Sizin yaşınız kaç? Sırf evden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmayınBiri var adam 40 yaşında ama henüz tanışamadık
31 olacağımSizin yaşınız kaç? Sırf evden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmayın
Amin kuzum inşaAllahCanım benim sabır . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Hayırlısıyla iş bulup düzenini kurarsın inşallah
inşaAllahNe demek ya tokat yemekinşallah kendi düzeninizi kurarsınız en kısa zamanda. Bir iş bulup çalışsanız çok iyi olur sizin için ama o ailede çocuk yalnız bırakılmaz ki
Bir tane de sen patlatsaydın. Elin armut mu topluyor.bir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin.... çocuğunun öz babasından vefa görmemişken başka birinden bekleme... çalış, apart kirala, oğlunla kal...tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum
Biraz mantıklı düşünür müsün???adamın karısı başkasıyla kaçmış
3 çocuğu var ikisi üniverste mezunu diğer i okuyor adam çok iyi dediler 1 aydır araştırdım ama evlenmek istermi bilmem bana ve adama ortak arkadaşımız söyledi
tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum
adamın evlenme niyeti var mı onu bile bilmiyorum sadece söylendi banaCanım can havliyle gitme birine için ısınsın daha iyi biri gelir bekle biraz
kadın yıllar içerisinde defalarca adı başka başka adamlarla anılan bir kadınmış adam çocuklar büyüsün meslek edinsin vs diye beklemiş adam karısının üzerine 4 ev yaptırmışBiraz mantıklı düşünür müsün???
Adam iyi biri olsa karısı 3 cocugunu bırakıp başkasına kaçar mı???
Ayrıca bu adam artık hep güvensizlik problemi yaşar, önceki karisi kaçtığı icin...
Kendini yakacaksin
Kardeşimden tokat yedim derken ? E sen de vursaydın
boşanmış olduğumu bilenler selam dahi vermiyor gerisini siz düşünün bunu yapanda kadınlarYağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin.... çocuğunun öz babasından vefa görmemişken başka birinden bekleme... çalış, apart kirala, oğlunla kal...
Böyle olmaz ama. Evde kötü davranırlar tabii ki. O tokat attığında senin iki kat dövmen lazımben vuramam kimseye
eski eşim evlendi ve barışmak istemiyorum .Evlenme niyetim yok şuan sadece ortak arkadaşımız söylediSırf evlenmek ıcın evleneceksenız, Eski esınız bekarsa onunla barıs maya bakın derim. Cok uzuldum
Siz barıs ak ıstemesenızde suanda bulunduğunuz ortam cok bozuk, siz tokat yiyorsunuz oglunuz istenmiyor ve oglunuz sındırılıyor. Evlenmek kacıs olabilir ama hayatınızda biri yok eski esınız imam nıkahlıymıs, dava bıtmemıs gercekten geri adım atabılırsıneski eşim evlendi ve barışmak istemiyorum .Evlenme niyetim yok şuan sadece ortak arkadaşımız söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?