- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
7. Yılımda oğlumu doğurdum. 27 yaşındaydım. Bizim de maddi sıkıntılarımız vardı kv ile birlikte yaşıyorduk. Eşim düzenli işine başladı evimizi kurduk sonra hamile kaldım. Bizim için en dogru zamanda yaniEvlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...
Ay kusura bakmazsanız bi şey sormak istiyorum birkaç kişi daha yazmış ama size denk geldi, ilk gece olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Yani ilk gece sevişip sonra 2-3 hafta hiç sevişmiyor musunuz?ilk gece
sanirim o zamn oldu yumurtlama zamaniyla ayni zamanda olmus:) cunku bir kac gun yapamamistikAy kusura bakmazsanız bi şey sormak istiyorum birkaç kişi daha yazmış ama size denk geldi, ilk gece olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Yani ilk gece sevişip sonra 2-3 hafta hiç sevişmiyor musunuz?Veya bunu tam böyle dakikası dakikasına hesaplayabiliyorlar mı bilmediğim için soruyorum gerçekten.
Doğumuz nasıl oldu bende aynındurumdayım doğuma iki ay çar cevap verirseniz çok mutlu olurum3 yıl sonra 28 yaşında ve bebeğimi bekliyorum. Ama ben daha öncesinden vajinusmus hastasıydım. İyi ki şimdi gebe kaldım. En azından hem evliliğimiz oturdu hem de bilinçlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?