- Konu Sahibi dailyfairy
-
Merhaba kızlar,
sık sık buradaki forumları okuyorum, özellikle de bir derdim var, eşim ve eşimin ailesi bölümünü çünkü benimde pek de mutlu bir evliliğim olduğu söylenemez.
Facebookdaki arkdaşlarımın hepsinin çok mutlu evlilikleri var gibi görünüyor çünkü hep eşleriyle mutlu mutlu fotoğraflarını koyuyorlar. Bir arkadaşım bana onlar sadece göstermelik bak mesela benim evliliğim dedi.
O da eşiyle hep mutlu fotoğraflarını koyduğunu ancak gerçeğin öyle olmadığını söyledi.
siz de benim gibi face deki arkadaşlarınızın mutlu evlilik resimlerine bakıp sorun bende mi acaba, neden benim mutlu bir evliliğim yok, acaba gerçekten yanlış insanla mı birlikteyim diye kendi kendinize soruyor musunuz?
Geçekten o resimlerdeki gibi çok mu mutlular? haydi fikirlerinizi paylaşın.
valla facebookta mutlu evliliklerden ziyade gelin-görümce atışmalarına şahit oluyorum ne birbirlerini siliyorlar ne de açıkça yazabiliyorlar
ben milletin facebook una bakıp bunlar mutlu mudur acaba diye düşünmem açıkçası. sadece evlilikle alakalı değil genel olarak sosyal paylaım alanı insanların eglenmek vakit geçirmek için girdiği bir yer çok anlam yüklemeye gerek yok. ben face fazla kullanmıyorum uzun süre hiçbişey paylaşmıyorum, o zaman ben mutlu değilim mi demek?
facede insanların tanıdıkları olur
tanıdıklarınızın mutlulukları sizi neden rahatsız ediyor
silin o zaman
bence facede paylaşılanlar değil sizin düşünceniz çok yanlış
belki de iddia ettiğiniz gibi çok mutlu değilsiniz aslında
ve insanların mutlulukları sizi rahatsız ediyor
olabilir mi
hem de bu insanlar sizi arkadaş kabul edenler,akrabalarınızdır büyük ihtimal
yazık
Merhaba kızlar,
sık sık buradaki forumları okuyorum, özellikle de bir derdim var, eşim ve eşimin ailesi bölümünü çünkü benimde pek de mutlu bir evliliğim olduğu söylenemez.
Facebookdaki arkdaşlarımın hepsinin çok mutlu evlilikleri var gibi görünüyor çünkü hep eşleriyle mutlu mutlu fotoğraflarını koyuyorlar. Bir arkadaşım bana onlar sadece göstermelik bak mesela benim evliliğim dedi.
O da eşiyle hep mutlu fotoğraflarını koyduğunu ancak gerçeğin öyle olmadığını söyledi.
siz de benim gibi face deki arkadaşlarınızın mutlu evlilik resimlerine bakıp sorun bende mi acaba, neden benim mutlu bir evliliğim yok, acaba gerçekten yanlış insanla mı birlikteyim diye kendi kendinize soruyor musunuz?
Geçekten o resimlerdeki gibi çok mu mutlular? haydi fikirlerinizi paylaşın.
Faceteki fotoğraflardaki çiftlerin ilişkileri hakkında olumlu yada olumsuz olması düşüncesi aklımın ucundan bile geçmedi. Faceteki arkadaş eş dost mutlu aile fotoları görmek beni çok mutlu ediyor.Arkadaşınız sizinle özelini paylaşmış olabilir ama face gibi sosyal paylaşım alanlarında aile sorunlarını deşifre edecek değil.Belki o fotodaki gibi çok mutlular,yada şimdi mutlu değiller o fotolar mutlu anlarında paylaşıldı.Sosyal paylaşım alanları insanların özel hayatları hakkında gerçekçi fikir vermez adı üstünde sosyal alanlar.O konular özel alanlardır diye düşünüyorum
3 sene önce vardı face.im ama kapattım sevmiyorum fotolarımı koymak,onlara yorum yapılması.....ama eşimin var düğün fotolarımızdan albüm yapmak istedi gerek yok dedim ısrar edince de profile bir tane koyabilirsin dedim anlaştık.. eşimle çok mutluyum ama bunu ortalarda herkesin gözüne soka soka yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?