- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
ohaa ciddimisin yaa ...peki tedavi olmayı dusundunmu hiç ...seninkide normal değil ...şimdi ne durumdasın peki bu gece yedinmi biselerBu çok pis bir huy işte.
Bende de mevcuttu çok şükür pandemi ile yemek pişirmekten soğudum.
Allahım nasıl lüksmüş üşenmemek, gece 3 te içli köfte yapmaya başlayıp, sabah 6 da yediğimi bilirim ya.
Ya da dışarıdan gece 4 te yemek isteyip ‘abi ben aşağı inecem sakın basma zile aratma kimseye’ diye kapı önünde yemek nöbeti tuttuğumu.
1.69 boy 73 kiloyum yeni doğum yaptım birdeKilonuzu ben de merak ettim
Hayy Maşallah vallahi nasil stres yuklendiysenizaynen dururmum bu teselliyi mutfakta buldum tabi sabah verdugi mutsuzluğu saymazsak
usengecliginize şükredin gece su böreği açtığımi bilirim
Bence bu konudan zararlı çıkacaksınız sizkisir mi yapsam sarmanin yanına bebek de uyumadı vallaha uyusa kalkar yapardım yanına ayran ovv
Arabaya atlat gideriz yea istediğin sıcak ekmek olsun tereyağı da ister misin cınımtaze çıtır ekmek varsa neden olmasın hdhdbd
İşte artık üşeniyorumohaa ciddimisin yaa ...peki tedavi olmayı dusundunmu hiç ...seninkide normal değil ...şimdi ne durumdasın peki bu gece yedinmi biseler
Dur şimdi ekmek banacak kısıra konu sahibiBence bu konudan zararlı çıkacaksınız siz
aslında çok mutlu olunca daha çok yiyorum su böreği açtığım gün çok mutluydum mesela...mutluluğumu borekle paylaşmak istedim sanırım ndjdn ...o an kafam çok rahatlıyor hadi diyorum bunu kutlayim sevdiğim filmi açıp ise girisiyorum kafa rahat mutlunrelaks mesela hevesle yapıp yiyorum...mutsuzkende masalah tam tersi şimdi bu mutsuzlugumu harika bir makarnaylla bir saatline unutayım der gibi binhis off Allah'ım düştüm cikamiyorumHayy Maşallah vallahi nasil stres yuklendiyseniz
son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Sadece konu sahibi mi?Bence bu konudan zararlı çıkacaksınız siz
ya bunu ikinci duyuşum cidden varmış böyle şeyler. .denemek istiyorum ama denemek düşüncesi bile mutsuz etti şuan...konuyu takipteyim benim de bir çaresini bulamadığım bi durum bu, diycektim ki,
size komik gelicek belki de inanmıycaksınız ama ben eşime mutfağın kapısını kitletiyorumkalksam da bi bakıyorum kapı duvar olmadı geri yatıyorum sabah da hiç bir pişmanlık duygusuyla uyanmıyorum düz karınla. oh mis gibi hayat denemenizi tavsiye ederim nefsinizi köreltemiyorsanız
insan çok sıkılıyor oyalancak bişeyler olmuyor sanki ama etkili, sabah olunca ki o mutluluk hissi muazzam..ya bunu ikinci duyuşum cidden varmış böyle şeyler. .denemek istiyorum ama denemek düşüncesi bile mutsuz etti şuan...
Özel menü mü yoksaAhahahah
Muhteşemmiş.
Benim koca kişisi diyette 3 haftadır, evde yemek kaosu oldu valla.
Keşke benimkinin diyeti de öyle bir şey olsaydı, çocuklara yaptığımdan yer giderdi
kitap alma şansım yok şimdide netten okuyabilecegim biseyler varmı onereceginizgece yemek çok zararlı akşam en geç 6-7 den sonra ağzıma lokma dahi koymam. Ayşegül Çoruhlu nun kitaplarını tavsiye ederim. Gece yemenin zararlarını okuduktan sonra vicdanen aşırı rahatsız oluyor insan. Bende eskiden yerdim sizin kadar değilse de, bayadır düzene koydum. Mutlaka tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?