Evliyken yalnız olmak

Ne üzerine bu iş yeri. Sizde tüm gün onunla ofiste oturup çalışanız yardım etseniz. Çpcuk zaten kreşte. Haftasonları da gezersiniz. ortalama kazançları ne
Tencere çaydanlık vs tasarım üretim,aslında onuda teklif ettim ama kabul etmedi ,kazançları yüksek yani daha uzun teslim tarihi vererek rahatlatma yapabilirler ama yapmıyorlar..

Yorumlarıniz için teşekkürler arkadaşlar aslında çok iyi geldi kafamda belli şeyleri oturtabildim en azindan yok yere vazgeçme aşamasında olmadığımi anladım bu beni çok rahatlattı tekrar teşekkürler kk ailesi

Yok yere değil rahatsızlığınız, yorumlarınızsan anladığım kadarıyla bu uzun çalışma saatleri zarurî değil baba ve oğullar hırsından kaynaklanıyor.
Sizin hastalığınız strese de gelmeyen, stresin tetiklediği türden. Kendinizi düşünerek karar verin. Çocuğunuz için birşey diyemiyorum çünkü çocuk zaten babası görmeden büyüyor. Annesi ruhen iyi olsun en azından.

Çok zor ve çok haklısınız. Ancak ayrılsanız herşey daha iyi olacak mı sanmıyorım. Çünkü kızınız anne baba ve çocuk üçlüsünü bir arada görmek istiyor, birlikte mutlu zamanlar geçimek istiyor o yğzden ayrılık herşeyi daha iyi yapıp sorunları çözmeyecek sanki. Olması gereken eşinizin ailesiyle birlikle iş saatlerini bir düzene sokmaktan başka çareleti yok.. Bu sebepten bu evlilik biterse de çok yazık olur. Tuzsuz aşım dertsiz başım misali. Gerekirse planladıklarından az kazsansınlar çok daha fazla büyümeyi ertelesinler şimdilik ya da ailelerini ihmal edemeyecek şekilde işleri büyütmenin, yolunu arasınlar. Aramalılar da hatta. Kızınıza da yazık, size de, aile huzurunuza da. En kısa sürede feraha çıkmamızı dilerim

Ne kadar yoğun olursa olsun evli bir erkeğin gece üçte gelmesi gibi bir durum olamaz.Bar vb bir gece işletmesi işletmiyorsa.Onda da gece işteyse gündüz evde olurdu.Sabah 7 gece 3 hiç normal değil.İş bahane .Aldatma yok diyorsunuz ama adam resmen ayrı bir hayat yaşıyor sizden.Evde hayalet gibi .Var ama yok.Çocuğunudamı düşünmüyor hayret.

Rabbim en, kısa sürede izi de feraha çıkarsın dilerim.

Çocuğunuz içindeki baba eksikligini sizle dolduramaz.Babasinin yeri ayrı sizin yeriniz ayrı.Bence öncelikle siz ne istediğinizi bilin.Siz güçlü, mutlu ve huzurlu olursanız kızınız da sizden güç bulur.Sizde ondan beklentilerinizi bırakarak ve hayatta önceliği kendinizle çocuğunuzla ve sosyal çevrenize vererek tatmin olursunuz.Surekli ilgi beklemek aranmak sorulmak yerine bunları bırakın.Ben aramak istiyor muyum diye sorun.Yada ben şuan ne yapmak istiyorum.Hava alın yürüyüş yapın hayatınızda eşiniz yokmuş gibi davranın.Geldiginde onu artık beklemediğinizi ve ihtiyacınız kalmadığını belli edin.Onunla ilgili hiçbir şeye ne ilginiz ne hevesiniz kalmıştır.Bunu belli edin.Mental açıdan yanınızda yokken cinsel olarak da siz onun yanında olmayın.Cinselligin tamamına yakını duygusaldır.Sadece bedensel olmaz.Bunu belli edin.Ve kendinizi keşfedin çocuk kresteyken kendinizle ilgilenin, geliştirin.Siz teksiniz ve bu hayata bir kere geldik.Bazen ayrılmak, gitmek zordur bedenen gidemeseniz bile kalben artık orda olmadığınızı belli edin.

Tanındık bir ilişki uzmanının videosunu izlemiştim kimlerle evlenilmez diye. 1 nunmarada bencil empati yoksunu insanlar vardı, 10 numara da sanırsam işkoliklere aitti.

Tanıdğım işkolikleri ben 3e ayırıyorum, biri aşırı para hırsı olanlar, 2. grup takıntılı obsesif insanlarkafayı işe takmış oluyorlar, 3. grup da hayatlarındaki bazı şeylerin boşluğunu işle doldurmaya çalışanlar.

Sizin eş 1. grupta mı 2. grupta mı önce onu anlamak gerek. 2.gruptaysa terapi almalı diye düşünüyorum.

Bir de saatleri çok çok sağlıksız, akşam 8den sonra eve gelmek bence vücut için sağlıksız dinlenemiyorsun ama sizinki 3te geliyor??? Gece 3te yatmak 7de uyanmak diye bir şey olabilir mi, bu yazdığınıza can dayanmaz max 1 gün dayanabilirim ben ertesi akşam gece 9da düşer kalırım zaten. Sizin eşinizin yaptığı manyaklık, böyle giderse yorgunluktan kalp krizi geçirir düştüğü yerde kalır.

Bence net konuşun, ya insan gibi saatlerde çalışsın iş-ev dengesini kursun. Gece adam gibi yatsın dinlensin ,ertesi gün dinlenmiş ve odaklı uyansın. Kendini düzeltmeyecekse de verin boşanma celbini ciddiyetinizi anlasın. Bu şekilde yaşanmaz, adamın çocuğu baba diyor adam ortada yok bu nasıl evlililk

%1000000000000000

Adam işini rayına sokmaya çalışıyor demek ki. Tuzu kuru olanlar için hava hoş gelir

Yoo hep böyle demiş kadıncağız kac kere konuşmuş tuzu kuru olmak değil evlilik tanımı gereği rahatsız olabilir mi?
Neyse zaten vakit istemiş kafamda oturdu demiş insallah mutlu bir hayatı olur ms hastası haliyle sürekli çalışan bir insanın hastalıkları ile de o ugrasacak

Īsin bahane olmasını inanın çok isterdim hatta işi bahane ediyor olmasıni çok diledim:) en azından canla başla çalışan kocasına köstek olan kadın modu olusmazdi bunyemde

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin

ne düşünüyorsunuz şuan için
Sanırım evliliği noktalayacagim ,aramızda sürtüşmeler yok ,yine kızımla hep birlikte vakit geçirebiliriz dönem dönem ,ayrılmış olsakta, en azından bende neden yanlızım diye sorgulamaktansa hayatıma bakarım..sorumluluklarim azalır en azından diye düşünüyorum 3 kişinin birbirinden ayri kullandığı evi çekip çevirmektense kızımla minik ama mutlu bı yol cizebilirim diye düşündüm..tekrar tesekkurler

4 saat evde uyuyor bildiğim kadarıyla 2 saatte iş yerinde uyuyor öğle vakti inanılmaz ama gerçek :)
yooo pek inanılmaz değil bu şekilde yaşayan bir dünya insan tanıyorum

ya ben çok öyle bakmıyorum
ha evlenmeden önce hiç alakasız gailesiz geniş bir insandı da evlenince birden işkolik olduysa, o zaman başka (ki pek de öyle olmuyor zaten)
ama yok adam buyduysa bunu bile bile evlendiyse insan bence aynı şey.

bu kişiler evlilik yürütmek hele hele çocuk büyütmek için hiç uygun insanlar değiller (bence asker-polis de değil çoğu psikopat, yarısı evde yok; deli olmak lazım bence öyle biriyle evlenip çocuk yapmak için)

bu "görünen köy" bence.

insanın huyu bu ve başat bu yani..
nasıl müptela insanla "evlenme" diyoruz arsızla hırsızla evlenme diyoruz, aile mefhumu bilmeyenle (ya da sizinkiyle benzer olmayanla) evlenme diyoruz, işkoliklik de evlenmeye uygun olmayan bir huy. zorla oldurmaya çalışmak bence beyhude.

Hayır bilmiyordum , ben bir dünya insan değil 1 tane bile tanımıyorum belkide bu sebepten inanılmaz geliyor bana

Hayır bilmiyordum , ben bir dünya insan değil 1 tane bile tanımıyorum belkide bu sebepten inanılmaz geliyor bana

Aile işi olmasa yine anlayacağım
Annesi ztn yıllarca bunu yaşamış, oğluna demiyor mu sen babasız büyüdün kızın seni göremiyor diye? Madem niye evlendirmis bir tatile bile siz tek gidiyorsanız nasil olacak? Evde tutsaymis elin kızına da oğlunun çamaşırlarını yikatmasaymis
İnanın hayat çok kısa siz ztn bunu yaşıyorsunuz. Üzüldüm deseniz haklısınız, ama gözünüz kapıda olacağına siz çıkınca gideceğiniz yerleri düşünün

işte sanırım siz evlenmeden önce durumu idrak edememişsiniz
böyle insanlar var
işine aşık, işiyle mutlu yemek içmez uyumaz ama bir işi daha başarınca aldığı haz hepsine yeter.

dünyada da böyle insan çok
ama tabii onlar türk toplumu gibi evlenme delisi de olmadıkları için nerd nerd takılıp gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…