gece olunca mutfak ?

ohaa ciddimisin yaa ...peki tedavi olmayı dusundunmu hiç ...seninkide normal değil ...şimdi ne durumdasın peki bu gece yedinmi biseler

ohaa ciddimisin yaa ...peki tedavi olmayı dusundunmu hiç ...seninkide normal değil ...şimdi ne durumdasın peki bu gece yedinmi biseler
İşte artık üşeniyorum
Çok şükür üşeniyorum ya, en fazla tost, hazır noodle falan.

Ben oldum olası pis boğazım ama günlerce de aç durabilirim.
Tuhaf bir çeşidim yani
Aklıma koyduysam onu yerim ama günde tek ya da maksimum iki öğün yediğimden pek sıkıntı yaşamadım.
Çocuklardan sonra zayıflayamadım doğum öncesine dönemedim ama kilo da almıyorum.
Pandemide 4 5 kilo almıştım, bu hafta o gitmiş.

konuyu takipteyim benim de bir çaresini bulamadığım bi durum bu, diycektim ki,
size komik gelicek belki de inanmıycaksınız ama ben eşime mutfağın kapısını kitletiyorum kalksam da bi bakıyorum kapı duvar olmadı geri yatıyorum sabah da hiç bir pişmanlık duygusuyla uyanmıyorum düz karınla.:d oh mis gibi hayat denemenizi tavsiye ederim nefsinizi köreltemiyorsanız

Hayy Maşallah vallahi nasil stres yuklendiyseniz
aslında çok mutlu olunca daha çok yiyorum su böreği açtığım gün çok mutluydum mesela...mutluluğumu borekle paylaşmak istedim sanırım ndjdn ...o an kafam çok rahatlıyor hadi diyorum bunu kutlayim sevdiğim filmi açıp ise girisiyorum kafa rahat mutlunrelaks mesela hevesle yapıp yiyorum...mutsuzkende masalah tam tersi şimdi bu mutsuzlugumu harika bir makarnaylla bir saatline unutayım der gibi binhis off Allah'ım düştüm cikamiyorum

gece yemek çok zararlı akşam en geç 6-7 den sonra ağzıma lokma dahi koymam. Ayşegül Çoruhlu nun kitaplarını tavsiye ederim. Gece yemenin zararlarını okuduktan sonra vicdanen aşırı rahatsız oluyor insan. Bende eskiden yerdim sizin kadar değilse de, bayadır düzene koydum. Mutlaka tavsiye ederim.

ya bunu ikinci duyuşum cidden varmış böyle şeyler. .denemek istiyorum ama denemek düşüncesi bile mutsuz etti şuan...

Ahahahah
Muhteşemmiş.
Benim koca kişisi diyette 3 haftadır, evde yemek kaosu oldu valla.
Keşke benimkinin diyeti de öyle bir şey olsaydı, çocuklara yaptığımdan yer giderdi
Özel menü mü yoksa
Bastan dedim ben kesinlikle özel bisey yapmam sen kendine uygun olanı ye birazda yemeden dene

kitap alma şansım yok şimdide netten okuyabilecegim biseyler varmı onereceginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…