- 10 Şubat 2020
- 136
- 345
- 33
- 29
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bende 23 yaşında anne oldum evlendikten 1.5 sene sonra oldu çocuğum. Bence 30 yaşına gelince küçük bi çocuğu çekecek kafada olamam . Bebek bakımı zor. Ama o yaşlara gelince o da büyümüş olacak ve rahatlamış olucamBende pkos vardı o yüzden aceleye getirdim 22 yaşında evliliğin 4.ayında hamile kaldım 23 yaşında anne oldum şimdiki aklım olsaydı 30 a kadar beklerdim ama kısmet böyleymiş, oğlumu çok seviyorum..
25 in son gunlerı ile evlendım.Evlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...
Ben şok nasıl baktınız ikisine deevlendik bir ay sonra hamile kaldim
Sonra bebeğim 9 aylikti ikinci hamileligimi yasadim
ben benden gittim
Hayırlısı25 in son gunlerı ile evlendım.
3 ay korundum, korunmayı bıraktıktan 3. ayda hamıle oldugumu ogrendım. yanı 6 aylık evlıydım.
27 imin son gulerıne kala anne oldum.
5 yıllık sevgılım dı, ve aramız da sorun ve oturmamıs bırsey yoktu. sımdı olsa 2 sene beklerdım en az, uyumak ıcın :)))
Ben de 35 yaş ve evlenememiş sendromu yaşıyorum. Sizin yaşınız kaç ve nasıl evlendiniz? Çok merak ettiimmm??35 yaşında bir çıtırsın.
Daha dur bakalım ya ne günler var önümüzde.
Bende boşandım ,bak yeniden evleniyorum. Ben evleniyorsam (bu kadar evlenmem sözünün üzerine) herkes evlenir
ben de oyle.. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin.4 senelik evliyim.
DAha yok. Kader kısmet ne zaman gelirse.
ben de oyle.. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?