23 yaşındaki kız kardeşinin 10 yaşında çocuğu mu var.6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
10 yaşındaki kız çocuğu abisinin ilk evliliğinden....yani konu sahibi halası oluyor...ve çocuk babaanne ile kalıyor..23 yaşındaki kız kardeşinin 10 yaşında çocuğu mu var.
Sen aile apartmanında misin? Baban yok mu? Aslında esin seni evden kovamaz. Sen çocuğunu al eve geri git. Seni istemiyorsa esin gitsin. Evin kira elektrik su vb her şeyini ödemek zorunda. Sen bir avukat ile görüş
9 yaş var aramızda bana vururken annemde vardı tek tepkisi vurabilir oldu
Önceki konularında Konya diye paylaşmıştı...Sanırım manisa ilindesin.
Bu kadar üzüntünüzün zorlugunuzun arasında bide ailenizle ugrasmanız zor bir durum.o kimki ne hakla nasıl size tokat atabiliyor kocaman cocuklu bir kadınsınız kendinizi bu kadar ezdirmeyin bir an önce iş bulup ordan gitmeye bakın.insanın psikolojisi bozulur.Allah size sabır versin.6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
babam dışarda çalışıyor .ev yokki kiraydı boşalttık eşim evli şuan23 yaşındaki kız kardeşinin 10 yaşında çocuğu mu var.
Sen aile apartmanında misin? Baban yok mu? Aslında esin seni evden kovamaz. Sen çocuğunu al eve geri git. Seni istemiyorsa esin gitsin. Evin kira elektrik su vb her şeyini ödemek zorunda. Sen bir avukat ile görüş
geçenlerde bulaşıkcı aranıyor yazılmış cama gittim adam bana işe eleman alındı dedi ama dün yoktu sabah yapıştırılmış neyse ben çıkarken başka kadın geldi daha genç ve bakımlı onu işe aldılarCanım konularını şimdi okudum. Sanırım manisa ilindesin. Keşke bursa da olsan inan sana çok yardımcı olurdum içim parçalandılütfen burada yazılanları ciddiye al sadece oturup dua edip ağlamakla ne ömür geçer ne de eline bişey geçer... Lütfen ayağa kalk kendine bir iş bul ya bulaşık yıkamak bile olsa yap çalışmak kadar onurlu bişey var mı? Kendini ve çocuğunu kurtar. Devletin kreşleri var ver çocuğunu kendinde çalış. Zaten seneye okula gidecekmiş oğlun. Eşyalı bi ev kiralarsın. Nolur burda yazılanları oku ve birşeyler yap kendi kendinin elinden tut
kesin yer bildirimi yapmıyorum Konyada bir dönem yaşamıştım ailemle bekarken o yüzden yazdımÖnceki konularında Konya diye paylaşmıştı...
Amin babam benden yanaydı onuda doldurdular şimdi evlenip gideceksin hemen dedi son konuşmamızda .Allah düşürmesin kimseyi ailede bile eziyorlar bunlara verılecek en guzel cvp daha ıyı yerlere gelmek emınım hasetlerınden catlarlar ben annenıze ayar oldum vurabilir ne demek balık bastan kokuyor babanız yokmu o ne dıyor
evlenip gitmemi istiyorlarE yollayıp nereye yollucaklar.Esinden ayrıymissin.Nereye gidecekmissin acaba?
Canım sen kaç yaşındasın? Kız kardeşim sana nasıl vurabiliyor? Bence acilen bi iş aramalısın oglunu da kreşe yollarsın kendine bi hayat kur başka türlü olmaz ki
Amin aynen imtihanlardan geçiyorum isyan etmedim tek bir gün .Ama yoruldum çok yoruldumBen sizi hatirliyorum siz resmen imtihan ediliyorsunuz.Dua edin bu gunler gecer mutlaka..
kardeşim bekar daha evdeAblan annenlerle mi kaliyor canım?
inşaAllah nasipdemi yok bilmiyorum kiKreşlerde falan iş arasanız. Çocuğunuzda sizle gider gelir. Çok üzüldüm Allahım tez yardım etsin de kurtarsın sizi ordan. Tek çareniz iş bulmak acilen
Amin Rabbim razı olsun .Hep karanlık olmayacak elbet inşaAllah gün doğacak tek duam oğlum benden gitmesin ve mutlu olalım oğlumla .Rabbim evladımı korusun.Ber ra bütün konularına baktım şimdi.Gece gece Allah'a dua ediyorum senin icin.O kadar çok mutlu ol ki,bu yaşadığın tüm sıkıntılari unut insAllah.Allah yardımcın olsun
Kafalarında senin evlenmeni istedikleri biri mi var?Durup dururken her cümlelerinin sonu "evlen" e nasıl çıkıyor ki?evlenip gitmemi istiyorlar
6 7 aydır var bu evlenme meselesi ki aday vs de yok birileri istedi haber yolladı sadece o kadar amaç evden gitmemizKafalarında senin evlenmeni istedikleri biri mi var?Durup dururken her cümlelerinin sonu "evlen" e nasıl çıkıyor ki?
Çocuğunuzu anaokuluna verin.yaşı gelmiş Zaten.Biran evvel iş bulup ufakta olsa kendi evinize çıkın.Allah yardım etsin.çok zor bi durum.ah bulabilsem ah
bu seferde çocuğa bakma meselesi var diğer konularımı bir okusanız
yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?