Evlilikte nasıl olmalıyım tavsiyeleri

Bunları sorarken cidden korkmadın mı yaşayacaklarından? Neden sesinizi çıkaramıyorsunuz şu adamlara anlamıyorum ben eşya seçmeye hiç kimseyi götürmedim evimi düzmeye gelmek istediler kabul etmedim onlara ne yani. Saf olmayın ezdirmeyin bu kadar ya. Anasının peşine takıp duracak işte sende biliyosun nasıl katlanayım diye sorman akıl alır gibi değil

Nişan bozma gibi bi durumun yoksa sesini çıkarmayıp onlara uyum sağlayacaksın.. Başka türlü olmaz.

Bu dağın sadece görünen yüzü. Bence oturup nasıl böyle bir hata yapacağım diye düşünün.

Hic guzel gunler beklemiyor sizi diyebilirim.daha simdiden anneci olduysa evlendikten sonrasini dusunemiyorum.biz kadinlarda da suc var madem o ailesi olmadan bir esya dahi alamiyor sizde cagirin annenizi.siz nisanliniza baya yuz vermissiniz.bence alin karsiniza bir bir guzel bi dille duygularinizi anlatin.ben bu sekilde bi karakterin olmasindan cekiniyorum ilerde daha kotu seyler olacakmis gibi hissediyorum diyin.baaklim ne diyecek hala hakli bulmaya calisirsa bence ayrilin.bosanmak nisan atmaktan daha zor.evlilik oyle kolay bisey degil ve nisanliyken kotu gidiyosa o evlilik keisnlikle sorun yaratir

Ne demek surekli kv istedigi olacak, ya simdiden bu isi coz esini yola getir ya da bu sevdadan vaz gec...evlenince kesinlikle duzelmez ve kv yuz buldukca daha cok isin icinde olacak..

Bahsettiginiz sekilde bir evlilikte hic olmazsaniz daha mutlu olursunuz

Seni nasıl bir hayat beklediğini görmek için evli olmaya gerek yok ki.

Adamın sana saygısı yok, bir birey değilsin onun gözünde. Kendisi de annesinin kuzusu zaten. Siz yeni bir yuva kurmaktan çok, Kv gillerin ailesinde bir çocuk olacaksınız. Keşke öz kızı gibi sevebilse de, bari sadece evin külkedisi olmasanız.

Büyüyememiş bir erkek daha... Rahatsızlıklarınızı dile getirin. Düzelmiyorsa yol verin.

Ayrılığı neden düşünmüyorsunuz? Evleneceğiniz kişi daha şimdiden size kendinizi ikinci planda hissettiriyor. Evlenince daha güzel olmuyor her şey, bu problemler daha da büyüyecek. Siz problemleri çözmek için çaba gösterirken , eşiniz bunları problem olarak bile görmeyecek,sizi dinlemeyecek hak vermeyecek. Bunları iyi düşünün. Sadece sevmek,sevilmek yetmiyor. Saygı görmek de istemiyor musunuz?

Ben de olsam bu süreçte karamsar olurdum zaten. Zira geleceğin için hiç de iyimser şeyler söyleyemeyeceğim.
Ailesine ve senin ailene saygılı ama sana değil..
Kiminle evleniyormuş biliyor mu bari?

Siz evlilik değil kölelik anlaşması imzalamak üzeresiniz.
O yüzden evlilikte verecek tavsiyem yok. Kaç kurtul..

kırım kongo kanamalı kv sendromu.
bence çok güzel bir doğum kontrol yöntemi kullan.
nişan atmamakta ısrarcı olabilirsin ama boşanacağını daha şimdiden görür gibiyim.
bu kv tipleri amacına muhakkak ulaşır. ya kölesi olacaksın. ya bu işe girmeyeceksin.

Evlilikte nasıl olacağını olman gerektiğini bence söylemeyelim de sen en iyisi evlendikten sonra nasıl olacağını görmek adına bir derdim var topiklerine bak canım

bu gün nişan bozma durumun yok ama sonra boşanma durumunda buluverirsin kendini... aileni saymayan adam seni hic saymaz ... çok gezersin kaynana çantası olarak günlerde

Sana evlenme diyemem. Ben nisanliyken kv kp cok iyiydi. Bi cok seyide ben goremedim. Iyi niyetlerine guler yuzlerine inandim diyebilirim. Benim o zaman on goremedigim problemler evlendiktensonra karsima cikti.
Ve sana %100 emin bi sekilde soyluyorum cok sikinti cekersin. Problem yasarsin. Ailenle görüşmeni yasaklamaz belki ama gorusmeni ailesi sorun ediyo diye sorun edebilir. Seni girmek istemedigin ortamlara girmek zorunda birakabilir. Sen esimle kotu olmiyim dedikce icinde kin buyutursun ailesine karsi. Senin avantajin onceden kestirebiliyosun olucaklari. Nisanliyken belli etmisler kendilerini. Sen net olmalisin. Onlar nasil net konusup simdiden annemle gunlere gidersin muhabbeti yapiyosa sende ben gunlere katilmayi sevmem dusunmuyorum gitmeyi ama bakalim dersin. Esya konusundada icine sinmeyen biseyi alma asla. Begendiysen bitti. Ben su takimi begendim de onlar farkli bisey soyledikce. Tabiki bütçeyi dusunerek. Iyi niyeti de on planda tutarak. Esin arada kalmis hissetmesin. Anneci biraz sanırım oyle hissederse yaninda durmaz gibi geld bana. Hayirlisi olsun ve kolay gelsin.
Basta dedigim gibi evlenme diyemem ama evlenmenide tavsiye etmem. Yaninda durmayan eşle cok zorluk cekersin. Esim destek olmasa napardim bilmiyorum

Son düzenleme:
Senin tavsiye almaya ihtiyacin yok ki bu durumda sorunlu olan karsi taraf zaten,sen neyini iyilestirmek istiyorsun ?

Nişanlı iken bu dediklerinizin hiçbirini yaşamayan, aksine kendi annesine yakın olmadığı söyleyen kişiler bile evlenince eşlerine karşı farklı tavirlar takiniyor, birden anne kuzusu oluveriyorlar.

Sizinki zaten herşeyi açık açık belli etmis. Şimdi bir gördüğünüz evlenince on olacak..

Yasayacaklarniz az cok belli..

Aynı sokakta otursaniz bile geceleri kv de kalacaksınız. Gündüzler zaten orda olacaksınız.

Nereye gitseniz veliniz (kv) ile gideceksiniz.

Size ve evinize alinacak herseyde kv önce fikir belirtecek, hatta onun dediği olacak.

Aileniz evinize gelemeyecek, gelirse surat asılacak.

Annenize ayda yılda bir gideceksiniz.

Bayramlarda eşinizin ve kv nizin dıdısının dıdısını ziyaret etmeden kendi anneniz ve babanızı bile ziyaret edemeyeceksiniz.

Her hangi bir olumsuz davranış sergilemeniz durumunda annenizin size akıl hocalığı yaptığı söylenecek.

Çocuk olduğunda çocuk güzel ise kendilerine çirkin ise senin ailene benzetilecek.

Çocuğun olumsuz huyları senin annen baban kardeşlerine benzerken iyi huylar hep onlara benzeyecek..

Vs....vs...

Katlanabilecek misin?
Tahammül edebilecek misin?

Neden nişan bozma diye bir durum yok, merak ettim?
Hakim karari mı bu evlilik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…