galiba cinnet geçireceğim

Canım benim sabır . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Hayırlısıyla iş bulup düzenini kurarsın inşallah

tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin.... çocuğunun öz babasından vefa görmemişken başka birinden bekleme... çalış, apart kirala, oğlunla kal...

Biraz mantıklı düşünür müsün???

Adam iyi biri olsa karısı 3 cocugunu bırakıp başkasına kaçar mı???

Ayrıca bu adam artık hep güvensizlik problemi yaşar, önceki karisi kaçtığı icin...

Kendini yakacaksin

Canım can havliyle gitme birine için ısınsın daha iyi biri gelir bekle biraz

kadın yıllar içerisinde defalarca adı başka başka adamlarla anılan bir kadınmış adam çocuklar büyüsün meslek edinsin vs diye beklemiş adam karısının üzerine 4 ev yaptırmış

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin.... çocuğunun öz babasından vefa görmemişken başka birinden bekleme... çalış, apart kirala, oğlunla kal...
boşanmış olduğumu bilenler selam dahi vermiyor gerisini siz düşünün bunu yapanda kadınlar
adamla daha görüşmüş değilim adamda gönüllü değil gibi zaten yani çok ağır ve yeni onun içinde 6 ay olmuş karısı kaçalı

Sırf evlenmek ıcın evleneceksenız, Eski esınız bekarsa onunla barıs maya bakın derim. Cok uzuldum

Sırf evlenmek ıcın evleneceksenız, Eski esınız bekarsa onunla barıs maya bakın derim. Cok uzuldum
eski eşim evlendi ve barışmak istemiyorum .Evlenme niyetim yok şuan sadece ortak arkadaşımız söyledi

eski eşim evlendi ve barışmak istemiyorum .Evlenme niyetim yok şuan sadece ortak arkadaşımız söyledi
Siz barıs ak ıstemesenızde suanda bulunduğunuz ortam cok bozuk, siz tokat yiyorsunuz oglunuz istenmiyor ve oglunuz sındırılıyor. Evlenmek kacıs olabilir ama hayatınızda biri yok eski esınız imam nıkahlıymıs, dava bıtmemıs gercekten geri adım atabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…