- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Darklizard
-
şu cümlenin üzerine ne desek boşnişan bzma gibi bi durum yok
Nişan bozma gibi bi durumun yoksa sesini çıkarmayıp onlara uyum sağlayacaksın.. Başka türlü olmaz.Merhaba kızlar ben bi kaç ay sonra evlenicem ortada hiç bi şey yokken bile bi anda içimi bi karamsarlık kaplıyor eşim ailesine çok fazla düşkün eşya beğenirken bile öncelik onlarda oluyor bana söylenen laflarda benim kalbimi kıracak şeyler olduğunda bile sorun bende oluyor söylenen laflar ona göre normal oluyor her buluşmamızda annesine rapor veriyoruz arayıp ya da mesajla benim annem babam hiç bir şeyde sayılmıyor adları geçmiyor diyebilirim ama iş sevgiye gelince beni çok sevdiğinden bahsediyor aileme karşı da saygılı ama ister istemez kv dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ailemi hiç bir şeye karıştırmama konusunda onun ailesi her şeye dahilken. Bazen kendimi 2.planda hissediyorum kendi kendimize konuşurken her şey gayet ılımlı ve uyumlu oluyor ama mesela akşam eve gittiğinde falan konuşsak bi anda değişiyor çok sık bi şekilde annesiyle gezmeye gitmemi istiyor günlere vs sürekli onlara gidecegimizden bahsediyor evlenince beni nasıl bi hayat bekliyor onu düşünüyorum burda evli görmüş bilmiş ablalarımdan tavsiye istiyorum nişan bzma gibi bi durum yok sadece evliliğmde eşime karşı nasıl olmam gerekiyor ve anneme falan gitmemi sorun edecek mi kafamı karıştıran konular işte tavsiylere açığım
Seni nasıl bir hayat beklediğini görmek için evli olmaya gerek yok ki.Merhaba kızlar ben bi kaç ay sonra evlenicem ortada hiç bi şey yokken bile bi anda içimi bi karamsarlık kaplıyor eşim ailesine çok fazla düşkün eşya beğenirken bile öncelik onlarda oluyor bana söylenen laflarda benim kalbimi kıracak şeyler olduğunda bile sorun bende oluyor söylenen laflar ona göre normal oluyor her buluşmamızda annesine rapor veriyoruz arayıp ya da mesajla benim annem babam hiç bir şeyde sayılmıyor adları geçmiyor diyebilirim ama iş sevgiye gelince beni çok sevdiğinden bahsediyor aileme karşı da saygılı ama ister istemez kv dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ailemi hiç bir şeye karıştırmama konusunda onun ailesi her şeye dahilken. Bazen kendimi 2.planda hissediyorum kendi kendimize konuşurken her şey gayet ılımlı ve uyumlu oluyor ama mesela akşam eve gittiğinde falan konuşsak bi anda değişiyor çok sık bi şekilde annesiyle gezmeye gitmemi istiyor günlere vs sürekli onlara gidecegimizden bahsediyor evlenince beni nasıl bi hayat bekliyor onu düşünüyorum burda evli görmüş bilmiş ablalarımdan tavsiye istiyorum nişan bzma gibi bi durum yok sadece evliliğmde eşime karşı nasıl olmam gerekiyor ve anneme falan gitmemi sorun edecek mi kafamı karıştıran konular işte tavsiylere açığım
Nişanlı iken bu dediklerinizin hiçbirini yaşamayan, aksine kendi annesine yakın olmadığı söyleyen kişiler bile evlenince eşlerine karşı farklı tavirlar takiniyor, birden anne kuzusu oluveriyorlar.Merhaba kızlar ben bi kaç ay sonra evlenicem ortada hiç bi şey yokken bile bi anda içimi bi karamsarlık kaplıyor eşim ailesine çok fazla düşkün eşya beğenirken bile öncelik onlarda oluyor bana söylenen laflarda benim kalbimi kıracak şeyler olduğunda bile sorun bende oluyor söylenen laflar ona göre normal oluyor her buluşmamızda annesine rapor veriyoruz arayıp ya da mesajla benim annem babam hiç bir şeyde sayılmıyor adları geçmiyor diyebilirim ama iş sevgiye gelince beni çok sevdiğinden bahsediyor aileme karşı da saygılı ama ister istemez kv dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ailemi hiç bir şeye karıştırmama konusunda onun ailesi her şeye dahilken. Bazen kendimi 2.planda hissediyorum kendi kendimize konuşurken her şey gayet ılımlı ve uyumlu oluyor ama mesela akşam eve gittiğinde falan konuşsak bi anda değişiyor çok sık bi şekilde annesiyle gezmeye gitmemi istiyor günlere vs sürekli onlara gidecegimizden bahsediyor evlenince beni nasıl bi hayat bekliyor onu düşünüyorum burda evli görmüş bilmiş ablalarımdan tavsiye istiyorum nişan bzma gibi bi durum yok sadece evliliğmde eşime karşı nasıl olmam gerekiyor ve anneme falan gitmemi sorun edecek mi kafamı karıştıran konular işte tavsiylere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?