gece olunca mutfak ?

Duygusal aclik deniyor buna.

Diyetisyen mutlaka gidin.
Yasaksiz, icinde saglikli tatlilar ve sık ara ogunler olan bir listede gunluk tum ihtiyacınızı aldiginiz icin, gece yeme durtunuz azaliyor emin olabilirsiniz

Kullandiginiz bir ilac varmi bazi ilaclar istah artisi yapabiliyor.yada stresli bir donemden geciyorsaniz olabilir.Mide birkac gun alisinca hep o saatlerde istiyor zaten.Benimde donem.donem oluyor gece gozlerim kapali mutfaga gidip kurabiye tatli vs yiyordum.careyi mutfak kapisini kapatmakta buldum acarken sesine esim uyanip geri ceviriyor mutfagin anahtari varsa kitleyin ve esinizden kaldirmasini isteyin

evet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
Hee tamamdr o zaman. Emzirdikçe de acıkırsınız Ama bu süreci makarna falan değil de daha çok süt yapıcı gıdalar yemeye calışarak geçirin.. Hayırlı olsun bu arada bebeğiniz

canım.mesela tok tutmak degilki...ben tokum zaten inanılmaz tokum ama şuan yemek pişiyor ...bunu asamiyorum sıkıntı bu...karbonhidrat bulamazsam dolapta ne var ne yok yiyorum 250 gram kaşar yemisimdir ya bre usanmaz bu nedir ya

Bir onceki konunuzdan yola cikarak yaziyorum bence stresinizi yemek yiyerem atmaya calisiyorsunuz. Bende ayni durumdayim ordan biliyorum. Cocuklar uyuduktan sonra durmadan araniyorum. Hayatimda hic gobek gormemis ben aylardir gobekle geziyorum neyseki esimde bu aralar baya gobek saldida benimkisi cok goze batmiyor.

o mutfağı zabıta gelse kilitlese faydasız yine açarım ben ..gözüm donuyo o an

O zaman duygusal olarak boşlukta olabilir misiniz? Bunu yemek ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa profesyonel destek almak sizi rahatlatacaktır

evet biraz farkındayım aslında ...çünkü gece herkes uyudugunda kendimi mutlu edebileceğim bişey arıyorum ev ortamında da yemeye vurdum Allah'tan aşırı şişman değilim emzirdigim için metablozmam hızlandı sanırım ama belimde kocaman bir simit var iğrenç

Gece yemeyi çok severim ezelden beri.
Günde maksimum 2 öğün beslenen insanım ve özellikle çocuklardan sonra ağız tadıyla yiyebilmek adına geceyi bekliyorum.
Yapmamak lazım, çok çok yanlış.
Duygusal açlıkla başa çıkabilmenin yollarından biri leblebi gibi el oyalayıcı şeylerle içecek tüketmek mesela.
Çay, kahve, ayran vb içecekler istemesek bile o hissimize ket vuruyor.

Böyle devam ederseniz
Yakında Dr Nowzaradan "Ağır yaşamlar" programında sizi seyrederiz

Şaka bir yana mevsim geçişlerinde benim de iştahım açılır
Bence geçici bir durum diye düşünüyorum

Ben !ben!, akşam yemeğini yedikten sonra bir başlıyorum tıkınmaya durmak bilmiyorum devamlı mutfağa giriyorum çıkıyorum tatlı tuzlu sonra gene tatlı Sonra tuzlu..hep yiyorum, ama bir misafir gelsin veya ben birine gideyim hiç birşey yemem oturup sohpet etmek bana yeter, ev sahibi kırılmasın diye ikramları tadarım sadece, sonra ertesi gün o dün yemediklerimi düşünüp üzülürüm, sanırım sıkıntıdan boşluktan yiyorum

Benim vurmuyor film ben aksine çay,kahve yanına yiyecek birşeyler arıyorum leblebi değil ama daha lezzetli ve kalorili şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…