Tencere çaydanlık vs tasarım üretim,aslında onuda teklif ettim ama kabul etmedi ,kazançları yüksek yani daha uzun teslim tarihi vererek rahatlatma yapabilirler ama yapmıyorlar..Ne üzerine bu iş yeri. Sizde tüm gün onunla ofiste oturup çalışanız yardım etseniz. Çpcuk zaten kreşte. Haftasonları da gezersiniz. ortalama kazançları ne
Yok yere değil rahatsızlığınız, yorumlarınızsan anladığım kadarıyla bu uzun çalışma saatleri zarurî değil baba ve oğullar hırsından kaynaklanıyor.Yorumlarıniz için teşekkürler arkadaşlar aslında çok iyi geldi kafamda belli şeyleri oturtabildim en azindan yok yere vazgeçme aşamasında olmadığımi anladım bu beni çok rahatlattı tekrar teşekkürler kk ailesi
Çok zor ve çok haklısınız. Ancak ayrılsanız herşey daha iyi olacak mı sanmıyorım. Çünkü kızınız anne baba ve çocuk üçlüsünü bir arada görmek istiyor, birlikte mutlu zamanlar geçimek istiyor o yğzden ayrılık herşeyi daha iyi yapıp sorunları çözmeyecek sanki. Olması gereken eşinizin ailesiyle birlikle iş saatlerini bir düzene sokmaktan başka çareleti yok.. Bu sebepten bu evlilik biterse de çok yazık olur. Tuzsuz aşım dertsiz başım misali. Gerekirse planladıklarından az kazsansınlar çok daha fazla büyümeyi ertelesinler şimdilik ya da ailelerini ihmal edemeyecek şekilde işleri büyütmenin, yolunu arasınlar. Aramalılar da hatta. Kızınıza da yazık, size de, aile huzurunuza da. En kısa sürede feraha çıkmamızı dilerimMerhabalar arkadaşlar ,derin bir kırgınlık içerisinde açıyorum bu konuyu. Benim eşim çok yoğun inanılmaz yoğun çalışan biri öyle ki sabah 7 gece 3 ,kendi iş yerleri ,büyüme aşamasında bir şirket. Bir kizim var 4 yaşında 7 senelik evliyiz. Gelin görün ki ben yalnızım ,yoğun çalışma saatlerinin dışında sadece cumartesi aksam ve pazar günlerini bize ayırıyor. Aldatma gibi bı durum söz konusu değil aile şirketi kaynım kayinbabam da ayni düzende çalışıyor, eltim ve kv demde aynı konudan muzdarip..
Ve sanırım ben çok yoruldum..evde kızım ve ben,kızımın hayatı ben benim hayatım kızım, yalnız oturuyoruz yalnız yatıyoruz yalnız uyanıyoruz hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz o bu durumu normal karşılıyor ,ama ben artık dayanamıyorum, bosanma yoluna girdim 3 kez ,bı şekilde vazgecirildim ,bı sure duzeldi sonra yine aynı amansız bir kısır döngü gibi ,kızım babasını özlüyor ilişkileri görüştükleri saatler içerisine dayanarak söylüyorum çok güzel.. Ama baba aksamlari eve gelmediği için kızımda da kızgınlık baş gösteriyor babayı kabullenmek istemiyor artık,büyüdü farkında babanın olmadiginin. Napicam bilmiyorum bu düzene alisamiyorum aile ilişkileri kuvvetli bir ailede büyüdüm..çözümü yok biliyorum yinede paylaşmak istedim..
Ne kadar yoğun olursa olsun evli bir erkeğin gece üçte gelmesi gibi bir durum olamaz.Bar vb bir gece işletmesi işletmiyorsa.Onda da gece işteyse gündüz evde olurdu.Sabah 7 gece 3 hiç normal değil.İş bahane .Aldatma yok diyorsunuz ama adam resmen ayrı bir hayat yaşıyor sizden.Evde hayalet gibi .Var ama yok.Çocuğunudamı düşünmüyor hayret.Merhabalar arkadaşlar ,derin bir kırgınlık içerisinde açıyorum bu konuyu. Benim eşim çok yoğun inanılmaz yoğun çalışan biri öyle ki sabah 7 gece 3 ,kendi iş yerleri ,büyüme aşamasında bir şirket. Bir kizim var 4 yaşında 7 senelik evliyiz. Gelin görün ki ben yalnızım ,yoğun çalışma saatlerinin dışında sadece cumartesi aksam ve pazar günlerini bize ayırıyor. Aldatma gibi bı durum söz konusu değil aile şirketi kaynım kayinbabam da ayni düzende çalışıyor, eltim ve kv demde aynı konudan muzdarip..
Ve sanırım ben çok yoruldum..evde kızım ve ben,kızımın hayatı ben benim hayatım kızım, yalnız oturuyoruz yalnız yatıyoruz yalnız uyanıyoruz hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz o bu durumu normal karşılıyor ,ama ben artık dayanamıyorum, bosanma yoluna girdim 3 kez ,bı şekilde vazgecirildim ,bı sure duzeldi sonra yine aynı amansız bir kısır döngü gibi ,kızım babasını özlüyor ilişkileri görüştükleri saatler içerisine dayanarak söylüyorum çok güzel.. Ama baba aksamlari eve gelmediği için kızımda da kızgınlık baş gösteriyor babayı kabullenmek istemiyor artık,büyüdü farkında babanın olmadiginin. Napicam bilmiyorum bu düzene alisamiyorum aile ilişkileri kuvvetli bir ailede büyüdüm..çözümü yok biliyorum yinede paylaşmak istedim..
Rabbim en, kısa sürede izi de feraha çıkarsın dilerim.evet bazen, çalışmak herşey değil. şuan da yönetici durumunda, daha önce düz memurdu tanıştığımızda. ama bi değişiklik olmadı. her zaman çok çalışırdı. konuşmaları, bugün - yarın. 1 - 2 personel daha gelse düzeleceği şeklinde oldu. personel gelse de durum düzelmedi... ben düz memurluğa geri dön diyorum ki bu 3-4 bin daha aşağı maaş alması demek. valla para umrumda değil. bende kazanıyorum yeter yani.... sağlığından oluyor. bizi geçtim kendisine yazık ediyor artık...
kendisi ile de çalıştığım için nasıl iş yaptığını biliyorum. her detaya önem verir. her şeyi inceler ıdısına bıdısına kadar. ama gönderdiği mercih umursamaz okumaz. yani basit düşünüp yapsa da iş yürür... o abartır... mükemmelliği arar...
Çocuğunuz içindeki baba eksikligini sizle dolduramaz.Babasinin yeri ayrı sizin yeriniz ayrı.Bence öncelikle siz ne istediğinizi bilin.Siz güçlü, mutlu ve huzurlu olursanız kızınız da sizden güç bulur.Sizde ondan beklentilerinizi bırakarak ve hayatta önceliği kendinizle çocuğunuzla ve sosyal çevrenize vererek tatmin olursunuz.Surekli ilgi beklemek aranmak sorulmak yerine bunları bırakın.Ben aramak istiyor muyum diye sorun.Yada ben şuan ne yapmak istiyorum.Hava alın yürüyüş yapın hayatınızda eşiniz yokmuş gibi davranın.Geldiginde onu artık beklemediğinizi ve ihtiyacınız kalmadığını belli edin.Onunla ilgili hiçbir şeye ne ilginiz ne hevesiniz kalmıştır.Bunu belli edin.Mental açıdan yanınızda yokken cinsel olarak da siz onun yanında olmayın.Cinselligin tamamına yakını duygusaldır.Sadece bedensel olmaz.Bunu belli edin.Ve kendinizi keşfedin çocuk kresteyken kendinizle ilgilenin, geliştirin.Siz teksiniz ve bu hayata bir kere geldik.Bazen ayrılmak, gitmek zordur bedenen gidemeseniz bile kalben artık orda olmadığınızı belli edin.Işletmeciyim ben evlenmeden önce uzun bir süre yurtdisindaydim oldugum şehirdeki firmalarlin yurtdışındaki ihracat ve ithalat işlerini yöneten ufak çaplı merkezim vardı evlendikten sonra bı sure daha devam ettim MS hastaligim ortaya çıkınca yüksek rakımdaki uçuşlar benim için risk teşkil etmeye başladı kızımda olunca tamamen devrettim,yurt dışına yoga meditasyon eğitmenliği eğitimi aldım bulunduğum şehirde bı sure devam ettim fakat kızım çok yanlız kaldı bıraktım şimdi kreşe başladı , tekrar başlamak istesem ki kesinlikle düşünüyorum ,yinede o yanlızlık hissinin yarattığı travmayi bende hicbirsey tatmin etmiyor sanırım önce kendimle bu sorunu çözmek gerek ,koskoca 7 senem heba oldu bana tek getirisi canımdan çok sevdiğim kızım..
Ne kadar yoğun olursa olsun evli bir erkeğin gece üçte gelmesi gibi bir durum olamaz.Bar vb bir gece işletmesi işletmiyorsa.Onda da gece işteyse gündüz evde olurdu.Sabah 7 gece 3 hiç normal değil.İş bahane .Aldatma yok diyorsunuz ama adam resmen ayrı bir hayat yaşıyor sizden.Evde hayalet gibi .Var ama yok.Çocuğunudamı düşünmüyor hayret.
Adam işini rayına sokmaya çalışıyor demek ki. Tuzu kuru olanlar için hava hoş gelir
ne düşünüyorsunuz şuan içinYorumlarıniz için teşekkürler arkadaşlar aslında çok iyi geldi kafamda belli şeyleri oturtabildim en azindan yok yere vazgeçme aşamasında olmadığımi anladım bu beni çok rahatlattı tekrar teşekkürler kk ailesi
Īsin bahane olmasını inanın çok isterdim hatta işi bahane ediyor olmasıni çok diledim:) en azından canla başla çalışan kocasına köstek olan kadın modu olusmazdi bunyemdeNe kadar yoğun olursa olsun evli bir erkeğin gece üçte gelmesi gibi bir durum olamaz.Bar vb bir gece işletmesi işletmiyorsa.Onda da gece işteyse gündüz evde olurdu.Sabah 7 gece 3 hiç normal değil.İş bahane .Aldatma yok diyorsunuz ama adam resmen ayrı bir hayat yaşıyor sizden.Evde hayalet gibi .Var ama yok.Çocuğunudamı düşünmüyor hayret.
Tam olarak öyle oldu :)Sabah yedi gece üç mü ??? Yani adam yok resmen. Boşanmaktan nasıl vazgeçirildiniz ne oldu? Birkaç hafta erken gelip gözünüzü mü boyadı?
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinYoo hep böyle demiş kadıncağız kac kere konuşmuş tuzu kuru olmak değil evlilik tanımı gereği rahatsız olabilir mi?
Neyse zaten vakit istemiş kafamda oturdu demiş insallah mutlu bir hayatı olur ms hastası haliyle sürekli çalışan bir insanın hastalıkları ile de o ugrasacak
Sanırım evliliği noktalayacagim ,aramızda sürtüşmeler yok ,yine kızımla hep birlikte vakit geçirebiliriz dönem dönem ,ayrılmış olsakta, en azından bende neden yanlızım diye sorgulamaktansa hayatıma bakarım..sorumluluklarim azalır en azından diye düşünüyorum 3 kişinin birbirinden ayri kullandığı evi çekip çevirmektense kızımla minik ama mutlu bı yol cizebilirim diye düşündüm..tekrar tesekkurlerne düşünüyorsunuz şuan için
yooo pek inanılmaz değil bu şekilde yaşayan bir dünya insan tanıyorum4 saat evde uyuyor bildiğim kadarıyla 2 saatte iş yerinde uyuyor öğle vakti inanılmaz ama gerçek :)
ya ben çok öyle bakmıyorumBöyle konulara niye asker eşleri örneği veriliyor?
Askerlerin çalışma şartları için yapılacak birşey yok, zor da olsa onu kabullenerek evlenir evlenecek olan. Ama buradaki durum farklı. Kıyas çok anlamsız.
Hayır bilmiyordum , ben bir dünya insan değil 1 tane bile tanımıyorum belkide bu sebepten inanılmaz geliyor banayooo pek inanılmaz değil bu şekilde yaşayan bir dünya insan tanıyorum
ya ben çok öyle bakmıyorum
ha evlenmeden önce hiç alakasız gailesiz geniş bir insandı da evlenince birden işkolik olduysa, o zaman başka (ki pek de öyle olmuyor zaten)
ama yok adam buyduysa bunu bile bile evlendiyse insan bence aynı şey.
bu kişiler evlilik yürütmek hele hele çocuk büyütmek için hiç uygun insanlar değiller (bence asker-polis de değil çoğu psikopat, yarısı evde yok; deli olmak lazım bence öyle biriyle evlenip çocuk yapmak için)
bu "görünen köy" bence.
insanın huyu bu ve başat bu yani..
nasıl müptela insanla "evlenme" diyoruz arsızla hırsızla evlenme diyoruz, aile mefhumu bilmeyenle (ya da sizinkiyle benzer olmayanla) evlenme diyoruz, işkoliklik de evlenmeye uygun olmayan bir huy. zorla oldurmaya çalışmak bence beyhude.
Hayır bilmiyordum , ben bir dünya insan değil 1 tane bile tanımıyorum belkide bu sebepten inanılmaz geliyor bana
işte sanırım siz evlenmeden önce durumu idrak edememişsinizHayır bilmiyordum , ben bir dünya insan değil 1 tane bile tanımıyorum belkide bu sebepten inanılmaz geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?