Evliyken yalnız olmak

Oh ne güzelmiş.
Hayat kalitenizi ciddi anlamda etkileyecek bir hastalığınız varmış üstlelik.
Kocanız çocuğun okul masrafı dışında birşeye de dahil olmadan, yatırım için çalışıp duruyor.
Hastalığınızdan dolayı bile farklı davranması gerekir. Olumlu tarafından bakılacak birşey yok konuda.
Daha olumsuz şeyler yazıp size üzmek istemem.
Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Ederdim muhtemelen teklifte ettim ,lüks bir yaşam tarzım yok gecimimi de kendim yapabilecek duzeydeyim lüks merakimda yok keşke kabul etse :)

Iskolik insanlarin kaderi bu bence. Aile kurmak onlara gore degil diye dusunuyorum. Allah ibadet bile edeceksen aileni ihmal ediyorsan bunu kabul etmez.. bu hirs nereye kadar yani? Bazi seyler parayla doldurulamaz. Calissin tabii orda burda surtecegine mesela ama herseyin fazlasi zarar. Sana hak verdim ya eleman alsinlar adam gibi zamaninda gitsin gelsin haftasonu sizin olsun ya da herkes kendi yoluna.. hep diyorum ama insana koca genclikte lazim..

Arada bir is yerine gidip suraya gidelim eglenelim yemege gidelim deseniz gelir mi? Adam iskolik degisecegi yok hic degilse haftada bir birseyler yaptirmaya calissaniz.
Onuda denedim hatta en son çok şiddetli kavga ile bitti ,kitap fuarına gitmek istiyordum eşimin yanına gittim akşam saat 8 de hadi dedim bugün mola ver cikalim gezelim sonrası kavga kıyamet ben çıkamam tasarım yapmam gerek sakin ve sessiz kalmaliyim vs vs tamam dedim Allah kolaylık versin:)

O zaman ya sizde alisacaksiniz bu duruma ya da bitireceksiniz bu evliligi baska yolu yok gibi duruyor.

Görücü usulü evlendik biz daha dogrusu eşim uzun zaman ilgimi çekmeye çalıştı çok yoğun calisiyordum o zamanlar benimde vaktim yoktu aileleri kattı vs oldu ,şimdi söylüyorum neden bana bunu yaptın neden ama aile kurmak ne demek o zaman hiç dusunmediklerinden bilinclenmediklerinden olsa gerek evlenimde olsun bitsin kafası heralde inanılmaz değişik

Hayata 1 kez geliyoruz tamam isinde gucunde olsunda bu ihmal derecesinde olunca sknti. Bende taniyorum is yerimde vardi adam iskolik yeminle saat kacta gelsem hep orda oluyordu..emekli
Olmus hala calisiyordu vs. Iskolikliginden aile hayatida kalmamisti.

Yani bundan sonra ya kendine ceki duzen versin kendine ya da.. yani 3 kez bosuna o raddeye gelmemissin zaten..degisen birsey olmayacak nasilsa

Çok haklısınız, bu evlilik değil
Bir süre olsa dayanılır, ama adam böyle mutlu. Hiç mi hasta olmuyor, hiç mi başka birsey yapma isteği duymuyor. Çok yakında hastalıklar başlar derdini çekmek size kalır. Asker ornegi verilmiş ama oradaki durum ile bu durum bambaşka, meslek şartları ztn belli. Bu mesleği gece 3 e kdr çalışmadan yapabilir, 9da evde olabilir.

Inanın bu durumlar okadar canımı yakiyor ki o kadar yanlızim inanın tamda o kadar
yakmaz mı tabii ki yakar. çocuğunu düşününce 5 kat daha artar acısı. ama 7 senedir değişmeyen değişir mi dersen, çok çok zor. sizi üzmek hiç istemiyorum ama eşiniz hayatını sizin dışınızda doldurmuş görünüyor. Boşan ya da boşanma diyemem. bu öyle bir konu değil, her şeyi siz yaşıyorsunuz sonuçta. etrafımda bu tarz evlilikler yürütenler var. herkesin evlilikten beklentileri farklıdır.

Yalnızlık üstelikte hayatında biri varken yalnızlık çok zor...Aslında sizde ise baslasaniz? Mesleğiniz var mı ? hem işte oldugunuz için onu dusunmezsiniz kızınız kreşe başlar çevresi değişir.Sizin sosyal ilişkileriniz artar o zaman bosanacaksan bile ayaklarının üstünde boşanırsin

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum ilk kızım da yoktu nerdeyse tek başımıza kaldık yurt dışında yada şehir dışındaydı bazan aylar sonra geldiği oluyordu bir anda kendi bıraktı daha az kazandığı ama akşam eve geleceği bir işte çalıştı küçük kızım ile büyük kızım aynı babalarına karşı o bağ olmayacak diye düşünme birinde 5 yaşına kadar yoktu diğerinde doğduğundan beri yanında

Çok haklısınız ama ekmek de aslanın ağzında. Adam ne yapsın? İşi onu gerektiriyorsa siz de çocuğunuzun geleceği için katlanmalısınız bu şartlara.
Evet doğru söylüyorsunuz ama çocuklar böyle düşünmüyor. Küçük yaşlarda babam beni sevmiyor mu niye eve gelmiyor diyorlar, okul çağına gelince okul aktivitesine okul çıkışına falan herkesin babası geliyor benimki gelmiyor diyorlar, ergenlik çağlarına gelince de ortada olmayan babanın otoritesi falan kalmıyor. Asi zamanlarında da çatışma başlıyor. Sanki bana çok mu babalık yaptın hep annem vardı yanımda diyorlar. Şimdi herkesin evinde aynısı oluyor sanıyorlar ama kreşe okula başlayınca bakıyorlar diğer çocukların babası akşamları hep evde.

Evet çalışmayana para yok, çocuk daha iyi imkanlarda büyüsün diye çırpınıyor anne babalar ama konu sahibinin kocası abartmış. Yanlarına gidince bile niye geldiniz çalışmam lazım size vakit ayıramam diye tersleniyormuş. Kayınpeder kayın hepsi aynı kafada. Senin küçük çocuğun var bir daha bu günlerini göremeyeceksin git oğlunla vakit geçir diyeceklerine boşanmak isteyen kadını kandırıp oturtuyorlar.

Evlilik demek sadece atılmış imza değil ki, paylaşım yok, çocukla ilgilenmek yok, ailece tatile yemeğe gitmek yok. Üstüne gelene niye geldin diye terslenmek var.

Ne üzerine bu iş yeri. Sizde tüm gün onunla ofiste oturup çalışanız yardım etseniz. Çpcuk zaten kreşte. Haftasonları da gezersiniz. ortalama kazançları ne

aynı fikirdeyim. oğlum herşeyin farkında bu nedenle babasını yanında istemiyor. git seni sevmiyorum dediği çok oldu... kendi bilir. zaman geçtikçe otoritesini daha da kaybediyor...

Askerin işi bu mesleğin doğasında var
Tasarimcilik gece 3 e kdr çalışmayı gerektirmez tercih meselesi adamın yaşamak istediği hayat bu

şu işkolikliğin azıcığı da bende olsa keşke. ben de keyif yapmayı, gezmeyi tozmayı, yatıp uzanmayı çok severim.
sizde ki gibi bir eşle de yapamazdım. o kadar haklısınız ki.
geliriniz de varmış ve bu durum sizi çok mutsuz ediyor, o zaman ayrılmayı cidde olarak düşünün ve gerçekleştirin derim.

Işletmeciyim ben evlenmeden önce uzun bir süre yurtdisindaydim oldugum şehirdeki firmalarlin yurtdışındaki ihracat ve ithalat işlerini yöneten ufak çaplı merkezim vardı evlendikten sonra bı sure daha devam ettim MS hastaligim ortaya çıkınca yüksek rakımdaki uçuşlar benim için risk teşkil etmeye başladı kızımda olunca tamamen devrettim,yurt dışına yoga meditasyon eğitmenliği eğitimi aldım bulunduğum şehirde bı sure devam ettim fakat kızım çok yanlız kaldı bıraktım şimdi kreşe başladı , tekrar başlamak istesem ki kesinlikle düşünüyorum ,yinede o yanlızlık hissinin yarattığı travmayi bende hicbirsey tatmin etmiyor sanırım önce kendimle bu sorunu çözmek gerek ,koskoca 7 senem heba oldu bana tek getirisi canımdan çok sevdiğim kızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…