facebookdaki mutlu evlilikler gerçek mi?

ben mutluysam mutluluğumu haykırmak isterim
paylaşmak isterim tüm dünyayla
herkes sizin gibi değildir belki

rahatsız olan silsin arkadaş
sanki çok zor
istemem yan cebime koy sizinki

Son düzenleme:
silmesine bile gerek yok, haber kaynağından çıkarsın yeterli

ben fotograf olarak değilde, diğer paylaşımlarını beğenmediğim arkadaşlara öyle yapıyorum, akışta sürekli negatif hüzünlü yazılar çiziler görmek istemiyorum çünkü

Ben de laf sokmalı yazı paylaşanları kaldırdım haber kaynağından. Suskunluğu asaletindenmiş. Susmuyorsun işte döşüyosun duvarı.

aynen... dakka basi bi arabesk sarki veya söz yayinlayan teyzem var, bildirimlerini kapadim...
cok zor birsey degil bunu yapmak, rahatsiz eden seyleri reel hayatta engelleyemiyoruz ama sanalda böyle bi imkan var.
ayrica benim gercekten anlamadigim birsey var, o kadar kisi yazmis yok gicik oluyorum sinir oluyorum sahte geliyor falan diye
sahte olduguna inandiginiz insanlarin arkadas listenizde ne isi var?
ne diye onlari takip edip sinirlerinizi bozuyorsunuz ki...

sosyal PAYLASIM sitesinde paylasim yapan basit, mutlulugunu paylasmayan asil oluyor
gercekten benim görüsüm cok farkliymis burdaki cogu insandan.

Son düzenleme:

benim duvara uğrama o zaman

adı üstünde paylaşım sitesi
paylaşmıyorsan paylaşandan rahatsızsan neden ordasın
kapat ya da alma face

bi de şu karısını kocasını facede kıskanan var
sanki yolda görmüyolar bakmıyolar size
faceden alimallah yerler

face benim gelirimi bile artırdı niyet önemli niyet
içinde kötü niyet olursa kötü görürsün işte

o kadar fesat olduk ki,güzelliklerin bile ardında art niyet aramaya başladık.

face te tabiki mutlu fotoğraflar olucak, face e değilde fotoğraf albümüne baksanız yine mutlu fotoğraf görürsünüz,
kimse kavga ederken fotoğraf çektirmez öyle değilmi

Ben de laf sokmalı yazı paylaşanları kaldırdım haber kaynağından. Suskunluğu asaletindenmiş. Susmuyorsun işte döşüyosun duvarı.

aynen ya, dostlarımdan şöyle kazık yedim de, amanda ben ne kadar ulu mikemmel bi insanımda, efendim yalnızlığım cart curt, en sonunda yiteeer diyorum çıkarıyorum haber kaynağından

ben yarın bol ağlamalı fotoğraflarımı face koyacağım.soranlara mutlu gözüken fotoğraflar gerçek yaşamı göstermiyormuş,biraz da ağlak hallerime bakın diyeceğim

bende wc den bi foto koyayım, maksat doğal olsun

şaka değil bir arkadaş kendini değil ama çocuğunu koymuştu wc de, daha doğrusu bebek diyelim

Son düzenleme:
aynen ya, dostlarımdan şöyle kazık yedim de, amanda ben ne kadar ulu mikemmel bi insanımda, efendim yalnızlığım cart curt, en sonunda yiteeer diyorum çıkarıyorum haber kaynağından

Bir de kendi paylaştıklarını kendinin beğenip altına çok doğu yazmaları yokmu

benim iki tane profil fotom var başka koymam, adresimi işimi cartımı curtumu yazmam, çocuğumun fotolarını hiç koymam, neden derseniz güvenli bulmuyorum
ordayım burdayımda yazmam pek, hemen eve gitmeyeceksem
hırsızlara davetiye...
nerden bileyim çok yakınlarım yokki, sadece tadınık olanlarda var listede, güven olmaz, o kadar özel şeyler paylaşmaya

buradaki insanlar "yok onlar da mutlu değildir,fotoğraf bu" dediler diye siz neden rahatlıyorsunuz kidemek ki tüm dünya mutsuz olsa siz mutlukluktan öleceksiniz.

Espiriden anlamıyormuşsunuz anlaşılan, gözünüzde görmüyor demekki cümlenin sonundaki yülen yüzü görmediğinize göre !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…