gece olunca mutfak ?

sizin şu anda sağlıklı beslenme ile ilgili konunuz varmı. diyetisyenden daha iyi motive ediyorsunuz

sizin şu anda sağlıklı beslenme ile ilgili konunuz varmı. diyetisyenden daha iyi motive ediyorsunuz

var daha bugun harıka tarıfler buldum paylastım hatta

Ben hamileyken boyle oluyorum sonra geçiyor yemekten yoruluyorum gercekren sanki içimde bir kara delik varmıs gibi oluyo sizinki alışkanlık büyük ihtimalle vücutta kendini alıştırmis olay kafada bitiyor vazgecebilirsiniz

Canım merhaba konularını takip ediyorum ben de. Adetten 2 gün sonra dışarı boşalınırsa da hamile kalınabilir maalesef. Yüzde 40 mış dışa boşalarak korunma oranı.
İkincisi gece atıştırmaları duygusal açlık diyorlar öyle bir sebepten kaynaklanıyor. Evde abur cubur olmasın bi kere. Çocuklara da faydalı değil şeker gofret. Ayçekirdeğş al canım şişmanlatmıyor tek yenirse. Hem de ağzını oyalıyor başka yemek yemezsin o arada. Yanına da soda iç o da alıyor açlığı

Kendimi gördüm beni anlatıyorsun sandım bende kısa bir süre önce böyleydim emzirme dönemindeyim ek gıdaya geçmeden önce içimi kemiriyordu resmen bişeyler aynı anlattığın gibiydim birde aala hamurişi eksik etmezdim evde az kaldıysa bitmeden yenisini yapardım hep. Taaaaakiiiii hiç bir kıyafetime pijamalarıma hatta iç çamaşırlarıma bile girememeye başladım ondan sonra tak etti 2 aydır dikkat ettim yavaş yavaş hazırladım kendimi 2 haftadır da diyetteyim biraz kilo vermeye başladım, ha canım yine istiyor özellikle tatlı ama yok yani kıyafetlerim olmuyor bütün gardrobu atmam lazım o yüzden yavaş yavaş kesmeye başla birden bırakırsan tekrar aynı olur 2 ayda frenle kendini sonra az yemeye başla sonra diyet. Allah yardımcın olsun gerçekten bu da zor bir süreç, ama yaparsın kadın yeterki istesin

Aksam aksam 8 dilim kek mi gercek olmamasını temenni ediyorum kuru fasulye pilav tıkar insani zaten ben üstüne sadece cay icerdim o da hazmetsin diye daha da gece yiyeceksiniz bu yemege kilonuz cok az ama bu sizi gaza getirmesin mide problemi de mi yasamiyorsunuz ?

bu soruna çözüm bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…