Hadi gözün aydın bacım
Valla doğuran gitti aynen
Sen napıosn nasıl gidiyo bekarlıkkk?[/QUOLT
Sultan gibiyim valla
Tamam canım içimi rahatlattınBacım hic takılma keyfine bak,Allah koruyor.Miillet gece gündüz alkol alıyo da hamile kalıyo,havuzdan en fazla idrar yolu enfeksiyonu kaparsın o da zaten hamilelik de sık yasana biseySen bak keyfine,
Doğru çok haklısın kuzum. 2 yıldır ağrı kesici bile içmiyorum. Olacak olduktan sonra olurçok düşünme canım ya Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur 2 senedir kendimi kısıtlayıp duruyodum hep ya varsa diye ama hep kısıtladığımla kaldım
Günaydın canım.şükür iyiiz sen nasılın? telaş oldu mu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. ilk defa bugün vantilatörü açmadan yattık ve rahat uyumuşum.günaydın kızlar.
bugün izmir birazcık serin.
sizzler nasılsınız.
eşimin kardeşinin kınası vardı, düğünü vardı derken geçen haftayı nasıl atlattık bilemedim.
Çok yorucu geçti.
Çok severim ben kına düğün falan. Yurt geneli bugün serin olacak demişlerdi.günaydın kızlar.
bugün izmir birazcık serin.
sizzler nasılsınız.
eşimin kardeşinin kınası vardı, düğünü vardı derken geçen haftayı nasıl atlattık bilemedim.
Çok yorucu geçti.
O serınlık nıye guneydoguda yok yaaa buraya da gonderın azz bız yanıyoz halaaaÇok severim ben kına düğün falan. Yurt geneli bugün serin olacak demişlerdi.
Gönderiyorum canım.O serınlık nıye guneydoguda yok yaaa buraya da gonderın azz bız yanıyoz halaaa
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsinde. Anlamadım canım ne demek istediğiniayperri hayırlısı olsun kuzum hakkında. yeni bir sayfa açmışsın hayatında tertemiz. Rabbim bundan sonra her şeyin hayırlısını nasip etsin sana
ayy çok şükür, serinlik vardı. bugünde öyle olur inş.Günaydın canım.şükür iyiiz sen nasılın? telaş oldu mu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. ilk defa bugün vantilatörü açmadan yattık ve rahat uyumuşum.
yakın oluncada bir ayrı oluyor. azıcık oynuyon biraz gidip gelenleri karşılıyon bi bakıyon mendil, örtü dağıtıyon bi bakıyon kına dağıtıyon derken kazasız belasız atlattık şükür.Çok severim ben kına düğün falan. Yurt geneli bugün serin olacak demişlerdi.
ayy maaşallah subhanallah,temiz hava ohh misslaves35 yakın olunca anlaşılmamıştır düğünün nasıl geçtiği. Didim deyim bende burası da 3 gündür serin serin esiyor.
selam,Günaydın hanımlaar
Ay resmen soğuk Bursa,hırkyla oturuyorum
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu süper haber kusummselam kızlar.
güzel haberler vericem size.
bu ay adet olmadım.
şüphelerim vardı ama öylesine ovulasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) çizgi baya koyuya yakın çıkınca, ertesi gün gebelik testi yaptım çok şükür pozitifi gördüm. kan verdim ilk değerim 100,05 ardından 283,06 çıktı.(Maaşallah subhanallah )
Yarın değil, sonraki cumartesi için doktor randevu verdi. o zamana kadar beklemedeyim.
Rabbim devamını sağlıkla, eksiksiz, hayırla getirsin inş. Sonuna kadar başa çıkmayı nasip etsin.
İsteyen, bekleyen her kim varsa bu gün yüzü suyu hürmetine bir an evvel nasip etsin.
Artık kimse yazmıyor buralara.
Olurda okursanız hayır duanıza talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?