Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

2003 de evlendik ilk çocuğumuz kendi kararımız ile 2008 de oldu 31 yaşındaydık ikimizde

25 yaşında evlendim. 26 yaşında doğdu oğlum. İyi ki de doğmuş. İkinci bebeğim düşük oldu. Ondan sonra da ikinciyi istememe rağmen olmuyor. Yaşım 35. Yani günümüzde zor yaş ilerledikçe. 30 u geçme derim.

2 yil sonra 27 yasinda oldu.ama 30larimda evlenip cocuk sahibi olmak daha mantikli geliyor su an.kismet :) cocuk en saglam evliligin bile icinde dinamit etkisi yapiyor.hakkinizda hayirlisi olsun.

Evlendiğimiz ilk günden beri istedik 1seneyi doldurduk daha olmadı, yaş 28

3 yıl sonra 28 yaşında ve bebeğimi bekliyorum. Ama ben daha öncesinden vajinusmus hastasıydım. İyi ki şimdi gebe kaldım. En azından hem evliliğimiz oturdu hem de bilinçlendim.

Evliliğimin 13 ayında hamile kaldım henüz gelmedi minigimiz

7. Yılımda oğlumu doğurdum. 27 yaşındaydım. Bizim de maddi sıkıntılarımız vardı kv ile birlikte yaşıyorduk. Eşim düzenli işine başladı evimizi kurduk sonra hamile kaldım. Bizim için en dogru zamanda yani

Benim kayınvalidem (kp rahmetli olmuş kv bekar) ben tekrar dogurana kadar ada duru hayatta doguramaz derdi yüzüme valla ben dogurdugum da kendinde tık yok hala

Ay kusura bakmazsanız bi şey sormak istiyorum birkaç kişi daha yazmış ama size denk geldi, ilk gece olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Yani ilk gece sevişip sonra 2-3 hafta hiç sevişmiyor musunuz? Veya bunu tam böyle dakikası dakikasına hesaplayabiliyorlar mı bilmediğim için soruyorum gerçekten.

Psikolijik baskı öyle olmaz. Görümcenizle konuşmadığınız çok belli bir rüyayı psikolojik baskı olarak görmeye çalışmanızdan.

23 yaşında evlendim, 27 yasım biterken anne oldum.

bende şunu sorcam ilk gece olanlar isteyerek mi oluyor
yoksa korunmayı bilmiyolar tecrübesizlikten mi oluyo anlayamadım

Evliliğin 3. Ayında planlı hamile kaldim. :) En önemlisi kendinizi hazır hissetmeniz her zaman. Bunun zamanlaması yok aslında

sanirim o zamn oldu yumurtlama zamaniyla ayni zamanda olmus:) cunku bir kac gun yapamamistik

3 yıl sonra 28 yaşında ve bebeğimi bekliyorum. Ama ben daha öncesinden vajinusmus hastasıydım. İyi ki şimdi gebe kaldım. En azından hem evliliğimiz oturdu hem de bilinçlendim.
Doğumuz nasıl oldu bende aynındurumdayım doğuma iki ay çar cevap verirseniz çok mutlu olurum

29'da evlendim, 30'da anne oldum.simdi Allah nasip ederse 34'te 2.ciye kavuşmayı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…