- 7 Mayıs 2014
- 1.521
- 2.154
- 448
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Herkes bu hayatta birşeyler yaşıyor, acılar çekiyor, bedeller ödüyor. Sonuçta bizi şimdiki kişi yapan yine geçmişte yaşadığımız olumsuzluklar...
Bence ilişkinin boyutunu tam olarak kestirebildiğin, o kişiye güvenebildiğin ve bazı eksik noktalar netleştiği zaman konuşabilirsin. Ayrıca geçmişin seni ilgilendirir, ona anlatmak zorunda olduğunu da düşünmüyorum ama karar senin.
"sana anlatmam gereken şeyler var, güvenince anlatacağım" demişsin.
anlamıştır zaten, gayet açık...
bunu dedikten sonra davranışları değişti mi?
bir de o sana "istemezsen anlatma geçmişi, sorgulamayacağım" demiş. yani sorun etmeyecek gibi işte...
Katılıyorum...
Hiçbir erkek de öyle hikayeleri dinlemeyi sevmez bence.. saygısı azalır, itip kakar..
Hanımlar bugün büyük gün. Bu konuyu konuşacağız. Dün çok güzel vakit geçirdik, hafiften geçmiş konusuna değindik. Ben birkaç seferdir ufaktan ima ediyorum, eşek değilse anlamıştır.
"Konuşcam konuşcam diyosun ama ben özellikle susturuyorum seni, seni bulduğum için ve kişiliğini tanıdığım için çok mutluyum ve şükrediyorum, anlatmana gerek bile olmayabilir" dedi. Ama ben hayır anlatıcam dedim.
Karnımda kramplar, aklımda sorular, elim ayağım buz. Ama kalbim sıcak. Allah yardım eder de bunu aşarsak herkese benden çay :)
Hanımlar bugün büyük gün. Bu konuyu konuşacağız. Dün çok güzel vakit geçirdik, hafiften geçmiş konusuna değindik. Ben birkaç seferdir ufaktan ima ediyorum, eşek değilse anlamıştır.
"Konuşcam konuşcam diyosun ama ben özellikle susturuyorum seni, seni bulduğum için ve kişiliğini tanıdığım için çok mutluyum ve şükrediyorum, anlatmana gerek bile olmayabilir" dedi. Ama ben hayır anlatıcam dedim.
Karnımda kramplar, aklımda sorular, elim ayağım buz. Ama kalbim sıcak. Allah yardım eder de bunu aşarsak herkese benden çay :)
Erkek arkadaşınız zaten geçmişinizi onemsemedigini üstü kapalı ifade etmiş. E size az çok birseyleri ima etmişsiniz. Bence hicbirsey anlatmayın. Bunu kendiniz için değil sevdiğiniz adam için yapın. Çünkü detaylı olarak gecmisinizi bilmesi onun canını yakar. Benzer şeyi arkadaşım yasası dürüst oldu evlendikten sonra eşi keşke herseyi anlatmasaydin aklımdan çıkmıyor diye zirvalamis kızida kendinide uzmustu . Durust olucam diye onun canini sikacak ayrintilari anlatip aklina sokmanin alemi yok bence. Ayrıca kimseye gecmisinizle ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Şu aşamada söylemesem olmaz gibi ama evlenmek için önümüzde uzun sayılan bir yol var, kendini maddi açıdan toparlaması gerekiyor. Yani ilişki uzayacak. Bu süre içinde bu bilgiyle ne kadar dayanabilir, nerede kopar, bana bakış açısı ne derece değişir? Tahmin edemiyorum.
Söylemem gerek. Ama.. Ama.. Hep ama'lar.. Ağzı ya sıkı değilse, cümle aleme yayılırsa? Öte yandan bilmeden de ciddi bir ilişkiye adım atamayız ki?....
Detay derken mesela?
Sdaece daha önce ilişki yaşadım desin adam bir şey sorarsa cevap vermesin mi onu mu kastettiniz?
Erkek arkadaşınız zaten geçmişinizi onemsemedigini üstü kapalı ifade etmiş. E size az çok birseyleri ima etmişsiniz. Bence hicbirsey anlatmayın. Bunu kendiniz için değil sevdiğiniz adam için yapın. Çünkü detaylı olarak gecmisinizi bilmesi onun canını yakar. Benzer şeyi arkadaşım yasası dürüst oldu evlendikten sonra eşi keşke herseyi anlatmasaydin aklımdan çıkmıyor diye zirvalamis kızida kendinide uzmustu . Durust olucam diye onun canini sikacak ayrintilari anlatip aklina sokmanin alemi yok bence. Ayrıca kimseye gecmisinizle ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Konu Sahibi arkadaş birlikte yaşamıs imam nikahı yapmış ailesini karşısına almis bunları kast ediyorum. Birliktelik yaşadığını zaten adam büyük ihtimalle anlamıştir. Bence sadece bakire olmadığını bilmesi yeterli
Sonra ileride bir şekilde öğrenirse "ama ben bu kadar tahmin etmiyordum benden gizledin" tribine girmesindense detaysızca anlatacağım. En detaysız nasıl anlatabilirim? Umarım didiklemez, telaştan yalan söylerim diye korkuyorum, üstümde büyük
Birliktelik yasadiginizi bilmesi yeterli değil mi. Bu durumu çok önemsiyor olsa şimdiye kadar didiklerdi zaten
Sonra ileride bir şekilde öğrenirse "ama ben bu kadar tahmin etmiyordum benden gizledin" tribine girmesindense detaysızca anlatacağım. En detaysız nasıl anlatabilirim? Umarım didiklemez, telaştan yalan söylerim diye korkuyorum, üstümde büyük baskı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?