- 30 Haziran 2012
- 393
- 20
- 68
- Konu Sahibi sideorderoflife
-
Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.
Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.
Empati bile yapamadığımız bir konuda uzaktan konuşmak ne kadar kolay...
Şimdiye kadar anlatmamışsınız, şimdiden sonra bahsini açmaya hiç gerek yok.
Ama bunu kendi içinizde halletmeli, bu travmadan kurtulmalısınız.
Sizin iradeniz dışında gelişen bir olay yüzünden mutluluklarınız eksik kalmamalı.
Bunu anlatmamanın sahtekarlık olduğunu, evliliğin de yalan üzerine kurulduğunu düşünmüyorum.
Konu sahibi paylaşır veya paylaşmaz eşiyle, kendi meselesi.
Anlatıp aynı şeyleri tekrar yaşamak onu çok yıpratacaksa anlatmak istememesi gayet doğal.
birincisi o kaybettiğin en değerli şeyin değil.senin en değerli şeyin sensin.tamam eşinle hiçbirşey olmamış gibi yaşamak istiyorsun ama sen hiçbirşey olmamış gibi davranabilecek misin?şu an içine atıp bastırdıkların daha sonra olmadık bir zamanda patlamasın?hadi diyelim gittin ameliyat oldun gerdek gecen de sorunsuz geçti falan ama bir düşün bence senin başına gelenler yüzünden seninle evlenmeyi istemeyecek kadar anlayışsız bir adamla gerçekten evlenmeyi istiyor musun?ayrıca belli ki hala çok ağır travmanın etkisi altındasın bence herşeyden önce bir psikiyatristle görüşmelisin.
Empati bile yapamadığımız bir konuda uzaktan konuşmak ne kadar kolay...
Şimdiye kadar anlatmamışsınız, şimdiden sonra bahsini açmaya hiç gerek yok.
Ama bunu kendi içinizde halletmeli, bu travmadan kurtulmalısınız.
Sizin iradeniz dışında gelişen bir olay yüzünden mutluluklarınız eksik kalmamalı.
Bunu anlatmamanın sahtekarlık olduğunu, evliliğin de yalan üzerine kurulduğunu düşünmüyorum.
Konu sahibi paylaşır veya paylaşmaz eşiyle, kendi meselesi.
Anlatıp aynı şeyleri tekrar yaşamak onu çok yıpratacaksa anlatmak istememesi gayet doğal.
Kandırmak mı demişim?Ya söylediklerimi çok yanlış algılıyorsunuz ya da farklı bir mesajı alıntılamak istediniz.
daha önceki kişilere anlattığınızı söylemişsiniz peki nişanlınızın dışarıdan birinden duyma ihtimali yok mu sizden duyması daha iyi olur anlayışlı biri ise senin hatalı olmadığını kabul ederBilmiyorum beni bırakacağını düşünmüyorum çok seviyo beni ama bilemiyorum. Ben bununla yaşamak istemiyorum, Kabullenmek istemiyorum. Nasıl anlatayım ki şimdi... Eğer anlatırsam ömrüm boyunca unutmicam ve en ufak bişeyde bu yüzden mi soğuk davranıo acaba vs kendimi yiyip bitiricem. Ezik hissedicem. 3 yıl bi sevgilim oldu herşeyimi anlattığım, ayrıldık son cümlesi "ben seni böyle sevdim" oldu. Ben seni böyle sevdim... Defolu malmışım gibiduygularımı ifade edemiyorum şu anda. Ben sadece herşeyi geride bırakmak istiyorum. Bu benim için çok önemli. Nişanlımı tanıdığım günden beri başka biriyim sanki, bu şekilde kalmak istiyorum.
Üzgünüm ama orada bahsettiğiniz üzere daha önemlileri var gibi bir cümle kurmadım yanlıl alıntı yaptınız sanırım tekrar okuyun yazdıklarımı.
Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.
Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.
"Neler var" demişsiniz. Ben "daha önemlileri" var gibi algıladım. Yanlış yazmış/algılamış olsam da aynı kapıya çıkmıyor mu?
daha önceki kişilere anlattığınızı söylemişsiniz peki nişanlınızın dışarıdan birinden duyma ihtimali yok mu sizden duyması daha iyi olur anlayışlı biri ise senin hatalı olmadığını kabul eder
+1
+1
Konu sahibi arkadaşım,
bence üstte kopyaladıklarımı dikkate almalısın. İnşallah en doğru ve en hayırlı kararı verirsin.
İnşallah bende bunun için dua ediyorum. Herkese cevap yazamıyorum. Bazılarınızın yorumlarını okurken gözlerim doluyo, Allah razı olsun sizden.
ayrıca da anlattınız ve nişanlınız ayrıldı diyelim
sonra baska birisi çıkacak karşınıza yine anlatacaksınız
belki o da hazmedemeyecek sonra başkası...
burda tekrar tekrar yaralanan ise sadece siz olacaksınız.
demem o ki; eğer nişanlınız gerçekte çok iyi biriyse, çok iyi anlaşıyorsanız
ve sadece bu konularda biraz tutucuysa
bence söylemeyin.
bu sadece sizi ilgilendiren bir mevzu.
artık kimseye açıklama yapmak zorunda kalmayın.
aynı evde yaşadığınız kişinin her olumsuz tavrını
buna bağlayıp da paranoyak olmaktansa
sizin iyi bir ruh doktoruna görünmenizde
daha çok fayda var.
kendi mutluluğunuzu düşünün.
nişanlınız erkek. bu konuda sizi anlayabileceğini
ve sizin kadar hassas olabileceğini zannetmiyorum.
bir süre içine atsa dahi bir noktada patlak verir.
umarım çok mutlu olursunuz.
umarım geçmişi sildirip, sadece düğün gününden
itibaren size yaşadığınızı hissettirecek kadar güzel bir evliliğiniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?