- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
evet duygusal olarak bosluktayim ...aslında bunu biliyorum ama yemenin önüne gecemiyorum yinede ...emzirme işi bitince ilaç kullanmak istiyorum zaten bakalım doktor ne diyecekO zaman duygusal olarak boşlukta olabilir misiniz? Bunu yemek ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa profesyonel destek almak sizi rahatlatacaktır
HamurişiAbbow bu nasıl bir iştah Allah kapatsın inşallah ne diyeyimben daha bir porsiyon makarnayı bitirebilmiş değilim hayatımda sanırım hamurişi beni tıkıyor
geçmiş olsun ozaman ...zaten o ağır yaşamları izledikçe de aynı psikolojiye girmeye başladım ben asla izlemicem onları ibret alacağıma hepten yedimCok açım suan ekmek arası yapmak icin mutfaga girdimaklima tlc agir yasamlar geldi sabah izlemistim oysa ki...
AhahahahBenim vurmuyor filmben aksine çay,kahve yanına yiyecek birşeyler arıyorum leblebi değil ama daha lezzetli ve kalorili şeyler
Beni çok tıkıyor ya ama sarma ver kısır ver yiyeyim sabahlara kadarHamurişiben
Aç olmam gerekmez, şuan koy önüme 2 açma yiyeyim, koy pişi, makarna, mantı yerim.
bende öyle misagirlikte veya bana biri gelse baytar oturup yemem doğru dürüst ama planlar yaparım bunların aynısı evime hidince yapacam yiyecem diye ..sonra gelirim ve hüsran mutfak ben ve misagirlikte yiyemediklerimBen !ben!, akşam yemeğini yedikten sonra bir başlıyorum tıkınmaya durmak bilmiyorum devamlı mutfağa giriyorum çıkıyorum tatlı tuzlu sonra gene tatlı Sonra tuzlu..hep yiyorum, ama bir misafir gelsin veya ben birine gideyim hiç birşey yemem oturup sohpet etmek bana yeter, ev sahibi kırılmasın diye ikramları tadarım sadece, sonra ertesi gün o dün yemediklerimi düşünüp üzülürüm, sanırım sıkıntıdan boşluktan yiyorum
Şanslı insansın vesselam.Beni çok tıkıyor ya ama sarma ver kısır ver yiyeyim sabahlara kadar
kisir mi yapsam sarmanin yanına bebek de uyumadı vallaha uyusa kalkar yapardım yanına ayran ovvBeni çok tıkıyor ya ama sarma ver kısır ver yiyeyim sabahlara kadar
O neydi gıs bize de bekleriz adam yok 3 bebe bide benkisir mi yapsam sarmanin yanına bebek de uyumadı vallaha uyusa kalkar yapardım yanına ayran ovv
Öhhh maşallah ben etli pilavı mevlütten mevlüde yiyiyorum onda da eğer yanında tulumba falan varsa pilavdan iki çatal alır iade ederimŞanslı insansın vesselam.
Bebelerim de bana çekmiş hamur kafalar.
Geçen yemek diye etli pilav yaptım, kendime sandviç yapmıştım.
Çocuklar ekmek istedi, ekmeğin üstüne pilav koyup yediler
Aksjsjsj
Aşı bulununca ben
aynen dururmum bu teselliyi mutfakta buldum tabi sabah verdugi mutsuzluğu saymazsakHahha 2 saattir biseyler yiyesim var ama üşengeçliğim bana dur diyor hergun bu şekilde yemeden uykuya dalmamla son buluyor yaşasın üşengeçliğim
Lohusaymissiniz stresten dolayı olabilir kendinize bu şekilde vakit ayirmayi stres atmayi tercih etmişsiniz gibi görünüyor . Umarim zamanla atlatirsiniz yoksa yeni bir stres daha eklenir kilo vermekte oldukca zor
Eşimin diyetini aklıma getirdi ekmek üstü pilavŞanslı insansın vesselam.
Bebelerim de bana çekmiş hamur kafalar.
Geçen yemek diye etli pilav yaptım, kendime sandviç yapmıştım.
Çocuklar ekmek istedi, ekmeğin üstüne pilav koyup yediler
Aksjsjsj
taze çıtır ekmek varsa neden olmasın hdhdbdO neydi gıs bize de bekleriz adam yok 3 bebe bide benhadi ısrar ettin turşular da benden olsun
Bu çok pis bir huy işte.aynen dururmum bu teselliyi mutfakta buldum tabi sabah verdugi mutsuzluğu saymazsak
usengecliginize şükredin gece su böreği açtığımi bilirim
AhahahahEşimin diyetini aklıma getirdi ekmek üstü pilavDiyette diye sulu yemek almıyordu çok ekmek yedirir diye , pilavdan alıp ekmekle yemesi muhteşem bir diyetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?