• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Diyet yaptım ama çok dikkat edemediğim zamanlar oldu bazen 1 hafta mola verdiğim de oldu😅 diyet psikolojisiyle hareket etmek biraz yoruyor rutin yaşamınız gibi düşünün sadece unlu mamüller pilav makarna vs yok🥲

Diyet yaptım ama çok dikkat edemediğim zamanlar oldu bazen 1 hafta mola verdiğim de oldu😅 diyet psikolojisiyle hareket etmek biraz yoruyor rutin yaşamınız gibi düşünün sadece unlu mamüller pilav makarna vs yok🥲
Bende diyet yapamayanlardanım.Maaşallah size darısı başımıza olsun her daim git sağlıklı olalım 🥰🤲🤲🤲

Merhabalar, bir süredir aktif değildim, grow with jo ile bir kaç kez çalıştım inşallah bundan sonra daha aktif olup buraya da yazarım.

Merhabalar, bir süredir aktif değildim, grow with jo ile bir kaç kez çalıştım inşallah bundan sonra daha aktif olup buraya da yazarım.
Merhabalar.Bende 2 gündür birşey yapamadım maalesef.İnşallah bundan sonra ben de daha aktif olurum🤲🤲🤲🤲.Her fırsatta spor yapalım 💪💪💪💪💪💪

Back
X