- Konu Sahibi dailyfairy
-
ben evli çiftlerin her anını fotoğraflayıp herkesle olur olmadık paylaşmasına karşıyım. Her ne yaşanmışsa özeldir ve özel kalmalıdır.güzel anıları yayınlayıp, başkasının yorum ve beğenisine neden sunarlar ki ... Evlilik kutsal ve özeldir,başkalarının önüne malzeme konup,ortalık malı edilecek kadar basit olmamalı o güzel anlar.zaten yakın arkadaş ve aile bireylerine bizzat fotoğraflar gösterilir ama gereksiz insanların ağzına sakız edilmemeli ve yorumlarına sunulmamalı diye düşünüyorum. Herkesin bildiği de özel değildir ayrıca. Ben fotoğraf yayınlayanlarının da çok mutlu olduğuna inanmıyorum.mutluysan senin bilmen yeterli,kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsindir
silmesine bile gerek yok, haber kaynağından çıkarsın yeterli
ben fotograf olarak değilde, diğer paylaşımlarını beğenmediğim arkadaşlara öyle yapıyorum, akışta sürekli negatif hüzünlü yazılar çiziler görmek istemiyorum çünkü
ben fotograf olarak değilde, diğer paylaşımlarını beğenmediğim arkadaşlara öyle yapıyorum, akışta sürekli negatif hüzünlü yazılar çiziler görmek istemiyorum çünkü
Ben de laf sokmalı yazı paylaşanları kaldırdım haber kaynağından.Suskunluğu asaletindenmiş. Susmuyorsun işte döşüyosun duvarı.
o kadar fesat olduk ki,güzelliklerin bile ardında art niyet aramaya başladık.
aynen ya, dostlarımdan şöyle kazık yedim de, amanda ben ne kadar ulu mikemmel bi insanımda, efendim yalnızlığım cart curt, en sonunda yiteeer diyorum çıkarıyorum haber kaynağından
Bir de kendi paylaştıklarını kendinin beğenip altına çok doğu yazmaları yokmu
evet ya,
ben onu hiç anlamam kendin koyuyosun kendin niye beğeniyosun
evet ya,
ben onu hiç anlamam kendin koyuyosun kendin niye beğeniyosun
buradaki insanlar "yok onlar da mutlu değildir,fotoğraf bu" dediler diye siz neden rahatlıyorsunuz kidemek ki tüm dünya mutsuz olsa siz mutlukluktan öleceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?