Daha fazla bekletmeyen nasip etsin tüm isteyenlere inş.laves35 ben cansunun oldu diye ümitlenmiştim oofff. Vardır bunda da bir hayır. Allahım isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah
Bı gun ıns o cıft cızgı sanada nasıp olacak canm.bı arkadas vardı sureklı bana tel acar aglardı benm cocugum olmuycak mı dıye veeee dun dogum yaptı bıle o yuzden zamanı geldıgınde okucak ıns canm.bende aynı ıslemı yaptm havalandırdm yuzlerını yıkadım ve hurca koydum kaldırdm cunku tayın cıkarsa hazır olsn dedm tabı bunları calısan bı bayanın yapması daha zorlayıcı olur yıne bız evdeyız.evet ozellıkle bayanlara cumartesı tatıl olmalı ama nerdeee.günaydın kızlar,nasılsınız.
bugünlerde yine kk ya fena sardım.
şu pozitif çubukların olduğu konuları açıp açıp duruyorum.
Bu arada ben evi dağıttım toparlayamıyorum, kıyafetlerimi dolapları yerleştirdim derken gardolabın üstündeki yastıklar üstüme düşmesiyle bir baktım allahım kir deryası olmuş evin tavnı çok yüksek yetişilmiyor. Merdivenlerde yatakla dolap arasında girmeye yer yok. Anlıcağınız dünde onları indirdim,gömme dolapdaki yatak yorgan çarşaf ne varsa , bazanın altında bulunan yastıklar battaniylerin hepsini 3. kata çatıya çıkardık, iplere astık havalansın diye( Gece şiddetli rüzgar vardı inş duruyordurlar) Ev bildiğiniz ayaklandı gidiyor...Yastık kılıfları yıkanıp ütülenmeyi bekler...Yapacağım iş çok, ne olurdu cumartesileri tatil olsaa
yanlız yandıklarından bir şeyi net anladım , özel sektöre karşı acayip tavırlısın :) bizde hoşnut değiliz ama elin iyisi olmaz diyip bi şekilde idare ediyorusakta, sen bu topiğe yazmaya başladığından beri hemen hemen her defasında iyi giydiriyon :)Bı gun ıns o cıft cızgı sanada nasıp olacak canm.bı arkadas vardı sureklı bana tel acar aglardı benm cocugum olmuycak mı dıye veeee dun dogum yaptı bıle o yuzden zamanı geldıgınde okucak ıns canm.bende aynı ıslemı yaptm havalandırdm yuzlerını yıkadım ve hurca koydum kaldırdm cunku tayın cıkarsa hazır olsn dedm tabı bunları calısan bı bayanın yapması daha zorlayıcı olur yıne bız evdeyız.evet ozellıkle bayanlara cumartesı tatıl olmalı ama nerdeee.
aynen tutup kaldırmaya gelmiyor hurçlar...altından kucaklıcan.oda hamballık :)
ayy eline sağlık, ben bayramdan önce yaptım ama sokak kazılıydı yeni asfalt attılar her yer toz kir içinde.cam pencere açmasan nasıl dayancan sıcağa, klima zaten mumya gibi yapıyor iş yerinde bütün gün... evde olmasın dedik...
iyi fikirmiş, nerden öğrendin.
bende bildiğin poşete vim döküp duşakabinleri, derzleri falan sürttün mü temizliyor diye duydum annem falan yapmış. ilk fırsatta denicem.
Aa benimde var kız farmasi satan komsum,sorayım bakim.babyloading87 canım benim bir arkadaş farmasi satıyordu ondan mavi bir bez aldım. Önce norml bir bezle tozunu kirini alıp sonra o mavi bezle siliyorum camda ne su lekesi kalıyor ne de bez kalıntısı çok güzel. Şampuanı da duydum çok kişiden o da harikulade bir yöntemmiş
Ayy fenaymus yavrum,insaat pisliği birde yapısıyo gitmiyoraynen tutup kaldırmaya gelmiyor hurçlar...altından kucaklıcan.oda hamballık :)
ayy eline sağlık, ben bayramdan önce yaptım ama sokak kazılıydı yeni asfalt attılar her yer toz kir içinde.cam pencere açmasan nasıl dayancan sıcağa, klima zaten mumya gibi yapıyor iş yerinde bütün gün... evde olmasın dedik...
iyi fikirmiş, nerden öğrendin.
bende bildiğin poşete vim döküp duşakabinleri, derzleri falan sürttün mü temizliyor diye duydum annem falan yapmış. ilk fırsatta denicem.
dur bende deniyeyim hazır temizliğe girişmişken, işi doğurmaya getirme boşver... dün sokakta vardı bizim çocuklarıyla oynayan bi komşu. maaşallah 23 yaşında falan 1 er yaş arayla 2 evladı var. 45kilo ya var ya yok camdan onları görünce baktım kaldım, nasıl gülüşüyorlar bildiğin birlikte oynuyorlar. dedim ulenn!!!Aa benimde var kız farmasi satan komsum,sorayım bakim.
Aynen valla eziyetmiş daha önce cam silmek.Herhafta silerim dedim ben böyle:)Mobilyaları da biraz vazelinle silince geç tozlanıyomus,hem de bakım oluyomus:)Doğuramadım bari surda bi ise yarayayım kızlaar
dene bende denicem ... hangi bi işe yetişebilceksem...bugün, yarın halletmem lazım.Ayy fenaymus yavrum,insaat pisliği birde yapısıyo gitmiyorİg da öğrendim bacım.Doğuramıom bari yararlı bilgileri aktarayım suraya dedim Aaaa bende deniyim kızzz eve gidince vim bulayım da
10 ay calıstm okul bıtınce ozelde.kucuk bı fırmanın muhasebesını tuttum hem hıc tatılım yoktu sabah 7 aksam 7 calısıyodum.ısın oldugu zamanda ızın ıcın surat yaparlar maas artırımı ıstedıgın zaman bır suru bahane sıralarlar.o yuzden hak hukuk olmadıgı ıcın cok kızıyorm ozele ve yonetıcılerıne.aılem o sıralar braz sıkıntıday dı o yuzden anca o kadar sabrettm.yoksa asla calısmazdm bı de kucuk bı ıl oldugu ıcın ıs bulmakta zordu.haksızlıga gelemıyorm.bı cok arkadas ta paralarını askerı ucret yatırıp senın maas 800 deyıp gerı ustunu alan ozel yerler var sınır oluyorm hem de cok.yanlız yandıklarından bir şeyi net anladım , özel sektöre karşı acayip tavırlısın :) bizde hoşnut değiliz ama elin iyisi olmaz diyip bi şekilde idare ediyorusakta, sen bu topiğe yazmaya başladığından beri hemen hemen her defasında iyi giydiriyon :)
amiinn işallah bekleyen herkese devamı gelen sağlıklı gebelikler nasip etsin, içinde sana da bizlere de...Çift çizgiyi 2016 eylülde görmüştüm, nasibi olsaydı şimdi doğmuştu.. O yüzden bekleyişimiz,en iyisini vereceği için diyip teselli ediyorum...Ama testlere bakmakda ayrı bi keyifli...
sende iyi yapmışsın, yastık yorgan olmasa olmuyor, oluncada ekstra iş çıkıyor.
kolay değil. farkettim bende ani çıkışların oluyor haklı olaraktan. Rabbim göğsü merhametlilerle karşılaştırsın, yeri geliyor devlet diyorsun başındaki amir memur çekilmez bir mahlık oldu mu uğraştıyor herşekilde.. Ne versen senden gidiyo10 ay calıstm okul bıtınce ozelde.kucuk bı fırmanın muhasebesını tuttum hem hıc tatılım yoktu sabah 7 aksam 7 calısıyodum.ısın oldugu zamanda ızın ıcın surat yaparlar maas artırımı ıstedıgın zaman bır suru bahane sıralarlar.o yuzden hak hukuk olmadıgı ıcın cok kızıyorm ozele ve yonetıcılerıne.aılem o sıralar braz sıkıntıday dı o yuzden anca o kadar sabrettm.yoksa asla calısmazdm bı de kucuk bı ıl oldugu ıcın ıs bulmakta zordu.haksızlıga gelemıyorm.bı cok arkadas ta paralarını askerı ucret yatırıp senın maas 800 deyıp gerı ustunu alan ozel yerler var sınır oluyorm hem de cok.
Vazelin her derde deva zaten. Her şeyi koruyor. Doğuracağız inşallah hayırlısı ileAa benimde var kız farmasi satan komsum,sorayım bakim.
Aynen valla eziyetmiş daha önce cam silmek.Herhafta silerim dedim ben böyle:)Mobilyaları da biraz vazelinle silince geç tozlanıyomus,hem de bakım oluyomus:)Doğuramadım bari surda bi ise yarayayım kızlaar
Evet dogru memurlarında basında bıt bıt yapanları var esımden bılıyorm bazen cok sınırlı gelıyo anlatıyo surat 5 karıs.hersey zor rabbım yardm etsnkolay değil. farkettim bende ani çıkışların oluyor haklı olaraktan. Rabbim göğsü merhametlilerle karşılaştırsın, yeri geliyor devlet diyorsun başındaki amir memur çekilmez bir mahlık oldu mu uğraştıyor herşekilde.. Ne versen senden gidiyo
Gunaydıınn pısıyoruuzzzz.dun burada beyaz su dıye bı yer var oraya gıttık buz gıbı suuu ohhh cok ıyı geldı.cardakları suyun ustune yapmıslar ayaklarımı soktum guzeldıgünaydın kızceeler
hayırlı haftalar
Napıorsunuz nasıl gidiyor sıcaklar?
günaydın, iyi haftalar.günaydın kızceeler
hayırlı haftalar
Napıorsunuz nasıl gidiyor sıcaklar?
günaydın şükür iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar iyi haftalar hepinize.. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?