Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kızlar.
bugün izmir birazcık serin.
sizzler nasılsınız.
eşimin kardeşinin kınası vardı, düğünü vardı derken geçen haftayı nasıl atlattık bilemedim.
Çok yorucu geçti.

çok düşünme canım ya Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur 2 senedir kendimi kısıtlayıp duruyodum hep ya varsa diye ama hep kısıtladığımla kaldım
Doğru çok haklısın kuzum. 2 yıldır ağrı kesici bile içmiyorum. Olacak olduktan sonra olur

günaydın kızlar.
sizzler nasılsınız.
eşimin kardeşinin kınası vardı, düğünü vardı derken geçen haftayı nasıl atlattık bilemedim.
Çok yorucu geçti.
Günaydın canım.şükür iyiiz sen nasılın? telaş oldu mu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. ilk defa bugün vantilatörü açmadan yattık ve rahat uyumuşum.

ayperri hayırlısı olsun kuzum hakkında. yeni bir sayfa açmışsın hayatında tertemiz. Rabbim bundan sonra her şeyin hayırlısını nasip etsin sana

günaydın kızlar.
sizzler nasılsınız.
Çok yorucu geçti.
Çok severim ben kına düğün falan. Yurt geneli bugün serin olacak demişlerdi.

Kızlar 1 tane daha aşılama hakkım var ama ben tüpe geçmek istiyorum artık. Sizce yazın gidip(yani bu hafta) geçsem mi yoksa eylüle kadar beklesem mi ara mı versem

Günaydın canım.şükür iyiiz sen nasılın? telaş oldu mu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. ilk defa bugün vantilatörü açmadan yattık ve rahat uyumuşum.
ayy çok şükür, serinlik vardı. bugünde öyle olur inş.
şükür bende iyiyim, işler yoğun. gelen giden oluyor. evde yoğunluk burda derken günler geçiyor işte

Çok severim ben kına düğün falan. Yurt geneli bugün serin olacak demişlerdi.
yakın oluncada bir ayrı oluyor. azıcık oynuyon biraz gidip gelenleri karşılıyon bi bakıyon mendil, örtü dağıtıyon bi bakıyon kına dağıtıyon derken kazasız belasız atlattık şükür.
ayy inşallah bakalım geçen hafta sıcaklar bir hayli fazlaydı burda.

selam kızlar.
güzel haberler vericem size.
bu ay adet olmadım.
şüphelerim vardı ama öylesine ovulasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) çizgi baya koyuya yakın çıkınca, ertesi gün gebelik testi yaptım çok şükür pozitifi gördüm. kan verdim ilk değerim 100,05 ardından 283,06 çıktı.(Maaşallah subhanallah )
Yarın değil, sonraki cumartesi için doktor randevu verdi. o zamana kadar beklemedeyim.
Rabbim devamını sağlıkla, eksiksiz, hayırla getirsin inş. Sonuna kadar başa çıkmayı nasip etsin.
İsteyen, bekleyen her kim varsa bu gün yüzü suyu hürmetine bir an evvel nasip etsin.
Artık kimse yazmıyor buralara.
Olurda okursanız hayır duanıza talibim.

vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu süper haber kusumm
Hayırlı uğurlu olsunn
Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…