gece olunca mutfak ?

Helal olsun becerikli kadın..Simdi seni daha cok sevdim :) esim mardinli bende malatyaliyim memlekettekiler tembel olmus hepsi hazirci.Ben orda yasasam eminim neler yapardim.Minnet etmem ,para verip aliyorum.Onlarda dusunup bi ip biber kurutmazlar.Bende istemem.

ben hamıleyken 14 kılo vermıstım dogum sonrası aldım hep hamur ısı yedım sut yapar sandım yedım baklavaları
zaten yemek ıcın yasayan bırıyım
hayatımda ılk kez dıkkat ettım beslenmeme daha once hıc boyle gırısımım olmadı saglıklı beslenmek ıstıyorum dedım basladım o kılolu resımde 104 kıloyum zayıf resmımde 61 kıloyum

konu sahıbın ıstahını kacırtıcam ben :) ben cektım o cekmesın

Ne kadar bir sürede verdin onca kiloyu

Fotolarina şoklar icerisinde baktim o kapkalinliktan inceciklige gecisin...sanki tup mide ameliyatiyla bir takim kombin estetik ameliyatlar var gibiymiscesine ,hayretlerdeyim.

Muthis iradeni kutluyorum.Ama tombislik yuzune ne kadar yakişmis.Bende zayif ama tombiş yuzluyum.Bir gun parkta oturyorduk bi kadinla sohbet ettik.Ben ayaga kalktim e sen zayifmissin dedi :)) Yuzumden beni etli butlu sanmiş.Ben kiloyu kafamdan ayagima kadar esit aliyorum.Oyle 10 kilo bende yayiliyo.

Ah konu sahibi ah yine canim ekmek arasi cekti..

Ne kadar bir sürede verdin onca kiloyu

6 ayda verdım bu kıloyu
verdıgımın 2 kg kas gerı kalan hepsı yagdan gıttı
54 beden gıyınıyordum sımdı 36 bedenım :)
cevremdekıler ınanamadılar benı gorunce tanımayan akrabalarım oldu
burda arkadaslarım gun gun sahıtler nasıl verdıgımı
benımde bacaklar parmaklar eller kalın kalın ya :) hıc soyle narin cıtı pıtı olamadım

esıt almak buyuk sans orantılı avantaj :)

6 ay müthiş gerçekten başarını tebrik ederim yürekten hem de. Ne güzel ben de 80den 50lere düşmeye çalışıyorum istek var hareket yok ama. Ah bir başlayabilsem.. canım o kadar sıkkın ki uyuyamıyorum bile. Halbuki bütün çocukları uyutup uyumayı istiyordum.

N nscckts Bomba gibisin masallah..Ben buna irade derim baska da birsey demem.Bogazlar tutulacak baska yol yok..Allah yavrularimiza bagislasin.Saglik olsun.Hakikaten yemek yemek mutluluk veriyor.

Yemekten hemen sonra gelen mayışma uyku hali cok fena.Oluyor mu size de?

tesekkur ederım
bunu gercekten ıstedıgınızde daha dogrusu hazır hıssettıgınızde yapacagınıza emınım ısteyıpde neyı yapamadınız kı bunu da yaparsınız :)

tesekkur ederım amin

eskıden oluyordu hamur ısı tatlı yerken yerımden kalkmak ıstemıyordum ustumde bır agırlık hareket etmeye cekınıyordum cogu zamanda uyuyakalıyordum

ama sımdı enerjım tukenmıyor yerımde durasım yok :)

Maşaallah, büyük başarı . . Kendi biberini , salçasını yapan bunu elbet yapar

Peki sarkma olmadı mı vücutta. Sporla mi dengeledin ?

Ister istemez seker de dengesizlesiyor gizlice hemde.Zayiflik sifa ,kilo ise hastalik..Gobegim erisin yeterdi..Mantiyla ekmek gomersem daha coook gobis olur.Istanbul virus yuvasi oldu evden cikmjyorum stres yediriyo iste.Bugun 85 yasindaki covidli cenazeyi bile evden almamis yetkililer.6 saat sonra almislar.Berbat bi sey bu

Maşallah darısı bana

ay harika yaa nasıl belli şeker ve hamur yediğin halin resimde ve nasıl belki sağlıklı besleneigin ikinci resimde . ya senle takilalim biz beni de zayiflat nolur ...emziriyorum emzirme döneminde yapsam biseler nasıl olur

ay harika yaa nasıl belli şeker ve hamur yediğin halin resimde ve nasıl belki sağlıklı besleneigin ikinci resimde . ya senle takilalim biz beni de zayiflat nolur ...emziriyorum emzirme döneminde yapsam biseler nasıl olur
işte asıl emzırme donemınde saglıklı beslenmek gerek hem sutun kalıtelı olsun dıye bebegın saglıgı ıcın
hemde cabuk toparlanman acısından

bak ne olursa olsun doya doya kahvaltını mutlaka yap yapmak zorundasın anakucagına veya sırtına koy bebegını kahvaltını yap
2 haslanmıs yumurta lor peynır mutlaka 1 kase 1 tabak salata 1 cay bardagı az tuzlu zeytın 1 avuc kavrulmamıs kuruyemıs yanı badem fındık fıstık falan

belkı omlete falan fırsat bulamazsın dıye pratık bunları soyluyorum
yada geceden patatessız fırında mucver tarıfı yazayım yap koy dolaba 2 gun kalıyor cıkarır cayın yanında yersın

2 havuc rendelenecek 1 bag maydanoz 4 tane taze sogan 2 kase lor peynır cesıtlı baharatlar 1 cay kasıgı kabartma tozu ve 3 yumurta bunları dogra kat cırp yaglı kagıtda fırında alt ust 180 derecede pısır kek gıbı dılım dılım kes ye hatta tek kullanımlık muffın kek kalıpları var ya onlarda da pısırebılırsın tuzlu kek gıbı un yok patates yok kızartma yok cok lezzetlı oluyor
bu tarz seyler kurtarır senı

aksam da mutlaka corba salata ve fırında sebze yemegı olmalı
mercımek corbası yaparsın mesela tavuk suyuna
yanına bol yesıllık salata en cok sut yapan sey su ve yesıllıktır zaten
fırına da patlıcan kabak tavuk kıyma et ne sevıyorsan karısık ırı ırı dograrsın
salcalı sos yapar ustunde gezdırır pısırır yersın
salata yapamıyorsan yogurtlu meze yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…