- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi alonedark18
-
Helal olsun becerikli kadın..Simdi seni daha cok sevdim :) esim mardinli bende malatyaliyim memlekettekiler tembel olmus hepsi hazirci.Ben orda yasasam eminim neler yapardim.Minnet etmem ,para verip aliyorum.Onlarda dusunup bi ip biber kurutmazlar.Bende istemem.salcamı kendım yapıyorum tarhanayı kurutmalıgı pul bıberı toz naneyı pekmezı falan
ama bazen cabuk bıtıyor ve gerı kalan tum alısverıslerımı yaptıgım yer gercekten temız ve ılgılı ınsanlar antebın yerlılerının hep alısverıs yaptıgı 3-4 ısım var bu onlardan bırı dıgerlerının bu sekılde satıısı yok olsa onlarında ısmını yazardım memnun kalırsınız emınım :)
ben hamıleyken 14 kılo vermıstım dogum sonrası aldım hep hamur ısı yedım sut yapar sandım yedım baklavalarıHepsi bir yana olsun sen inanilmaz degismissin inanilmaz.Yani yillardir kilo veremeyen tanidiklarim var tabiiki kimisi turlu sebeplerden veremiyor.Ben 48 kiloyla hamile kalip 68le bitirdim.Ikinci de 52 ile kaldim yine 68 ile bitirdim.Cabuk zayiflarim.Korona basladi ben hareketsizlikten 59 a ciktim ,oysa 53 kiloydum.Rahatsiz degilim biraz 38 bedenin tadini cikartiyorum.Terzi gitme derdi yok :) bende gobek var belim.ince ama enteresan bi sezaryan gobegi
Fatma yuzunden obez olucaz :) sarma dedi kisir dedi ne diyeyim daha.
Ne kadar bir sürede verdin onca kiloyuben hamıleyken 14 kılo vermıstım dogum sonrası aldım hep hamur ısı yedım sut yapar sandım yedım baklavaları
zaten yemek ıcın yasayan bırıyım
hayatımda ılk kez dıkkat ettım beslenmeme daha once hıc boyle gırısımım olmadı saglıklı beslenmek ıstıyorum dedım basladım o kılolu resımde 104 kıloyum zayıf resmımde 61 kıloyum
konu sahıbın ıstahını kacırtıcam ben :) ben cektım o cekmesın
Fotolarina şoklar icerisinde baktim o kapkalinliktan inceciklige gecisin...sanki tup mide ameliyatiyla bir takim kombin estetik ameliyatlar var gibiymiscesine ,hayretlerdeyim.ben hamıleyken 14 kılo vermıstım dogum sonrası aldım hep hamur ısı yedım sut yapar sandım yedım baklavaları
zaten yemek ıcın yasayan bırıyım
hayatımda ılk kez dıkkat ettım beslenmeme daha once hıc boyle gırısımım olmadı saglıklı beslenmek ıstıyorum dedım basladım o kılolu resımde 104 kıloyum zayıf resmımde 61 kıloyum
konu sahıbın ıstahını kacırtıcam ben :) ben cektım o cekmesın
Ne kadar bir sürede verdin onca kiloyu
6 ayda verdım bu kıloyuFotolarina şoklar icerisinde baktim o kapkalinliktan inceciklige gecisin...sanki tup mide ameliyatiyla bir takim kombin estetik ameliyatlar var gibiymiscesine ,hayretlerdeyim.
Muthis iradeni kutluyorum.Ama tombislik yuzune ne kadar yakişmis.Bende zayif ama tombiş yuzluyum.Bir gun parkta oturyorduk bi kadinla sohbet ettik.Ben ayaga kalktim e sen zayifmissin dedi :)) Yuzumden beni etli butlu sanmiş.Ben kiloyu kafamdan ayagima kadar esit aliyorum.Oyle 10 kilo bende yayiliyo.
Ah konu sahibi ah yine canim ekmek arasi cekti..
6 ay müthiş gerçekten başarını tebrik ederim yürekten hem de.6 ayda verdım bu kıloyu
verdıgımın 2 kg kas gerı kalan hepsı yagdan gıttı
54 beden gıyınıyordum sımdı 36 bedenım :)
cevremdekıler ınanamadılar benı gorunce tanımayan akrabalarım oldu
burda arkadaslarım gun gun sahıtler nasıl verdıgımı
benımde bacaklar parmaklar eller kalın kalın ya :) hıc soyle narin cıtı pıtı olamadımSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
esıt almak buyuk sans orantılı avantaj :)
tesekkur ederım6 ay müthiş gerçekten başarını tebrik ederim yürekten hem de.Ne güzel ben de 80den 50lere düşmeye çalışıyorum istek var hareket yok ama. Ah bir başlayabilsem.. canım o kadar sıkkın ki uyuyamıyorum bile. Halbuki bütün çocukları uyutup uyumayı istiyordum.
tesekkur ederım
6 ayda verdım bu kıloyu
benımde bacaklar parmaklar eller kalın kalın ya :) hıc soyle narin cıtı pıtı olamadımSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
emzirirken bennde de vardi oyle bi huy diyecektim ki lohusayim demissinevet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
insülin direncisize konulan tanı nedir
Ister istemez seker de dengesizlesiyor gizlice hemde.Zayiflik sifa ,kilo ise hastalik..Gobegim erisin yeterdi..Mantiyla ekmek gomersem daha coook gobis olur.Istanbul virus yuvasi oldu evden cikmjyorum stres yediriyo iste.Bugun 85 yasindaki covidli cenazeyi bile evden almamis yetkililer.6 saat sonra almislar.Berbat bi sey butesekkur ederımamin
eskıden oluyordu hamur ısı tatlı yerken yerımden kalkmak ıstemıyordum ustumde bır agırlık hareket etmeye cekınıyordum cogu zamanda uyuyakalıyordum
ama sımdı enerjım tukenmıyor yerımde durasım yok :)
Maşallah darısı bana6 ayda verdım bu kıloyu
Ben cilt hastalığım sebebiyle bıraktım. Şeker tetikliyordu çünkü. Kendime sordum bunları yememek mi ömür boyu uğraşmak mı diye. Yememek daha ağır bastı.nasıl ikna ettiniz nasıl kabullendiniz
ay harika yaa nasıl belli şeker ve hamur yediğin halin resimde ve nasıl belki sağlıklı besleneigin ikinci resimde . ya senle takilalim biz beni de zayiflat nolur ...emziriyorum emzirme döneminde yapsam biseler nasıl olurbakın benım oncekı halım o habıre yedıgım durmadan yedıgım zamanlar :)
Eki Görüntüle 2722815
saglıklı beslenmeyle son halım
Eki Görüntüle 2722816
Eki Görüntüle 2722824
her sene kızımın dogum gununde resım cekılıyorum ve senelık degısımımı gozlemlıyorum artık tartılmıyorum bıle aynadan goruntume bakıyorum kıyafetlerımden anlıyorum durumumu
onumuzdekı ay yıne kızımın dogum gunu yıne resım cekılıcem suan daha da ınceyım
yanı saglıklı beslenme oncesı sonrası bu oluyor arkadaslar
altı ustu sadece seker ekmek ve kızartmayı cıkarttım hayatımdan olan bu :)
işte asıl emzırme donemınde saglıklı beslenmek gerek hem sutun kalıtelı olsun dıye bebegın saglıgı ıcınay harika yaa nasıl belli şeker ve hamur yediğin halin resimde ve nasıl belki sağlıklı besleneigin ikinci resimde . ya senle takilalim biz beni de zayiflat nolur ...emziriyorum emzirme döneminde yapsam biseler nasıl olur
Benim mutfagin kapisi yokKaç kilosun ya ?
Ben mutfağın kapısından geçsem kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?