- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Normal doğumu çok istedim ama günüm geçmesine rağmen oğlum doğum kanalına inmedi. Ben artık vücudumdaki ağrılara dayanamadım ve sezeryan istedim. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Çok rahat miss gibi bir doğum oldu. Doğumdan sonra çok erken yürüdüm, hemmen sütüm geldi, hiç ağrım sızım olmadı şükür.Doğumuz nasıl oldu bende aynındurumdayım doğuma iki ay çar cevap verirseniz çok mutlu olurum
Peki korkunuz oldumu vajinusmus hastaları yapamıyor algısı yanlış mı sizce atmosfer deb korkutunuz muNormal doğumu çok istedim ama günüm geçmesine rağmen oğlum doğum kanalına inmedi. Ben artık vücudumdaki ağrılara dayanamadım ve sezeryan istedim. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Çok rahat miss gibi bir doğum oldu. Doğumdan sonra çok erken yürüdüm, hemmen sütüm geldi, hiç ağrım sızım olmadı şükür.
Kişiden kişiye değişir ben bebekleri çok sevdiğimden ilk yılımız dolmadan doğdu bebeğim hiç de pişman değilim üstelik yaşım da çok genç. İkinci olursa bi 10 15 yıl sonra düşünürüm. Ama benim kendi tercihimdi erken yaşta anne olmak. Büyük sorumluluk hazır olasağa kadar bekle dinleme kimseyi. Çünkü hayatın tümden değişiyor ve evliliğin de değişiyor artık anne baba oluyosunuz eşten önce.Evlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?