Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sabahtan beri ikram bakmaktan acıktım zaten, ne ikram yapacağıma karar veremedim daha
hafta içi gelmeselermiş keşke

ay allahım, gitmeyin evet yemeğe, hazır tost alır yine gitmem bu tavrından sonra.. Deli mi ne

annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak
aaaaaaaaaaaa hadi bakalımm Ama izleyemiycem tabii

benimd e canım çekti borani, ama evde yoğurt yok, söylim eşim alsın bu akşam yarın yaparım

Demet akalın evlenmiş mi yine :26:

evet canım, annem zaten başvuru yapmayı düşünüyordu da yapmamıştı. turizm der. baş. önermiş annemi, anneme de sordu zaten dünden razı bizimki :)

zuzum onu çaydan sonra verirsin. netten bak yapımı kolay zaten. hiç olmadı 2 paket hazır sütlaç al, onu yap :)))

dilşadcım keşke evde olsaydım, seyrederdim ben o programı hep. belki de annenin program yayınlanana kadar çıkarım işten, belli olmaz

zuzuş yemeğemi oturmayamı geliyoalr?

elfim ne zaman taşınıyosunz?allah yardımcın olsn cnm zor yaa temizliği naptın?

Pazar günü taşınıyoruz canım. Yarın için bi kadın bulduk eve gidip temizlicek kadın. Cumartesi belki mutfağı yerleştirirz dedik. bakalım neler bekliyor bizi.

Yarenim daha bi çöp bile toplamadım sağolsun eşim hepsini topladı mutfakta yardım ederim ona. çok yoruldu çünkü. akşam çoğul konuştu ama asıl laf anasınaydı. bari mutfağı toplasaydınız dedi. kornişleri takmaya gitmişti dün. Kaynanamda zaten üzgünüm moralim bozuk bide eşyamı toplicam dedi. ne alaka ya. kızını orda bırakacak diye üzülüyor olabilirsinde zaten moralim bozuk yapamam ne demek anlamadım.

Evet dilşadcım biraz gelgit akıllılığı var. salı günü melek gibiydi yemeğe çağırdı bugün kendimiz istedik yapamam dedi.

annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak

zuzum tuzlu kurabiye yap pastane kurabiyeleri varya şekillerin varsa şekillendirirsin.bide yarım ay kurabiyesi var hamurun içine limon kabuğu rendeleniyor.kısır yapabilrsin.ama çocuk hastaymış gelirlermi muallakta yani

görümceninkiler gelmiş canım yine .sizde yemeğinizi alın evde yeyin yada annenlerede gidebilrisniz arada taşınana kadar.şimdi ben dicem ne istiyosan yapim .bak canında borani istedi hamiş hamiş istersen ben yaparım sana akşam eve giderkende bi yerde veririm canım.

dilşadcığım bende şimdi o programı izliyorum antepte şimdi.ne zaman yayınlanacaksa bizede haber ver ben izlerim

keşke hepimiz bi yerde olsaydık yakın olsaydık ben yapardım size ne istiyorsanız.arada eşim diyor seni kursa göndereyim yemek kursuna veya pasta kursuna

tamam enkim. bizim de burda tv var ben de burdan izlerim deee kimbilir ne zaman yayınlanır amasya da 5 kişi çekecekler ara ara verecekler.

ama yeni geldi patron,hastanedeymi, çocuğu geceden beri 40.2 derece ateşliymiş...yarında ateşi olursa gelemeyiz, yada gelsekte bi kahve içeriz ,çok haızrlık yapma dedi:44:

Kahve içmeye gelirlerse kahvenin yanına lokum yap yeter..

ay allahım, gitmeyin evet yemeğe, hazır tost alır yine gitmem bu tavrından sonra.. Deli mi ne

Yemeğim var onda. geçen yemeğe çağırdığında o da taze fasulye yapmıştı benimki az evdekinide getirin dedi. biz gece 1:30 a kadar bekledik orda eşimin gelmesini. uyumuşuz tabi uyku sersemi almadım tenceremi. yemeğim orda olmasa gitmezdim. yada eşime dicem alsın yemeği evimizde yiyelim.

Annemler biraz uzak canım gidip gelmemiz geç olur. hemen yemek yiyip mutfağı toplamamız lazım.

Çok iyisin sağol canım ama gerek yok yeni evimizde yaparım ben boraniyi :)

ya yine beni kariyerden iş için aradılar iş aramıyorum ya nerdeyse 10tane yerden iş çıktı.iş arasam bitane bulamam

evet evlenmiş garip kadın önce düğün sonra kına yapmışmış

benim işler de duruma göre yoğunlaşabilirse 1 mayısta çalışabilrim uff yaa ne planlarım vardı o günee

enki seninde dediğin gibi muallakta, ozamn akşam browni kek yapim bide tuzlu kurabiye .... yarın gelcek olurlarsa gidince hemen kısır yaparım yanına
gelmiceklerse de çok şey yapmış olmam

elfiş bence git evinde ye boşver o görümcenin suratını çekme bide..anası hani kızında kalacaktı?

diloş bende severdm evdeyken seyrederdim programı yaa ii oluyodu:))

zeynep bencede gitsene cnm kursa ne güzel olur ben hep isterdim..

evde kaldıkça yaptıklarımı görünce kociş ne cevher varmış sende diyor .seni göndereyim diyor.yalnış hatırlamıyorsam halk eğitimmiydi ne burda açılıyor çeşitli kurslar ücretsiz gittim ama dolmuştu sınıf.o yüzden gidememiştim.kocişte onalylayınca bakmaya başlıcam .şu test sonuçlarını bekliyorum.doktor tedavi süreci verirse bşi 5-6 ay daha işe girmeyi düşünüyorum bakalım

Yemek olayını söyledim görümceme.

Msn den yazdı akşam napıyorsunuz diye. mutfağı toplicaz çok iş var yemekle uğraşacak zaman yok eşim gelsin biraz sendeki yemekten alsın yada dışardan alsın hemen işe başlıcaz dedim. ee mutfağı abim biraz toplamıştı diyor. kullanmadığımız tencereleri topladı bardak tabak zaman alır hepsi tek tek sarılacak dedim. işiniz bitince bize gelin diyor bide. gelemeyiz yorgun oluruz dedim :)

enki seninde dediğin gibi muallakta, ozamn akşam browni kek yapim bide tuzlu kurabiye .... yarın gelcek olurlarsa gidince hemen kısır yaparım yanına
gelmiceklerse de çok şey yapmış olmam
browni, kurabiye ve kısır yeterli.. hem çalışıyosun anlayışla karşılarlar, ve hiç bişi yapma demişler zaten.

kızlar,
bu santraldeki kız var ya.. o santrale geçmeden önce kamera takip yapıyodu (bizim 87 mağaza var ya onlara bakıyodu merkezden)
şimdi santralde 40 küsür mağazaya da bakıyo (eskisi kadar değil de tabi) santarle de..
ama azcık azarlıyolar onu müdürler :18: yaşı küçük diye mii, onca yıl burda çalıştığı için sevdiklerinden mi anlamıyorum.
Konuşucam ben santrali bırakıcam diyor, eskisi gibi kamera takibe devam edicem diyor.
Ben de bana santrale geç derlerse "geçmiyorum" diycem.. demezler büyük ihtimal zaten..
ama yön. kurulu başk. yard. geçen şey demişti "nek'i geri santrale geçirsenize"
o ara bu kızın sürekli kaytardığını, ve oraya almakla hata ettik mi en mevzusu konuşuluyodu. o da öyle dedi..
demiş yani, bana arkim söyledi...
yani ben i.k bölümünde yön. kurulu başk. yard. çalışmıyorum, ama santralde onunla çalışıyorum kötü amaçla dememiştir benle çalışmak tan memnun olduğu için demiştir diye düşünüyorum (öyle hissediyorum) ama ne bilim.. ya beni oraya alırlarsa, işten çıkarım geçmem
uff stres yaptım şimdi.

Nektarcım senin bu işyeri bi tuhaf. Bence yazın bulgaristana gitmeden işten çık azcık fazla tatil yap. sonra iş bak kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…