- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi dailyfairy
-
Ay kızlar valla içimi rahatlattınız :)
Ben de çoğunun o kadar da mutlu olmadığını sadece mutluymuş gibi göstermek için paylaştığını düşünüyorum ama bunu sizlere de sormak istedim ki kendi düşüncemi onaylatayım :)
Belki de çoğu insanın dediği gibi heranlarını fotoğraflayıp koydukarı için sinirimi bozuyorlar.
Elbette benim de çok mutlu anlarım var ama ben ne eşimle ne de ailemle olan her fotoğrafı face de paylaşmıyorum, her yaptığımı face de paylaşmıyorum, çok nadir tek tük paylaşırım.
Paylaşmıyorum çünkü ilan etmekten hoşlanmıyorum, bir arkadaşın da dediği gibi olan var olmayan var, kıskanan var, sevinen var.
Ben nazar değer diye de korkarım,koymam.
sonra sürekli bar, otel, tatil, doğa,restoran gezip kendini etiketleyenleri de anlayamıyorum. Gerçekten gidiyorlar mı acaba.
Eşimin de benim de iyi bir mesleğimiz var, Türkiye şartlarına göre iyi para kazanıyoruz ama biz bu kadar gezemiyoruz
İnsanlar gezmek için bu kadar parayı nerden buluyorlar gerçekten anlamıyorum.
Ama ben yinede çok mutlu bir evliliğin var, kocam beni çok seviyor, geziyorum tozuyorum şeklinde reklam yapanlara çooook gıcık oluyorum :)
zaten ben artık facebookun afedersiniz b....unun cıktığını düşünüyorum
yasasın kk benim için artık burası var
daha gerçek daha samimi
facebook out
kk in
buradaki insanlar "yok onlar da mutlu değildir,fotoğraf bu" dediler diye siz neden rahatlıyorsunuz kidemek ki tüm dünya mutsuz olsa siz mutlukluktan öleceksiniz.
ben milletin facebook una bakıp bunlar mutlu mudur acaba diye düşünmem açıkçası. sadece evlilikle alakalı değil genel olarak sosyal paylaım alanı insanların eglenmek vakit geçirmek için girdiği bir yer çok anlam yüklemeye gerek yok. ben face fazla kullanmıyorum uzun süre hiçbişey paylaşmıyorum, o zaman ben mutlu değilim mi demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?