- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
bravo ben ikinci tabağın derdine düşmüş bulunmaktayımAlırım bir çatal
Bir çatal mı, ne kadar kibar bir üyeAlırım bir çatal
Mikemmel seks hayatımı buna borçluyum bibi neden öyle diyorsunaman ne güzel
Diyetteyim ondan bir çatal. Maksat nefsim körelsinBir çatal mı, ne kadar kibar bir üyebir tabak diyelim biz ona en iyisi
Kullandiginiz bir ilac varmi bazi ilaclar istah artisi yapabiliyor.yada stresli bir donemden geciyorsaniz olabilir.Mide birkac gun alisinca hep o saatlerde istiyor zaten.Benimde donem.donem oluyor gece gozlerim kapali mutfaga gidip kurabiye tatli vs yiyordum.careyi mutfak kapisini kapatmakta buldum acarken sesine esim uyanip geri ceviriyorson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Hee tamamdr o zaman. Emzirdikçe de acıkırsınızevet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
canım.mesela tok tutmak degilki...ben tokum zaten inanılmaz tokum ama şuan yemek pişiyor ...bunu asamiyorum sıkıntı bu...karbonhidrat bulamazsam dolapta ne var ne yok yiyorum 250 gram kaşar yemisimdir ya bre usanmaz bu nedir yaBu aralar çok duyuyorum buna benzer şeyler :) bende de var biraz. Sonbahar olunca kışa yaklaştıkça vücut yağ topluyor heralde, napacaksa?! Sanki mağarada yaşıyoruz da üşümemek için yağlanıyoruz
Eve çikolata cips alma öncelikle. İlla atıştırmalık bulunduracaksan light şeyler al. Bu açlık krizlerini sadece karbonhidratla geçiştirme, mandalina yediysen veya ekmek kemirdiysen mutlaka süt veya yoğurt veya ayran veya bir parça peynir de olsun ki proteinle desteklensin ve tok tutabilsin.
o mutfağı zabıta gelse kilitlese faydasız yine açarım ben ..gözüm donuyo o anKullandiginiz bir ilac varmi bazi ilaclar istah artisi yapabiliyor.yada stresli bir donemden geciyorsaniz olabilir.Mide birkac gun alisinca hep o saatlerde istiyor zaten.Benimde donem.donem oluyor gece gozlerim kapali mutfaga gidip kurabiye tatli vs yiyordum.careyi mutfak kapisini kapatmakta buldum acarken sesine esim uyanip geri ceviriyormutfagin anahtari varsa kitleyin ve esinizden kaldirmasini isteyin
Seks dersen orda duracaksınMikemmel seks hayatımı buna borçluyum bibi neden öyle diyorsun
O zaman duygusal olarak boşlukta olabilir misiniz? Bunu yemek ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa profesyonel destek almak sizi rahatlatacaktırcanım.mesela tok tutmak degilki...ben tokum zaten inanılmaz tokum ama şuan yemek pişiyor ...bunu asamiyorum sıkıntı bu...karbonhidrat bulamazsam dolapta ne var ne yok yiyorum 250 gram kaşar yemisimdir ya bre usanmaz bu nedir ya
Bir onceki konunuzdan yola cikarak yaziyorum bence stresinizi yemek yiyerem atmaya calisiyorsunuz. Bende ayni durumdayim ordan biliyorum. Cocuklar uyuduktan sonra durmadan araniyorum. Hayatimda hic gobek gormemis ben aylardir gobekle geziyorumneyseki esimde bu aralar baya gobek saldida benimkisi cok goze batmiyor.
Gece yemeyi çok severim ezelden beri.evet cocuklar uyuduktan sonra oluyor ne oluyorsa zaten kendimi ödül gibi hissediyorum o pişen şeyleri...halbuki ceza ama bunu beynime anlayamıyorum..eşim bir kilo leblebi almış bari bunları yesin diyr ama yüzüne bakmiyorim
Ben tam orda durdum gelemiyorum zatenSeks dersen orda duracaksınkulağıma damla tırım yemek falan bilmem
Benim vurmuyor filmGece yemeyi çok severim ezelden beri.
Günde maksimum 2 öğün beslenen insanım ve özellikle çocuklardan sonra ağız tadıyla yiyebilmek adına geceyi bekliyorum.
Yapmamak lazım, çok çok yanlış.
Duygusal açlıkla başa çıkabilmenin yollarından biri leblebi gibi el oyalayıcı şeylerle içecek tüketmek mesela.
Çay, kahve, ayran vb içecekler istemesek bile o hissimize ket vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?