hafta içi gelmeselermiş keşkesabahtan beri ikram bakmaktan acıktım zaten, ne ikram yapacağıma karar veremedim daha
ay allahım, gitmeyin evet yemeğe, hazır tost alır yine gitmem bu tavrından sonra.. Deli mi nesabah görümceme eşim dedi bize yemek yap diye. Yapamam dedi. Benim onda taze fasulyem vardı altını aç biz gelene kadar ısınsın dedi eşim. Banane gelin kendiniz hazırlayın dedi. Yine gelmişler sıhhatte olsunlar. Eşime akşam dicem yemeği al eve gidelim zaten makine dolu çalıştırırım bulaşıkta kalmaz.
aaaaaaaaaaaa hadi bakalımmannem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak
işlerden dönemedim akşam bilgisayarıma kavuşuyorummm
Borani neymiş diye baktım güzele benziyor ama durmak yok diyete devam
bu arada gazete demet akalın ın düğün kına resimlerine baktım ne çokmuş bitemedi
yarenim kısır da olabilir evet
ama sütlaç hiç yapmadım,bide çayla nasıl olurki...çaydan sonramı ver diyon :44:gerçi yapamam zaten ,bilmiyom
nası yanii :))
hiç bakmadım o programa, yemekmi yapıcak :44:
zuzuş yemeğemi oturmayamı geliyoalr?
elfim ne zaman taşınıyosunz?allah yardımcın olsn cnm zor yaa temizliği naptın?
sağol canım
evet
ikram için dimmi...
net bişey yokki aklımda... bi diyom patetesi haşlayıp ,üzerine yoğurt,en üste havuç rendesi (foto vardı telimde pc ye yükleyemedim) yanına tuzlu kurbik, tatlı kurbik
yanınada şerbetli bişey yapayım
gördüğün gibi elle tutulur bi fikrim yok
Sabah görümceme eşim dedi bize yemek yap diye. yapamam dedi. benim onda taze fasulyem vardı altını aç biz gelene kadar ısınsın dedi eşim. banane gelin kendiniz hazırlayın dedi. yine gelmişler sıhhatte olsunlar. eşime akşam dicem yemeği al eve gidelim zaten makine dolu çalıştırırım bulaşıkta kalmaz.
annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak
ama yeni geldi patron,hastanedeymi, çocuğu geceden beri 40.2 derece ateşliymiş...yarında ateşi olursa gelemeyiz, yada gelsekte bi kahve içeriz ,çok haızrlık yapma dedi:44:
ay allahım, gitmeyin evet yemeğe, hazır tost alır yine gitmem bu tavrından sonra.. Deli mi ne
görümceninkiler gelmiş canım yine .sizde yemeğinizi alın evde yeyin yada annenlerede gidebilrisniz arada taşınana kadar.şimdi ben dicem ne istiyosan yapim .bak canında borani istedi hamiş hamiş istersen ben yaparım sana akşam eve giderkende bi yerde veririm canım.
keşke hepimiz bi yerde olsaydık yakın olsaydık ben yapardım size ne istiyorsanız.arada eşim diyor seni kursa göndereyim yemek kursuna veya pasta kursuna
Annemler biraz uzak canım gidip gelmemiz geç olur. hemen yemek yiyip mutfağı toplamamız lazım.
Çok iyisin sağol canım ama gerek yok yeni evimizde yaparım ben boraniyi :)
elfiş bence git evinde ye boşver o görümcenin suratını çekme bide..anası hani kızında kalacaktı?
diloş bende severdm evdeyken seyrederdim programı yaa ii oluyodu:))
zeynep bencede gitsene cnm kursa ne güzel olur ben hep isterdim..
lokumu nasıl yapıcam elfii :26:
al demek istedin heralde
elfiş bence git evinde ye boşver o görümcenin suratını çekme bide..anası hani kızında kalacaktı?..
browni, kurabiye ve kısır yeterli.. hem çalışıyosun anlayışla karşılarlar, ve hiç bişi yapma demişler zaten.enki seninde dediğin gibi muallakta, ozamn akşam browni kek yapim bide tuzlu kurabiye .... yarın gelcek olurlarsa gidince hemen kısır yaparım yanına
gelmiceklerse de çok şey yapmış olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?