Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adama neden çocuk yapmak istiyorsunuz? Adam sizi sevmiyor, saymıyor.Değmez bu adam için üzülmeye yol yakınken önünüze bakınöncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Valla tekmeyi vur git annenin evine bak nasıl çırpınıyor adam oluyor.öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde
öncelikle herkese merhaba 2 senelik evliyim polikistik överim çocuk istiyorum olmadı tedaviye yeni başlıcam asıl konu kocam onu cok seviyorum çok aşığım başlarda o peşimde koşardı yaklaşık 1 sene yüz verdim yane yaptığı yanlışları görmemezlikten geldim cok değişti resmen benden kaçıyor eve geldiğinde hoşgeldin desem hosbulduk der öpmemeden sarilmamdan hoşlanmıyor gibi bugün doktora gideceğimi söyledim gelmicekmisin hayır dedi niye dedim istemiyorum dedi ben olduğum içinmi evet dedi bu konuşmadan önce biraz tatsız konuşmamız vardi doğrusu onda işten geldiği gibi akşama kadar oyun oynar ben konuşmasam slm bile vermez sonra yanımdan kalkar televizyon izler zaten ailesiyle oturuyoz annesinin sözünden çıkmaz aikesiylede pek anlaşamıyorum ben onun için hep alttan aldim hep sevdim süprizler yaptım evlilik yıl donumum geçti yaklaşık 1 ay oldu birşey yapmadı o kadar söylememe rağmen cok kırgın ve yanliz hissediyorum ağlasam duymuyor sevinsem öyle sadece canı çektiğinde yanima gelir kac kere konuştum ama sinirlenip kendine vuruyor bazen eve geldiğine pişman oluyormuş ben herşeye rağmen nsl bu kadar aşık oluyorum uzuluyorum kendime çok yanlışım kimse yok ailem uzakta ben güçlü durmak o gelmeden ben yanaşmak istemiyorum ama ne kadar denediysem beceremedim uzak durmayı konuştuğumuz zamanda kavga ben ne ypym güçlü durmak istiyorum boşanmak fln düşünmüyoruz ikimizde ama böyle nsl kendimi uzak tutmak benim için çırpınsın istiyorum beni saysın sen laftan anlamıyorsun demesin her gece kalbim kırık ağlayarak yatmak istemiyorum bende hediyeler süprizler istiyorum ama yapmıyor ben söylediğim için çok kirginim
Yok hiç birseyeValla tekmeyi vur git annenin evine bak nasıl çırpınıyor adam oluyor.
Bende eşimin ailesi ile yaşıyorum ocakta 3sene olacak.
Eşinizn bir şeye bağımlılığı filan var mı?
Işte boşanamıyoruz birlikte de olamiyorum ona gore sorun hep bende bende sevmekten başka zarar vermedimSizin sevmenizi aşık olmanızı geçtim, gönül bu nereye konacağı belli olmuyor ama bu adamdan ve bu ortama çocuk neden? Kötü bir babayla, sağlıksız bir ailede ve ortamda büyümek hiç bir çocuk için iyi değil.
Işte boşanamıyoruz birlikte de olamiyorum ona gore sorun hep bende bende sevmekten başka zarar vermedim
Keşke herşey dışardan gözüktüğü gibi olsa boşansam ailem yanımda duracaktı daha önce denedim 2 ailede zorla barıştırdı boşanmamak için beni suçladılar anne olmak en büyük hayalim düşünsene doktorlar anne olman zor demeleri ne kadar zor çocuğum olursa hayatımı ona adarım Allahın izniyle ıyi evlat olucakevlilik adı verdiğiniz ev arkadaşlığına (ki ev arkadaşımla bundan daha samimiyimdir) inatla çocuk yapmaya alışmak neden? Hobi olarak maduriyetinize maduriyet katmaya mı çalışıyorsunuz?