- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi sideorderoflife
-
Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.
Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.
Başınıza gelmediği için mi bu kadar acımasız olabiliyosunuzltf daha yorum yazmayın hiç hakkınız yok canımı acıtmaya.
İstiyorsanız yaptırın sizden başka kimi ilgilendirir ki? Sonuçta herşey insanlar için. Ama bir de şu var ki bence estetik cerrahiden önce birkaç seans terapiste gidin mutlaka. Bir de üzmek, kırmak istemem sizi ama, en değerli varlığınızı kaybetmiş olduğunuza inanmanız, ufak bir zar parçasını en değerli varlık olarak nitelemenizi biraz garipsedim, o zarın adını duymaktan daha kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Fikrimi beyan ediyorum sadece canınız niye acıdı ? Özelin dedim detaya girmedim söylediklerinde haklı olabilirsin yani böyle bişey yaşamış olabilirsiniz ama neler var ben iyi bilirim kendimce.
Ben açtığın konuya cevabımı verdim. Diktirip sahtekarlık yapma kendini eziyorsun öncelik ile böyle niye bu işkence sen kadınsın et parçası değil. Üstelik ilk günden adamı aldatıyorsun ve o senin ile değil senin yarattığın sahte kişi ile evli olacak bunuda unutma.
3 yıl bi sevgilim oldu ona anlattım demiştim ya. Ben onun omzunda 3 yıl boyunca ağladım hep böyle oldu şöyle oldu dayanamıyorum diye. Ya belki bunları okumanız çok basit geliyo ama ben hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum. Kandırmak diyorsunuz ama ben zevk yapıpta sonra hiçbişey olmamış gibi davranıp kandırmayacağım ki. Daha fazla hatırlamak istemiyorum önüme çıkmasını istemiyorum tek isteğim bu.
Madem daha önemlileri var, o zaman o önemlilere yorum yazın! Bu kadar da olmaz yani...
Fikrimi beyan ediyorum sadece canınız niye acıdı ? Özelin dedim detaya girmedim söylediklerinde haklı olabilirsin yani böyle bişey yaşamış olabilirsiniz ama neler var ben iyi bilirim kendimce.
Ben açtığın konuya cevabımı verdim. Diktirip sahtekarlık yapma kendini eziyorsun öncelik ile böyle niye bu işkence sen kadınsın et parçası değil. Üstelik ilk günden adamı aldatıyorsun ve o senin ile değil senin yarattığın sahte kişi ile evli olacak bunuda unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?