ayyy çoookk sevindimm yaaaa Allah ım hayırlısıyla sağlıcakla devam ettirsin kuzummmm yaaaselam kızlar.
güzel haberler vericem size.
bu ay adet olmadım.
şüphelerim vardı ama öylesine ovulasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) çizgi baya koyuya yakın çıkınca, ertesi gün gebelik testi yaptım çok şükür pozitifi gördüm. kan verdim ilk değerim 100,05 ardından 283,06 çıktı.(Maaşallah subhanallah )
Yarın değil, sonraki cumartesi için doktor randevu verdi. o zamana kadar beklemedeyim.
Rabbim devamını sağlıkla, eksiksiz, hayırla getirsin inş. Sonuna kadar başa çıkmayı nasip etsin.
İsteyen, bekleyen her kim varsa bu gün yüzü suyu hürmetine bir an evvel nasip etsin.
Artık kimse yazmıyor buralara.
Olurda okursanız hayır duanıza talibim.
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu süper haber kusumm
Hayırlı uğurlu olsunn
Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahhh
ayyy çoookk sevindimm yaaaa Allah ım hayırlısıyla sağlıcakla devam ettirsin kuzummmm yaaasağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.. kötü haberlere o kadar alışmışım ki ilk yazıyı güzel haberler veremiycem diye okudum sonra takvimi gördüm jeton düştü
amiinn inşallahhh arkadaşlarım.
Rabbim bu ayıda sizin için beklediğiniz son ay kılmış olsun inş.
Canım çooook sevindim kuzum ayrılma ama buralardan lütfenselam kızlar.
bu ay adet olmadım.
şüphelerim vardı ama öylesine ovulasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) çizgi baya koyuya yakın çıkınca, ertesi gün gebelik testi yaptım çok şükür pozitifi gördüm. kan verdim ilk değerim 100,05 ardından 283,06 çıktı.(Maaşallah subhanallah )
Yarın değil, sonraki cumartesi için doktor randevu verdi. o zamana kadar beklemedeyim.
Rabbim devamını sağlıkla, eksiksiz, hayırla getirsin inş. Sonuna kadar başa çıkmayı nasip etsin.
İsteyen, bekleyen her kim varsa bu gün yüzü suyu hürmetine bir an evvel nasip etsin.
arkadaşım çok şükür bugünleri gösteren rabbime.Canım çooook sevindim kuzum ayrılma ama buralardan lütfen
Inanmiyorum ya o kadar sevindim ki anlatamaaaaaaammmmselam kızlar.
bu ay adet olmadım.
Bende kımse gırmıyo dıye pek gırmıyordum bı baktıktm amanııınnnn ne guzel bı haber cok cok sevındm rabbım saglıklı sıhhatlıce kucagınada almayı nasıp etsn canm.darısı dıger kızlara ıns.neymıısss ne zaman nasıpse o zaman gelıyo bebıs o yuzdrn ümıtsızlık yooooookkkkk cok sukur rabbımeselam kızlar.
bu ay adet olmadım.
çok saol canımayperri hayırlısı olsun kuzum hakkında. yeni bir sayfa açmışsın hayatında tertemiz. Rabbim bundan sonra her şeyin hayırlısını nasip etsin sana
canımmmm çok sevindimmmmm. rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallahhh yaaa valla çok sevindim kızzzzzzzzgünaydın kızlar.
bugün izmir birazcık serin.
sizzler nasılsınız.
eşimin kardeşinin kınası vardı, düğünü vardı derken geçen haftayı nasıl atlattık bilemedim.
Çok yorucu geçti.
Umarım. Her şey bir deneyim. Rabbim bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallahçok saol canımaynen tertemiz bir sayfa açtım umarım herkes hak ettiğini yaşar
Herkes hafta ıcı ıs yerınden takılıyo canm buraya o yuzden hafta sonu sessız oluyoKimse kalmadı mı grupta
sağol sallialam, çok şükür rabbim nasip etti. Sağ sağlim doğduğunuda görmeyi nasip etsin.Inanmiyorum ya o kadar sevindim ki anlatamaaaaaaammmmRabbim daim etsin mutlulugunuzu insaallah ya hrp boyle güzel haberler alalım ay hamilesin harika harikaaa
Canım gittinmi drsağol sallialam, çok şükür rabbim nasip etti. Sağ sağlim doğduğunuda görmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?