galiba cinnet geçireceğim

23 yaşındaki kız kardeşinin 10 yaşında çocuğu mu var.
Sen aile apartmanında misin? Baban yok mu? Aslında esin seni evden kovamaz. Sen çocuğunu al eve geri git. Seni istemiyorsa esin gitsin. Evin kira elektrik su vb her şeyini ödemek zorunda. Sen bir avukat ile görüş

10 yaşındaki kız çocuğu abisinin ilk evliliğinden....yani konu sahibi halası oluyor...ve çocuk babaanne ile kalıyor..

Eşi ile bosandi, ev dağıtıldı, esi evlendi...

Canım konularını şimdi okudum. Sanırım manisa ilindesin. Keşke bursa da olsan inan sana çok yardımcı olurdum içim parçalandı lütfen burada yazılanları ciddiye al sadece oturup dua edip ağlamakla ne ömür geçer ne de eline bişey geçer... Lütfen ayağa kalk kendine bir iş bul ya bulaşık yıkamak bile olsa yap çalışmak kadar onurlu bişey var mı? Kendini ve çocuğunu kurtar. Devletin kreşleri var ver çocuğunu kendinde çalış. Zaten seneye okula gidecekmiş oğlun. Eşyalı bi ev kiralarsın. Nolur burda yazılanları oku ve birşeyler yap kendi kendinin elinden tut

9 yaş var aramızda bana vururken annemde vardı tek tepkisi vurabilir oldu

Sen ne yapıyorsun. Ezik ve sessiz durursan ezerler böyle. Sığındı değilsin 14 yaşındaki kızın ne kadar hakkiysa, 23 yaşındaki kızın ne kadar hakkiysa senin de hakkın. O kızı da anan sana terbiye vermemiş ben vereyim diye bir güzel döverdim. Ama ergen tehlikeli olur bebeğinle asla yalnız bırakma. Bir de kimseye kapı açmak zorunda değilsin. İsteyen anahtar yaptırsın. Kapı açma. Sizin ussaginiz yok burada de. Şarjini sen verme. Nereye koyduysan oradadır de. İsterse ciyak ciyak bağırsın kapıda çıkın yırtsin gir odana kapını kilitle yallah de. Ama bebeği koru ergen ve gerzek bir çocuk

Bu kadar üzüntünüzün zorlugunuzun arasında bide ailenizle ugrasmanız zor bir durum.o kimki ne hakla nasıl size tokat atabiliyor kocaman cocuklu bir kadınsınız kendinizi bu kadar ezdirmeyin bir an önce iş bulup ordan gitmeye bakın.insanın psikolojisi bozulur.Allah size sabır versin.

Allah düşürmesin kimseyi ailede bile eziyorlar bunlara verılecek en guzel cvp daha ıyı yerlere gelmek emınım hasetlerınden catlarlar ben annenıze ayar oldum vurabilir ne demek balık bastan kokuyor babanız yokmu o ne dıyor

babam dışarda çalışıyor .ev yokki kiraydı boşalttık eşim evli şuan

geçenlerde bulaşıkcı aranıyor yazılmış cama gittim adam bana işe eleman alındı dedi ama dün yoktu sabah yapıştırılmış neyse ben çıkarken başka kadın geldi daha genç ve bakımlı onu işe aldılar
Aylardır iş arıyorum buranın esnafı iş vereni malesef işçi değil dost arıyor kendine
Oğlum şuan ana okulunda geçen ay temiz bi iş buldum çok ağır bir işde olsa girecektim annem ve kız kardeşim biz çocuğu okula bırakıp almayız dediler önce çocuğu babasına yolla -ki adam istemiyor - sonra dediler .
bugünlerde çok kötüyüm ,tüm vitamin kan değerlerim düşmüş.kilo alıyorum kronik agrım ve 5 tane ur var vucüdumda .Ama sigortam yok .Biraz yoruldum galiba ümidimi yitirmedim .Sabah 6 da uyanıyorum oğlumu hazırlıyorum beslenme vs .7.30 da okulda oluyorum.
çoğu geceler uyuyamıyorum ağrıdan yada ağlamaktan
yani işe uyum sağlarım ama işyerinde de gözüm hep arkada kalacak korkusu var.

Amin babam benden yanaydı onuda doldurdular şimdi evlenip gideceksin hemen dedi son konuşmamızda .

aramıyorum mu sanıyorsun kuzum insanlar kötü bir kere iş bulmak mesele değil ki
Canım sen kaç yaşındasın? Kız kardeşim sana nasıl vurabiliyor? Bence acilen bi iş aramalısın oglunu da kreşe yollarsın kendine bi hayat kur başka türlü olmaz ki

Ber ra bütün konularına baktım şimdi.Gece gece Allah'a dua ediyorum senin icin.O kadar çok mutlu ol ki,bu yaşadığın tüm sıkıntılari unut insAllah.Allah yardımcın olsun
Amin Rabbim razı olsun .Hep karanlık olmayacak elbet inşaAllah gün doğacak tek duam oğlum benden gitmesin ve mutlu olalım oğlumla .Rabbim evladımı korusun.

Kafalarında senin evlenmeni istedikleri biri mi var?Durup dururken her cümlelerinin sonu "evlen" e nasıl çıkıyor ki?
6 7 aydır var bu evlenme meselesi ki aday vs de yok birileri istedi haber yolladı sadece o kadar amaç evden gitmemiz
Bide eski eşim pişmanmış -hiç inanmıyorum buna - onunla yeniden evlenirsek diye korkuyorlar.Babam ona geri dönersen ne müslümansın ne evladımsın dedi.
Eski eşim pişman olmaz kadına aşık bir kere .Pişman dahi olsa babası eşimi vurur yine razı olmazlar

ah bulabilsem ah
bu seferde çocuğa bakma meselesi var diğer konularımı bir okusanız
yoruldum artık
Çocuğunuzu anaokuluna verin.yaşı gelmiş Zaten.Biran evvel iş bulup ufakta olsa kendi evinize çıkın.Allah yardım etsin.çok zor bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…