Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sabahtan beri ikram bakmaktan acıktım zaten, ne ikram yapacağıma karar veremedim daha

günaydın hatunlarr ...

buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:

sağol canım sanada geçmiş olsun.amin allahım isteyen herkese nasip etsin.

zuzum gözün aydın.artık başbaşa yemek yiyeceksin.sende akşam yemekte ne var diyeceksin.

tünaydın herkese

Borani neymiş diye bakayım dedim canım çekti ya ne güzel bişeymiş o öyle :) bizim evde yemek yapma devri taşınana kadar bitti görümceme gidip orda yicez hemen eve geçip mutfağı toplicaz. zaten bi mutfak kaldı. gardroptaki kıyafetler kolay olacak. mutfağıda topladık mı bitiyor.

zuzum gözün aydın.artık başbaşa yemek yiyeceksin.sende akşam yemekte ne var diyeceksin.

sağol canım

evet

zuzum ne yapacaksın başka aklında ne vardı

ikram için dimmi...

net bişey yokki aklımda... bi diyom patetesi haşlayıp ,üzerine yoğurt,en üste havuç rendesi (foto vardı telimde pc ye yükleyemedim) yanına tuzlu kurbik, tatlı kurbik
yanınada şerbetli bişey yapayım

gördüğün gibi elle tutulur bi fikrim yok

elfim ben çok severim,annem hep yapardı sende görümcene söle yapsın,çok basit

az kalmış hadi :13:

zuzuş yemeğemi oturmayamı geliyoalr?

elfim ne zaman taşınıyosunz?allah yardımcın olsn cnm zor yaa temizliği naptın?

elfim ben çok severim,annem hep yapardı sende görümcene söle yapsın,çok basit

az kalmış hadi :13:

Sabah görümceme eşim dedi bize yemek yap diye. yapamam dedi. benim onda taze fasulyem vardı altını aç biz gelene kadar ısınsın dedi eşim. banane gelin kendiniz hazırlayın dedi. yine gelmişler sıhhatte olsunlar. eşime akşam dicem yemeği al eve gidelim zaten makine dolu çalıştırırım bulaşıkta kalmaz.

elfişim Allah kolaylık versin. ev taşımak yoruyor insanı. aman kendine dikkat et. çok yüklenme kendine.

zuzum sadece çaya geleceklerse patates salatası ya da kısır yap. geçen nekin eklediği meyve çubukları da çok hoştu bak. yemekten sonra gelecekleri için bir de sütlü tatlı yapabilirsin bence. sütlaç ya da irmik tatlısı güzel olur. bak irmik tatlısını ne zamandır yapmamıştım, hafta sonu yapayım bari aklıma gelmişken

işlerden dönemedim akşam bilgisayarıma kavuşuyorummm

borani neymiş diye baktım güzele benziyor ama durmak yok diyete devam

bu arada gazete demet akalın ın düğün kına resimlerine baktım ne çokmuş bitemedi

ıspanak yoğurt sarımsak olayı değil mi?

nette hep öle

ama biz patatesle yapıyoruz

patates+sarımsaklı yoğurt+ salça sosu

zuzuş yemeğemi oturmayamı geliyoalr?

çaya canım

am yeni geldi patron,hastanedeymi, çocuğu geceden beri 40.2 derece ateşliymiş...yarında ateşi olursa gelemeyiz, yada gelsekte bi kahve içeriz ,çok haızrlık yapma dedi:44:

ay bende yazıcaktım, taşınma olmasa görümce size yemek yapmıcak diye,vazcaydıydım :26:

yarenim kısır da olabilir evet

ama sütlaç hiç yapmadım,bide çayla nasıl olurki...çaydan sonramı ver diyon :44:gerçi yapamam zaten ,bilmiyom

annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak

nası yanii :))

hiç bakmadım o programa, yemekmi yapıcak :44:

elfiş keşke eşin hiç demeseymiş bize yemek yap diye. sen yemeğini bile götürmüşün daha ne yapcan ya gıcık ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…