Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

Bende pkos vardı o yüzden aceleye getirdim 22 yaşında evliliğin 4.ayında hamile kaldım 23 yaşında anne oldum şimdiki aklım olsaydı 30 a kadar beklerdim ama kısmet böyleymiş, oğlumu çok seviyorum..
Bende 23 yaşında anne oldum evlendikten 1.5 sene sonra oldu çocuğum. Bence 30 yaşına gelince küçük bi çocuğu çekecek kafada olamam . Bebek bakımı zor. Ama o yaşlara gelince o da büyümüş olacak ve rahatlamış olucam bence en güzeli arada çok yaş farkı olmaması yani ben bu yüzden biraz erken davrandım. Zor ama dünyanın en güzel şeyi pamuk kızım

25 in son gunlerı ile evlendım.
3 ay korundum, korunmayı bıraktıktan 3. ayda hamıle oldugumu ogrendım. yanı 6 aylık evlıydım.
27 imin son gulerıne kala anne oldum.
5 yıllık sevgılım dı, ve aramız da sorun ve oturmamıs bırsey yoktu. sımdı olsa 2 sene beklerdım en az, uyumak ıcın :)))

Kendimi hazır hissedince. Şu an hiç hazır hissetmiyorum. Ne zaman hissederim bilmiyorum. Gerçi daha 1 yılımız yeni doldu.

10 yıldır birlikte olduğum adamla 9 aylık evliyim. Yaşım 25 bu yaz ikimizde istiyoruz nasipse olur inşallah

Hayırlısı

35 yaşında bir çıtırsın.
Daha dur bakalım ya ne günler var önümüzde.
Bende boşandım ,bak yeniden evleniyorum. Ben evleniyorsam (bu kadar evlenmem sözünün üzerine) herkes evlenir
Ben de 35 yaş ve evlenememiş sendromu yaşıyorum. Sizin yaşınız kaç ve nasıl evlendiniz? Çok merak ettiimmm??

Ağustosta 2 sene olacak doğum da ekimde inşallah. Bende 2.sene dolduktan sonra başlarız çalışmalara falan diyordum ama erken gelmek istedi kuzum:)
Baskı yapan akrabalara gelince hiç duymayın bile. Sabaha kadar uykusuz kalıp ona maddi manevi bir ömür bakacak sizsiniz diğerleri gelir agucuk yapar gider

Sorunlariniz olmadigi ve kendinizden emin oldugunuz zaman yas cok.onemli olmuyor mesela ben 21 yasinda anne oldum isteyerek maddi olarakta manevi.olarakta sorunumuz yoktu esim cok istiyordu.Erken yasta annelik bence avantajli fakat bu psikolojiye hazir olmak gerekir ben destekte aldim cocugum 7 aylik olana kadar kv yasadim bakimna yardim etti sonrasinda evime gectim ikinci cocuk icin ara verdim 7 sene sonra oldu ikiside vaktincr oldular .Tabi bu benik yasam sartlarim ve psikolojik durumum icin gecerli herkes icin degil... Umarim hersey gonlunuzce olur

5 yıldır evliyim (yas 29) hala bebek konusunda kararsisiz. O kadar cahil insan varki, benim adıma birileri kısır fln diyormuş. Diyelim ki çocuğum olmuyor mutlu olacaklar heralde. (Yalniz direk kadının olmuyor diye etiket yapistiriyorlar, hiç erkekten olmama gibi bi durum olamaz çünkü) Kendinizi nasil hazir hissedecekseniz o zaman yapın. Bu hazir olmadan yapılacak birşey degil ki

Son düzenleme:
Evlendim hemen çocuk sahibi olmak istedim ama bir sene olmadı. Tam pes ettik bir sonraki adıma karar verdik ki Sonra hamile kaldım, 39 haftalık doğum yaptım ama oğlum 3 gün yaşadı girdiği ameliyattan çıkamadı..
Öyle böyle derken evliliğin 3. Senesini doldurduk yaşım 24.. Yaşlandım eridim bittim. Hala bu bebeğime kavuşabileceğim mii bilmiyorum.
Hayat planlandığı gibi gitmiyor çoğu zaman.
Ama Bunun kararını alacak olan sizsiniz..
Bütün bunları yaşamama rağmen keşke ilk bir sene çocuk düşünmeden bir rahat etseydim yani psikolojik olarak, bir keyif alsaydım diyorum evlilikten.. Kimi isteyerek evliliğinin 1 senesi bile dolmadan bebek sahibi olur, kimi istese de 5 sene olmaz. Kimi istemeden pat oluverir.. Kader mi desem?
Bir de herkes çocuk baskısından bahsediyor, benim çevrem çocuk yapma hemen diyordu yaşımdan ötürü. Gençsin daha diye tembih ediyordu.Hiç bebek soran ima eden bile olmamıştı o ilk bir senede.. İnsanlara takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…