bu da babandan dolayı.

Sesini cikar ama kotu gelin olmamaya dikkat et. Senin kaynana bunlari kullanip ileride seni kotu duruma dusurmesin

Canını sokakta mı buldun evlenme daha adam annesinin eteğini bırakamamış.

Öncelikle KOCASI VE SÜLÂLESİ ILE EVLENENLER kulübüne hoş geldin diyorum. Bu anlattiklarin fragman asıl film düğünden sonra başlayacak. Sorun da yanlış olmuş evlilikte nasıl olmalı mıyim değil ; bile isteye kendi mi nasıl ateşe atabilirim? olacaktı deseydin bu anlattıklarını cevap olarak verirdim sana.

Evliyim. Üzülerek söylüyorum ki evlilik sadece aşk sevgi pembe hayallerin olduğu bir kurum değil. Anlattıkların yenilir yutulur cinstende değil. Eğer nişanlın kendine çeki düzen vermezse bu anlattiklarin sevginin ve aşkının önüne geçecek.

Düğünü erteleyip, nişanlına aynen bize anlattigin gibi durumu izah et ve düzelmesini bekle derim.

Dugun sabahı 10 kişi kahvaltı ya gidebilir,hiç abartmiyorum her akşam misafir agirlar,mutfak isigini yakmazsin..kv ile konuşacağım onunla her güne katılamam ben dediginde,ayyyyyy annem çok ozeniyor olur.donersin aksam,evde yemek yok diye cingar çıkarır..pazara,markete gidilmez anne evine gidilir.sebep gelin acimali cocuklarina;alınan evin kredisi ödeniyor...

Önce can,sonra canan demisler..dışarıdan herkes çok iyi görünecek,iyi de olabilir ler..ama senin eşin böyle davranıp sinir koyamazsa herkes istediği zaman istediği yerde ooacak..

Zor olan ne biliyor musun,böyle aile duskunu olan kocalar Cok yureksiz.. sanıyorlar ki onu hiç bırakıp gidemezsin..yeni evli olduğu.icin esinicok sevecek o uzulsun istemeyeceksin..ama bırak..

Hayatta en kiymetli olan sensin!

Gitmryecek, müsait degilim diyerek kabul etmeyeceksin.ay ayıp olur diyorsan bizim yaşadıklarımızı ň benzerlerini yaşar..kötü gelin olursun

Böyle biriyle evlenmeyi nasıl düşünüyorsun aklım almıyor daha nişanlıyken bunları görmüşsün nişanlılık zaten birbirini tanıma aşaması değil mi baktın olmuyor hayatı sana zindan edecek atarsın nişanı evlendikten sonra boşanmak zorunda kalsan baban o zaman daha mı iyi davranıcak şimdi en azından bir kez üzülürsün. Hergün onun ailesine gidilecekse o zaman senin de ailene gidilsin onun annesi akıl veriyorsa seninki de versin ne alaka ya bu erkek aileleri kendini bişey sanıyo onların annesi anne de bizim ki dış kapının mandalı mı ama bu hakkı onlara biz veriyoruz tepki göstermez aman kocamla iyi olayım gelin olunca böyle yapmak gerekiyor deyip boyun eğip kendimizi ezdirirsek daha böyle çok konu açılır ben burda okurken sinir oldum sen nasıl tahammül ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…