Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Sirken sizin bu annane yalnızlıktan çok sıkılıyor belli ki. yokmu arkadaşları hiç. Sizide sürekli takip ediyor :))

arkadaşları olmaz olur mu hiç bütün site tanıyor onu bizim apartmanda bile geldiği iki komşu var bi de bizim sitede her apartman önünde çardaklar var orda hanımlar oturur filan tam ananeye göre yerler.Pazartesi akşam kayınvalidemlere giderken götürdük yolda diyo ki bugün size çaya gelecektim bi de tereyağ getirecektim dedim sağol ama biz almayalım çünkü buzlukta var olsun ama bu doğal güzel yağ alın diyor. Diyorum kışın verdiğin duruyor sağol anane almayalım olsun az az pilavlara kat diyor Bu arada annem söyledi kayınvalidem bana yine yorgan diktirecekmiş allahım duyunca bi tuhaf oldum çünkü evdekini başımdan atacak yer arıyorum ben istemiyorum dedikçe neden ısrar ediliyor anlayamıyorum

günaydın kızlar.

zuzum hayırlı olsun yemek olayınız, nihayet rahatladın. kv. iyi niyetli bence, o söylediği cümlenin altında kötü birşey aramadım şahsen ben de.

nekimm eşine geçmiş olsun. bence de yangın söndürme tüpünün tozundan olmuştur. Allah daha büyüklerinden sakınsın tatlım. inşallah başlarına bir daha böyle birşey gelmez.

işlerim var kızlar. yine uğrarım arada.

evet öyle olmuş

Hafta sonları sen yemek hazırla onları çağır, evet kesme ayağını senin kayınvaliden iyi kadın (tanıdım sayılır artık )

günaydın kızlarr..
dün öğleden sonra çok işim vardı gelemedm arada baktım..
nekim çok geçmiş olsun cana gelmemiş çok şükür..
zuzuşum hadi hayırlı olsun kaynana sonanda lafı sokmuş yani bozulmuşttur kadın neyse alışır oda ama cmtsi öle yapman ii olur ii bir kadın gibi..
dilek nerde kızlar??

Son düzenleme:
zuzum hayırlı olsun yemek olayınız, nihayet rahatladın. kv. iyi niyetli bence, o söylediği cümlenin altında kötü birşey aramadım şahsen ben de.

işlerim var kızlar. yine uğrarım arada.

sağol canım. :13:bende.

evet öyle olmuş

Hafta sonları sen yemek hazırla onları çağır, evet kesme ayağını senin kayınvaliden iyi kadın (tanıdım sayılır artık )

zuzuşum hadi hayırlı olsun kaynana sonanda lafı sokmuş yani bozulmuşttur kadın neyse alışır oda ama cmtsi öle yapman ii olur ii bir kadın gibi..

sağol canım .iyidir severim ben

nek büyük geçmiş olsun umarım hasar çok değildir,havalandırmadan nasıl yangın çıkar ya sigara içen birileri filan mı vardı ki?

kayınvalidem de ev almayı düşünüyordu ya geçen bir ev bulmuşlar tam istediği gibi planı da gayet güzel emlakçı haber vermiş siz ciddi alıcıydınız diye sanki alıcıların kaç türü oluyorsa. Burda bir üniversitenin hocalarının arsasıymış bir şirkete vermişler büyük büyük bloklar dikilmiş mal sahibinin 2 dairesi varmış sıkışmış birini satacakmış ama emlakçı oraya gidince sakın o daireden bahsetmeyin şirket size projeyi anlatsın izin verin demiş. Neyse gitmişler bizimkilerin almak istediği daire 6. kattaymış ama inşaat halinde oldugundan ve güvenli olmadığından emlakçı bizimkilere demişki aynı konumun giriş katındaki daireyi gösterelim. İçeri bir girmişler tüm odaların duvarları simsiyah ve ağır bir yanık kokusu.Emlakçı açıklama yapmış işte burda boyalar yığılıydı yangın çıkmış ama söndürmüşler hemen diye. Bi<imkiler yangını duyunca şüphelenmiş acaba kolonlar hasar mı gördü de mal sahibi el altından satmak istiyor evini diye. Çünkü aynı sitede başka bir bloktaki daireyle arasında 100 bin TL fark var yani bu daire 100 bin TL daha ucuz. Birkaç tanıdık inşaat mühendisine sormuşlar kimyasalların yanmasıyla oluştuysa taşıyıcı kolonlardaki demirler genleştiği için bina hasar görmüş olabilir bakmadan bir şey söyleyemeyiz demişler. Öyle olunca bizimkiler de vazgeçmişler. Önce kendi evini satıp eline nakit parasını alıp öyle ev arayacakmış

Limangodaki çekimle bunu aldım kızlar sizce nasıl? Aynısı iş arkadaşım suzandada vardı çok hoşuma gitmişti seneye giyerim diye aldım :)

hepiniz saolun kızlar, evet Allah beterinden korusun.. çok şükür kötü bişi olmadı kimseye

Son düzenleme:
nek canım çok büyük geçmiş olsun.
sirken kv de söyle canım istemiyorum daha yorgan falan diye (konu açılmışken de ben zaten diğerini evden kaldırmak istiyorum dersen öbüründen de bahaneyle kurtulursun)
zuzum çok sevindim başbaşa yemek çok keyifli.
elfiş güle güle giy canım
günaydın kızlar arayayım mı dileki

elfim bende beğendim cnm güle güle giy..
ayy sirken bende bilmiyorum şu yorgandan nasıl kurtulacam kaynanamda bozulur eşimde ama dolapta yer kalmadı yani artık(

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim :)

Dün dilek en son 09:56 da aktifmiş sonrasında hiç yok ne oldu acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…